• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
insanbuL insanbuL canım bez konusunda ikinizin de hazır olması gerekiyor öncelikle.ben ve oğlum 3 yaşında hazır olduk 2,5 yaşına geldiğinde onun beğendiği bir Lazım lik aldık banyoya koyduk her tuvalete gittiğimizde bunu ona söyledim anlattım. 3 yaşını doldurunca havalarda işinin bir gün altını açtım ilk gün hep altına işedi tabii :) cisi ilk defa gördü çocuk hiç farkına bile varmiyotdu :) ikinci gün ilk işedi sonra anne çıs dedi götürdüm gerçekten de yaptı 3. Gun tamamen ogrenmisti 1 ay kadar gece de bezledim sonra gece de bıraktım belli saatler arası kaldırıp. Çok şükür biz bu süreci rahat atlattık benim oğlan içinde çok geç kalmışsin asla öğrenmez dediler. Aynı yaşta Teyzem de kızını 2 yaşında öğretti sonra çocuk belli bir süre sonra tekrar altına yapmaya başladı tekrar altını bezlediler baya süre uzadı yani.bence önemli olan annenin ve çocuğun hazır olması ve annenin sabırlı olmasi bence daha kucuk hemde koca gobus unle senin içinde zor olacak tabi yine en iyi sen bilirsin.

Hepinizi etiketleyemiyorum guzel anneler hepinizden Allah razi olsun dun sabah sunni sanciyi aldik mecbur kendi sancim olmadigi icin ama sunni de kar etmedi doktorum hic acilma olmadigi icin mecburi sezeryana aldi spinal anestesi ile dogumum gerceklesti bebisimide suan kuveze koydular suyumuz erken geldigi icin enfeksiyon riski ve cigerleri icin ama umutlu konusuyorlar sanirim cok durmayacak ins kucagimizada bi an onve alirlar yanliz sutum gelmiyo kizlar tecrubeli anneler ne yapmam lazim surekli sagiyorum ama henuz bisi yok 12 saat okdu dogum edeli bebisimi daha fszks bekletmek istemiyorum fikirlerinize ihtiyacim var
Hayırlı olsun bebişin canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Sütün içinde Malt içecekleri var onları deneyebilirsin belki faydası olur canım...

Canım yesen çok cignemessin inan faydalı hemen şu iç gtsin taneleri suyunu kaynatıp içersen ishal yapar akşamdan suya koy ibrahim Saraçoğlu tarifi bu.bide boza çok yapiomus bol bol iç süt olsun insallah

Tmm cnm kucuk bolup direk yutmak lazım en kotu ole yaparim tsk ederim

ayy masallah:nazar: 2300gr bizimkide artık her han herşey olabilir

Aynen bebislerin isi hic belli olmuyo seninde kilosu guzel maşallah saglikla zamaninda gelir ins

24mayis 24mayis canım allah analı babalı büyütmek nasip etsin, hayırlı evlat olsun inşallah :) senin bebişin erkekti değil mi?
Hayırlısıyla tez zamanda yavrunu kucağına alıp bol ve gazsız sütünle kocamannn abi olur inşallah:KK68: dualarımız Arya, Rana ve senin bebişinle:KK200:

canım öncelikle geçmiş olsun ve hayırlı olsun. dilerim çabucak toparlasın bebiş de. Sağlıkla büyüsün inşaallah. :KK36:

Tsk ederim darisi sizlere ins

Zaman azaldıkça heyecan artıyor :) Merhaba Kızlar,
Tansiyon düşüklüğü yaşıyorum buaralar. Elim ayağım titriyor ter bosaliyor üstümden genelde 9 6 tansiyonum ama 8 5lere falan düşüyorum. Doktora daha gitmedim. Bunu yaşayan ve nedenini bilen arkadaşlar var mı? Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin.

bebişlerimizin gelmesi için çok bir zamanımız da kalmadı ve ben hala hazırlıkları tamamlamış değilim. ola ki kızım bir sürpriz yapsa öylece kalırım ortalıkta. annem de dün diyordu hamilelik belli olmaz evin aşyaların vs. hazırlıklı ol diye. benim sınav derdine kitaplarım bir yerde, bebeğin bir iki battaniyesi yıkanmayı bekliyor, güneş açsın diyorum, aksilik ya hava yağmurlu. sınav stresi bebek hazırlığı ikisi karıştı ve ben tutuştum. Rabbim sağlık versin hepimize ve bebeklerimize.

