- 13 Ekim 2011
- 3.663
- 2.320
- 173
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #54.961
bende lansinosh elektrikli ve ciftli aldim.ben de yorumlara bakarak aldim.bakalim faydasi olacakmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herhalde biraz da bahtımıza mıdır nedir? bir markaya bakıyorum şikayetçi olan da çıkıyor çok memnun kalan da. faydası olur inşaallah canım. her şey bebekler için :)bende lansinosh elektrikli ve ciftli aldim.ben de yorumlara bakarak aldim.bakalim faydasi olacakmi
Canım kilosu falan gayet iyi. Şimdi yanında mı köveze mi koydular nasıl bebeğin? Adını ne koydunuz?Saol cnm cok sukur bebisimiz geldi bakalim daha tahlilleri fln cikmadi ins temiz cikarsa rahatliycaz 46 cm 2450 dogdu kilosu gayet iyi dedi drmuz
Canım bana ilaç verdi bende ritim bozukluğu var ama ilacı ewe almadım bile açıkçası bebege zarar verir diye korktum.idilduam canım sen şuanda kalp ile ilgili ilaç kullanıyor musun,bir ara çarpıntın vardi,benim 1 haftadır 130 120 110 oluyor çarpıntım aile hekimine gittim çok yüksek dedi bir kardiyolojiye görün mutlaka dedi.çok çabuk yorulmaya başladım bazende kalbim ağzımda atıyor sanki birde halsizlik varbaska sıkıntım yok şükür ama tedirgin oldum.
Ben kokulu taş aldim bi de biberonlar aldım içine şekerleme koyacagim bi de hacı Şeriften çikolata alacağım başka da bi hazırlığı yok :) Pelit nasıl peki ?Hanimlaar kolonyaydi anahtarlık vs böyle hazırlık yapmayı düşünmüyorum. Sadece pelit ten kağıtlı çikolata almayi düşünüyorum. Var mı başka hazırlık yapmayacak olan![]()
ben varımHanimlaar kolonyaydi anahtarlık vs böyle hazırlık yapmayı düşünmüyorum. Sadece pelit ten kağıtlı çikolata almayi düşünüyorum. Var mı başka hazırlık yapmayacak olan![]()
canm aadı ne ilacın beloc mu?Canım bana ilaç verdi bende ritim bozukluğu var ama ilacı ewe almadım bile açıkçası bebege zarar verir diye korktum.
gözümüz aydın canım çok seviniyorum iyi haberler alınca. darısı kızımın başına inşaallah :)Çok şükür bebisimiz iyi 2050 gr 43 cm olmuşuz veee 1 hafta kiloda one gecmisizaşırı mutlu oldum eli pipisindeydi eşşek sıpa sinin dier el ağzında
bi daha 35 . Hafta gidicez inşallah ö zman nst ye gtcez fln fln
![]()
ben de bunu istiyorum yer kaplamadığı için hoşuma gitti ama sitelerde bu kadar değişik fiyatları görünce kafam karıştı çok fark var aradaBen de katlanabilir kuvet aldim. Joker sitesinden indirimdeyken almistim. Su an siteden kaldirilmis.
Ben kuveti cok begendim. Zaten diger bebek kuvetlerinden alamazdim cunku evimde koycak yerim yok. Bebegimiz dogunca da kullanisli olup olmadigini anlayabilirim :)
kııııızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar jüri bittiii projemi teslim ettiiiimmm haydin halayaaaaaaaaaaaa1cicek3bocek mendili kap gel
![]()
teşekkür ederim canım, aventi çok düşünmüştüm bir ara olumlu yorumlar var diye ama o çok pahalı geliyor şimdiki maddi duruma göre, krafta da bir bakayım fiyatı da daha uygun hem.
çeyiz gibi yahu olmadık bir şeyi unutmuş olma ihtimalimiz bile var :)
tey tey tey tilililililiLilililili aheyy aheyy aheyy çok şükür bebegim maşallah sana hem.okul hem is hem bebek helal olsun valla![]()
geçen hafta bana suyun azalmış dedi doktor yarın yine gideceğim alırlarmı acaba
inşaallah canım. şimdilik benim de bir emzirme engelim görünmüyor bakalım. bebeğin süte ihtiyacı var ve ben de hem artırmak istiyorum hem de bir damlası bile boşa gitmesin istiyorum elimden geldiği müddetçe. her annenin hayali ve amacı :)canım hem biraz maddiyatla alakalı, hem de ihtiyaca göre almak en mantıklısı...Çalışan bir anneyim ama home office yani bebeğimi emzirme engelim yok, belki ofiste çalışsaydım daha iyi birşeyler düşünebilirdim, ama baktığında manueli de öven var yani sanmıyorum alıp pişman olacağını ne alırsan al mutlaka kullanılacaktır