• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
@idilduam @isimbulamayananne @Daisymom @insanbuL
kızlaaar ancak girebildim nete :)
eve geleli oldu 2 3 saat ama ev dandini dandini dastana modundayydı kaç gündür makette çizimdi her yer herydeydi az toparladım şimdi yazayım dedim :)
şeker yüklemem çok şükür normal çıktı :)
detaylıda da herşey normal yalnız kafamız biraz büyük :) 3 hafta kadar :oops: ben bi tırstım neden böyle kiiii diye ama doktorum kalıtsal oldugunu söyledi beyniyle alakalı bi sıkıntı yok dedi
bu arada göbek çevresi bi hafta öndeydi en son gittiğimde bu sefer 2 gün geri de kafam karışmadı değil ama çok takılmadım bu sınav döneminde çok saçma sapan beslendim çünkü ona bağladım durumu
bu arada kafası büyük oldugu için normal doğum yapamayabilirmişim... buna üzüldüm ama herşeyin hayırlısı tabi yeter ki miniğim sağlıkla gelsin kucağıma yöntem çok önemli değil..
bu arada boyumuz da 36 cm kilomuz 1200 civarı :)
@isimbulamayananne senin oğluş nasılmış canııım beniim :)
onun koca kafasını yerim benimkinede koca kafalı dedi doktor.:KK48:

Kızlar bizim gibi parkyatak alanlar içine nasıl bi yatak aldınız? Bi de içine uyku seti mi aldınız benim gibi tecrübesiz bi anneyi bilgilendirirseniz☺
Canım ben viskon yatak aldım ama deneyerek ne kullanmam gerektiğine karar vereceğim nevresim takımı aldım kayın validem yün yorgan yaptırıyor. pike bide uyku seti alacağım .english homeda park yatak için koruyucu set gördüm belki onu alırım.

Hanimlar bir sorum var -sürekli soru soruyorum- :/ lavaboya gidiyorum çıkıyorum bebeğim hareket ederken altıma yapacak gibi oluyorum sokakta da başıma geldi dün dedim kizçem geliyo galiba... bazen beni korkutuyor böyle olan var mı?

Canım son 3 ayda alınan brüt ücretin 3/4 ünü alıyorsun. Günlük ne kadara geliyor bilmiyorum ama 112 gün baz alınıyor yani sen 16 haftalık paranı alıyorsun. Asgari ücrette 4099 tl'ye denk geliyor

Ay brut nasil hesaplaniyodu ben asgariden yuksek aliyorun ama digum yaomadan para yatmiyo dimi duzenli maas alamamak zorliyacak beni

Hanimlar bir sorum var -sürekli soru soruyorum- :/ lavaboya gidiyorum çıkıyorum bebeğim hareket ederken altıma yapacak gibi oluyorum sokakta da başıma geldi dün dedim kizçem geliyo galiba... bazen beni korkutuyor böyle olan var mı?
Hareket edilmiyor değil mi sanki çıktı çıkacak değişik bir baskı hâli :) Eğer öyleyse ben de 3-4 gündür yaşıyorum bunu hatta az önce yolda yürürken başıma geldi ve adım atmakta güçlük çektim.1 dk sonra geçti ama.Sanırım pozisyanlarından dolayı öyle hissediyoruz.Neyse ki kalıcı değil geçiyor.

Kizlar besigi aldim 3 kademeli iinin yatagininuyku setini almadim annem
Yum dosek yapmis kenarliginida en yaparim diye tutturdu kiramadim Odama koydum odam baya daraldi sikisti ama napalim odasi yok bebisimin bu besigin onude vidaliymis babam
Istersen onunude cikariririz anne yani gibi olur dedi sallanabiliyo yada sabitlenebiliyo cok duygulandim

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 100

Canim ben dvamli oyleyim tuvaletten cikmaiyorum yeni girmeme ragmen heran kaciracakmisim gibi oluyorum bikac haftadir boyleyim

ben idrar olmasa da tuvalete gidiyorum alta baskı yapıyorlar ya ondandır.

Hiç korkma canım doğum yaklaştıkça aşağıya indiler iyice, mesaneye baskı yapıyorlar. Ben sıkışınca yürüyemiyorum pat diye aşağıya inecek gibi geliyor:) çok normal bence

Canımcım tansiyonun evde nasıl mutlaka evde de düzenli ölç. Benim de hastanede tansiyonum çok yüksek çıkıyo alfamet vermişti doktor ama evde normal hatta arada düşüyo başım dönüyo. Bu ilaç tansiyon düzenleyici değil tansiyon düşürücü yani hastane haricinde tansiyonun normalse bu sefer tansiyon düşmesi göz kararması düşme bayılma yapabilir
yok canım evde gün ölçtüm yüksek çıktı eskiden sadece dr gidince yükselirdi heyecan derdim ama bu ara mahvetti başagrısı vs derken dün dr da her ölçümde artıo dedi günde kez içiıom bebeğe zararı yoktur dimi sonra bırakılır mı hemen ilaç

