2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
2 haftaya bile raziyim.bugun 34+0 olduk cok sukur.bu zamanlara bile gelirmiyim acaba diyodum
oyy maşallah sizeee az kalmış merak etme zamansız gelmeyecek minnoşun azcık daha bekler akıllıdır o annesi :)
biz de 33+0 olduk teyzesi. çok şükür bugünleri gösterene

göbek düşmeden yıkanabilir mi ki ?

zaten eni sonu öyle olacak ama gidip kendilerine göre alırlar saçma sapan o yüzden de istemiyorum .. bu arada bebeb bezini aldın mı alırsam ne boyutta kaç tane alayım.. bir alışveriş fişim varda bu ay ona harcamak istedim

Ben kendisini gördüm ve hoşuma gitmişti. En iyisi gidip bakman.hatta birlikte de gidebiliriz park yataklar benimde hiç içime sinmemisti hala da sinmiyor.

bence çok güzel canım park yatak ölçülerindeyse 3-4 yaşına kadar kullanılıyomuş bize portatif bişey lazımdı park yatak aldık yoksa biz de bunlardan alırdık

Kızlar miğde yanması yaşayan var mı?? Ne önerirsiniz şurup dışında
sakız çiğnemek ve dik oturmak yatarken de üç yastıkla yarı oturur şekilde yatmak. tabi yediğine içtiğine dikkat etmek baharatlı yağlı tuzlu asitli ekşi acı şeyler yememek. hatta çok soğuk veya çok sıcak şeylerden bile kaçınıyorum ben. suyu bile bir kerede çok içmemek. yarım bardak yarım bardak içmek. daha arttırılır. sana ne mide yanması yapıyosa ondan kaçınmak lazım. mesela ceviz bana dokunuyo midemin gerçekten iyi olduğu zamanlarda yiyorum onun haricinde yemiyorum. eğer çok faydalı bişey olmasa hepten keserdim. yıllarca mide problemleri yaşadım hamilelikte artık önüne geçemez oldum. yine de bunlar baya rahatlatıyor

göbek düşmeden yıkanabilir mi ki ?

Hastanede doğar doğmaz yıkayıp yanıma getirmiştiler.sonra ertesi günde benide aldılar yıkama eğitimi gibi boyle yap boylé tut anlatarak yanımda yikadı giydirdi. É onlar yıkıyorsa dedim bende evde yikadim. Dediğim gibi sadece iyi kurulama . Kurulama içinde burda hiç geçti mi ben bir buçuk iki yaşına kadar havlu kullanmadim neredeyse. Tuhafiyelerde satılıyor tülbent bezi metre ile. Eni 1 metre mi ne 2 metre 2 parça kestirmistim. Sonra ikiye katlayıp diktirdim. Oldu 4 kat kare bi bez. O kadar emiciligi güzel ki . Hemen heryerin suyunu emiyor. Hem havludan daha yumuşak ince tenli bebeklerimiz için. Asla yumuşatıcı kullanmadım. Hala daha oğlumun kıyafetlerini sabun tozu ile ayrı yıkarım. Tavsiye ederim o bezi

evet o bez çok hassas güzel ben ağız bezini ondan aldım bakarım olmadı kurulamayıda alırım belki havlu almıştım ama göbek sudan iltihaplanır diye çekiniyorum

en iyisini yaparsın canım. benim ilk gittiğim doktor annemin arkadaşıydı. bebeğimin hastalığını duyunca sen bana gelme artık dedi açık açık. bunu anneme bi türlü anlatamadım. en ufak bişeyde ona git diyolar. ya kadın gelme demiş ben gidip ne dicem? bi de zaten 3 aydır gitmiyorum şimdi nasıl gideyim. dimi yani

Bende bendeee... Hatta oğluma tembihliyorum ben geç geleceğim, kardeşin gelir gelmez emziği ağzıan tık diye
Oğlumda almadığım emzik ve biberon kalmadı. Ne emzik beğendirebildim ne bibron. O yüzden bu işler biraz kader kısmet işi. Ne zaman ki 8.ayda sütüm kesildi oğlum biberon aldı. Ki ben çalışıyordum 4 aylıkdı oğlumu bırakıp işe gittim zavallı kayınvalidem o sağdığım sütleri kaşık kaşık içirdi garibim. Almayınca almıyor. O yüzden şimdi ne konuşsakda boş....

Ev tipi Ana kucağında fiyat aralığı aynı olan, baby max- soo baby - prego modelleri arasında kararsız kaldım fikri olan varmı? Hangisini alsam

bunda ne alıcaksın peki ? bi de neden keşke daha önce alsaydım dedin ne faydasını gördün?

Günaydın canım kafası yukarı da ise bebeğin ayaklari ile vuruyordur ama cati ağrısı da normalmis30 dan sonra doktorum vücut kendini doğuma hazırlıyor normal demisti
benim çatım 26.-27. haftalardan beri beri ağrıyor artık çatı ağrısından oturup kalkamaz hale geldim. normal doğum yapamıcam zaten boşu boşuna bu ağrıyı çekiyorum

bunda ne alıcaksın peki ? bi de neden keşke daha önce alsaydım dedin ne faydasını gördün?
Benim kızım in çok gazı vardı dönence gaz olayını biraz kesmek için kullaniliomus benim kızım Beşikte azcık bile durmazdi bunu takınca oyalanio unutuo gazı huysuzlugu ben şimdilik bakmadım canım valla ne desem yalan olur ama kızıma aldigim pahalıydı ama pembe almıştım çok gusel di diye hevesle keşke Unisex alsaymisim senin ilk bebeğin sen buna dikkat ederek al.bide bebğin takip etmesi fln Goz açısından çok iyi.kizima aldığım modeli atarım fotosunu netten buloyim düğmelerine kendi basabilmeyi deniodu ve kumandaliydi şimdi kaç para bi bakiyim butçene uyarsa tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…