Canım bir günlük iş eğer alınacağın yoksa, çok yorma kendini hastahane çantası için kullanacaklarını yıka koy kenara hazırla çantanı, gerisini eve dönünce annen vs yardım eder yaparsanız. Bir de hava açsın diye beklemene gerek yok , bebeğin kıyafetlerini şahsi fikrim içeride kurut dışarıda toz toprak yapışacak, ütüledinmi de tamamdır

Canım bir günlük iş eğer alınacağın yoksa, çok yorma kendini hastahane çantası için kullanacaklarını yıka koy kenara hazırla çantanı, gerisini eve dönünce annen vs yardım eder yaparsanız. Bir de hava açsın diye beklemene gerek yok , bebeğin kıyafetlerini şahsi fikrim içeride kurut dışarıda toz toprak yapışacak, ütüledinmi de tamamdır
bebeğin kıyafetlerini yıkadım ütüledim koydum çekmeceye güneşli günler varken. üç beş battaniye ve mendilleri var yıkanacak. kızımın eşyalarında ufak tefek eksikler var, bana da annem bir pijama takımı ve iç çamaşırları almıştı onun haricinde kendime daha bir şey almadım onlara da ekleme yapmam lazım. emzirme için de hem sütü artırması hem de saklayabilmek açısından süt pompası düşünüyordum çok araştırdım ama markaya karar veremedim. doktor 12 temmuz diyor benim 24ünde alan sınavım var, geliş gidiş yolda emzirebilirim de inşaallah 50 dakika sınav, yarım saat de öncesinden alıyorlar, tabi sınava girebilirsem o da meçhul ama çabalamayı düşünüyorum. sınavdan önce sütümü sağıp saklamam lazım ki bebiş beni bekleyebilsin. battaniyeleri yıkayayım o zaman ben, açarım kapıyı pencereyi havadar olur yine. ne kadar dolmuş içim çok konuştum. heyecan, kaygı, stres, mutluluk hepsi karışık olunca... hepimiz aynı hisleri yaşıyoruz gerçi bu sıralar

Eve dönüş yolundayim:KK55: evim evim canim evim çok özledim vallahi:temizlik:
Sizler neler yaptınız bakalım? Var mı güzel zel güzel haberler?

Beni çok iş bekler. ogluslarimin odasini hazır edeceğim.sinavlarim var. Yeni ciciler aldım minigime. Onları yıkar hazırlarim.

Ha bu arada tuvalet eğitimi için senin ve diğer annislerin bilgilerine muhtacim. Ne zaman ve nasıl bir yol izlemeliyim. Doğumla birlikte bana bu eğitim zorluk yaşatır mi güzel annişler :deli: oğlum ağustosta iki yaşını dolduracak...:anne:

2 yaş çok erken bence. Birde oğlunda nasıl hazir olma durumu var mı

Kızlar biz hazırlaklara başladık :KK200: Tüm organizasyonu annem ve biz yapacağız. Hastahane odası süslemesi, taç, terlik, çikolata süslemesi vs fikir almak isterseniz ig de takip edebilirsiniz acemi.annelik.halleri :anneadayı:
çok hoş görünüyorlar emeklerinize sağlık.

idilduam idilduam canım sen şuanda kalp ile ilgili ilaç kullanıyor musun,bir ara çarpıntın vardi,benim 1 haftadır 130 120 110 oluyor çarpıntım aile hekimine gittim çok yüksek dedi bir kardiyolojiye görün mutlaka dedi.çok çabuk yorulmaya başladım bazende kalbim ağzımda atıyor sanki birde halsizlik varbaska sıkıntım yok şükür ama tedirgin oldum.