:anneadayı: hayırlı sabahla ve hayırlı cumalar arkadaşlar . Rabbim bu güzel günün hürmetine dualarımızı kabul etsin, bebişlerimize sıhhat sağlık versin. Bizlerede sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallah:nazar::KK200:

@Dumei cnm sende en hayırlı zamanda kucağına alırsın inşallah bebişlerini ..
akans akans cnm sende boşver herkesi. evlatlarına sarıl. onlardan daha kıymetli neyin varki. sen mutsuz ve huzursuz olursan onlarada yansır. onlara yazık . Şunu bilki hiç kimse senin gibi hassas düşünmez.
öyle tabii haklısın canım ddiğim çocuklarımdan başka kimsem yokmuş ondan emin olmuş oldum ...eşim ailem herkes bi yere kadar eşim yine aradı bi kaç kere herhalde sabah gerginim diye kaçtı adam napsın olan ona oluyor ...oda demiştir ailesi bile çekmiyor bu kadını diye

Canim bu bebek sadece senin deilki herkes illaki yapacak biseyler moralini yuksek tut lütfen kizinda huzursuzdur seni boyle gordukce bi saril neşen o olsun kimseyi değiştiremeyeceksin üzülmek sadece sana zarar vercek o yuzden takmicaksin başka şansin yok
yok beterim ya kim ne yapıyorki doğum yaklaşmış olanlara bak ev temizlenecek kimsenin umru değil eşim ben yaparım dedi yazık ...ne çok üzüldüm bilemezsin birda aradı hiç bişiy yok gibi açmadım ama allah güç verir yaparım herşeyimi kendim

Temuz annecikleriiiii
Deniz'in kalbi atmaya basladi :)))) telefondan usg resmini ekleyemedim ama profil resmimde var zaten. Pit pit atiyordu dun. Cok mutluyum. Size de soylemek istedim.
Hepinizi ve bebislerinizi opuyorum.
Not:kesedeki sekline gore kizerkek nasil ayirdediliyordu hatırlıyor musunuz? Ve tuttu mu bu tahminler sizde?

Canım ben viskon yatak aldım ama deneyerek ne kullanmam gerektiğine karar vereceğim nevresim takımı aldım kayın validem yün yorgan yaptırıyor. pike bide uyku seti alacağım .english homeda park yatak için koruyucu set gördüm belki onu alırım.
Park yatak i in koruyucu set nasıl oluyor canım acaba

Hareket edilmiyor değil mi sanki çıktı çıkacak değişik bir baskı hâli :) Eğer öyleyse ben de 3-4 gündür yaşıyorum bunu hatta az önce yolda yürürken başıma geldi ve adım atmakta güçlük çektim.1 dk sonra geçti ama.Sanırım pozisyanlarından dolayı öyle hissediyoruz.Neyse ki kalıcı değil geçiyor.
Evet evet ben de dün dışaridaydim cisimi yapıyorum zannettim :D durdum bekledim geçti şükür evde de hareket ediyo bebeğim sürekli tuvalete gidiyorum geceleri de oyle

Ay brut nasil hesaplaniyodu ben asgariden yuksek aliyorun ama digum yaomadan para yatmiyo dimi duzenli maas alamamak zorliyacak beni

canım başvuru yaparsan aylıkta yatırıyorlar bildiğim kadarı ile ama hiç başvuru yapmazsan da rapor sonunda otomatik olarak yatırılıyor tc kimlik no ile alıyorsun paranı, brütü e devletten görebilirsin ne kadar yattığını sgk dökümünden bak

En sonki olay dediğin neydi ki?
Bi de iki buçuk haftada kaçtan kaça çıkmış? Haftada 100-150 gram civarı normal diye düşünüyorum. Haftası ilerledikçe 250 grama kadar çıkabiliyo. Ama haftasıyla uyumlu olduktan sonra belli bir kilo alma standardı yok

İki kilodan 350 gram almış iki buçuk haftada bide tam haftayı doldurmadı 2400 ü bulur kilosu bu hafta sonuna kadar dedi normal gayet iyi dedi ama ne bilim ben evhamlıyım sanırım geçen ben sancılandım hastaneye gittim çatı muaynesi yaptılar bana kendi doktorum yoktu erkekti doktor sen normal doğum yapamazsın çatın dar dedi canımı yaktı bide korktum bende :( oyüzden pek kendimde o cesareti bulamıyorum 38. Haftada bu doktorumda muayne edecek ona göre karar vericez hakkımızda hayırlısı sezaryen olsam bile son zamana kadar bekleticekmiş doktorum öyle söyledi kafam çok karışık

Back
X