Zaman azaldıkça heyecan artıyor :) Merhaba Kızlar,
Tansiyon düşüklüğü yaşıyorum buaralar. Elim ayağım titriyor ter bosaliyor üstümden genelde 9 6 tansiyonum ama 8 5lere falan düşüyorum. Doktora daha gitmedim. Bunu yaşayan ve nedenini bilen arkadaşlar var mı? Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin.
hamilelikte tansiyon düşebilir benim doktorum tansiyonunun düşük olması iyi yüksek olmasında dedi ayran iç bol bol bide dinlen canım.

idilduam idilduam canım sen şuanda kalp ile ilgili ilaç kullanıyor musun,bir ara çarpıntın vardi,benim 1 haftadır 130 120 110 oluyor çarpıntım aile hekimine gittim çok yüksek dedi bir kardiyolojiye görün mutlaka dedi.çok çabuk yorulmaya başladım bazende kalbim ağzımda atıyor sanki birde halsizlik varbaska sıkıntım yok şükür ama tedirgin oldum.
kan değerlerin nasıl kansızlıkta bu tür şikayetler yapabilir.

bebeğin kıyafetlerini yıkadım ütüledim koydum çekmeceye güneşli günler varken. üç beş battaniye ve mendilleri var yıkanacak. kızımın eşyalarında ufak tefek eksikler var, bana da annem bir pijama takımı ve iç çamaşırları almıştı onun haricinde kendime daha bir şey almadım onlara da ekleme yapmam lazım. emzirme için de hem sütü artırması hem de saklayabilmek açısından süt pompası düşünüyordum çok araştırdım ama markaya karar veremedim. doktor 12 temmuz diyor benim 24ünde alan sınavım var, geliş gidiş yolda emzirebilirim de inşaallah 50 dakika sınav, yarım saat de öncesinden alıyorlar, tabi sınava girebilirsem o da meçhul ama çabalamayı düşünüyorum. sınavdan önce sütümü sağıp saklamam lazım ki bebiş beni bekleyebilsin. battaniyeleri yıkayayım o zaman ben, açarım kapıyı pencereyi havadar olur yine. ne kadar dolmuş içim çok konuştum. heyecan, kaygı, stres, mutluluk hepsi karışık olunca... hepimiz aynı hisleri yaşıyoruz gerçi bu sıralar

Aynen canım hepimiz aynı hisleri yaşıyoruz :KK200: Bende hazırladım ama inan her gün acaba unuttuğum birşey var mı diye takıyorum kafama....Ben süt pompasını Kraft aldım indirimle 100 tl gibi bir rakama falan gelmişti; zaten normalde emzirmeme engel bir durum yok aynı senin gibi sütü arttırmak ya da sütün tam boşalmasını sağlamak için kullanacağım bir de zor durumlar yolculuk vs için dolaba atacağım. Bu nedenle pratik elektrikli ve tekli göğüs pompası aldım...Kraft hem küçük hem de prize ihtiyaç duymadan pil ile de kullanılıyor genel olrak yorumlarda iyi aklında bulunsun

Aynen canım hepimiz aynı hisleri yaşıyoruz :KK200: Bende hazırladım ama inan her gün acaba unuttuğum birşey var mı diye takıyorum kafama....Ben süt pompasını Kraft aldım indirimle 100 tl gibi bir rakama falan gelmişti; zaten normalde emzirmeme engel bir durum yok aynı senin gibi sütü arttırmak ya da sütün tam boşalmasını sağlamak için kullanacağım bir de zor durumlar yolculuk vs için dolaba atacağım. Bu nedenle pratik elektrikli ve tekli göğüs pompası aldım...Kraft hem küçük hem de prize ihtiyaç duymadan pil ile de kullanılıyor genel olrak yorumlarda iyi aklında bulunsun
teşekkür ederim canım, aventi çok düşünmüştüm bir ara olumlu yorumlar var diye ama o çok pahalı geliyor şimdiki maddi duruma göre, krafta da bir bakayım fiyatı da daha uygun hem.
çeyiz gibi yahu olmadık bir şeyi unutmuş olma ihtimalimiz bile var :)

Back
X