• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Günaydın güzel anneler gününüz güzel geçsin.
Bugün sınavlarım var lütfen benim için dua edin. Birkaç gündür takip edemedim umarım iyisinizdir. Ben bahar alerjisiyle boğuşuyorum. Çok fena azmis durumda. Oğlumda yavrum burnunu kaşıya kaşıya dolanıyor. Annesinden genetik miras inşallah küçüğümde olmaz ...

Hangi siteden alıcan canım? Açıkçası plastik şeye çok para vermek istemiyorum ben de
Site değil kız hani heryerde olsun ucuzluklar varya 1 milyoncu deniliyo tabi hiç bi milyonluk bişeyde yok o ayrı:) rengi desene o kadar güzeldi ki çok ta büyüktü küvet 20 liraydı sanırım internetle uğraşmycm o konuda.fike falan da satılıyodu ablamla baktık ben doğum yapınca o gidip alck

Hangi siteden alıcan canım? Açıkçası plastik şeye çok para vermek istemiyorum ben de
Site değil kız hani heryerde olsun ucuzluklar varya 1 milyoncu deniliyo tabi hiç bi milyonluk bişeyde yok o ayrı:) rengi desene o kadar güzeldi ki çok ta büyüktü küvet 20 liraydı sanırım internetle uğraşmycm o konuda.fike falan da satılıyodu ablamla baktık ben doğum yapınca o gidip alck

Bugün sınavlarım var lütfen benim için dua edin. Birkaç gündür takip edemedim umarım iyisinizdir. Ben bahar alerjisiyle boğuşuyorum. Çok fena azmis durumda. Oğlumda yavrum burnunu kaşıya kaşıya dolanıyor. Annesinden genetik miras inşallah küçüğümde olmaz ...
Allah zihin açıklığı versin hadi bakalım hayırlı haberlerle inl

Günaydın kızlar dün size yazacakken uyuyakalmışım dünkü imzamda böyle yazıyodu "Bugün hamileliğinizin 8. ayı bitiyor. Hamilelik sürecinizde son düzlüğe girdiniz." Heyecanlandım :rolleyes:
Valla az kaldı ya ben de hep diyodum şu okul bi bitseydi doğurmadan son pzt de geçerse bitiyo okulum çok şükür bu günlere geldik ya gerisi de gelir sizi bi uğurlayalım da doğuma bakm nasıl oluyo :)

HejaR12 HejaR12 canım sürekli 140larda çıkıyordu önemsemedim bugün 190 oldu ne diye merak ettim

Canimm önce drunla görüş mutlaka yonlendirecektir benim nabız bir haftadır 130 larda dr kardiyolojiye yönlendirdi. İhmal etme sürekli olc

Internette baktigimda fileliydi magazada file olmayinca olmaz bu dedim fileyi ayri verelim dediler yok olmaz dedim fileli diye takildim ya bi kere :KK70:
0-10ay yaziyo bilgisinde.bide boyu eni falan iyide derinligi cok az geldi bana.derinligi nasil olmali sence

:) benimkininde filesi yoktu mesela hiç filed yıkamadim 4 aya kadar annem yikadi sonra eşimle yıkadık biraz büyüyünce de kendim yikadim
Şimdi buna file aldım kendim yukarı diye iki kardeş aynı kuveti kullanacaklar :) 4 yıl kullandık valla hiç bişey olmadı o zaman e bebekten almıştık.uzun süreli kullanırım diyorsan biraz daha büyük ve geniş alabilirsin kısa süreli kullanırsan da daha küçük alırsın. Tamamen kullanım amacına bağlı

Pamuk yaptirdim ben daha saglikli diye duymustum Senam72015 Senam72015
Bize de çocuk Dru pamuk daha sağlıklı dedi.yün kullanacaksınız 2 nevresim geçirin dedi yastığına ve Yorganına

Günaydın kızlar dün size yazacakken uyuyakalmışım dünkü imzamda böyle yazıyodu "Bugün hamileliğinizin 8. ayı bitiyor. Hamilelik sürecinizde son düzlüğe girdiniz." Heyecanlandım :rolleyes:

Hadi gözün aydın canım bizde artık 9. Aya girdik ben bu kadar ağrılar ve sıkıntilar çektiğim halde hiç bitmesin istiyorum bir yandan da merak ediyorum.düşünene onu bizden daha çok kimse hissetmedi gerçekten anne ve bebek arasındaki bağ çok kuvvetli oğlumu dogurduk tan sonra en çok tekmeler ini özlemiştim

İnşallah sınavı verirsin minigin destek olur annesine.bizde de ufak ufak tikanmalar oluyor alerjik bir bünye mız var Rabbim hepimize şifa versin

Bende heyecanlıyım sen gidene kadar erken doğuran olmaz ise ilk zamanında gelen bebisimiz deniz olacak allah kısmet ederse o yüzden emin ol bizlerde de ayrı heyecan mevcut güzelim dualar ile yollayacagiz seni kızına kavusman icin:dua:

Cumartesi günleri ayri bir seviyorum bugün tam 35+0 olduk :anneadayı:Nasil Zaman geçiyor hiç anlamıyorum.9 aylık olduk artık Rabbim zamanında sağlıkla hayırla gelmeni nasip etsin minnosum:anne:salı günü kontrolümuz var inşallah çok sağlıklı ve Tosun olmuştur yavru kuş :dondurma:bu hafta tahin helvası yedim idilduam idilduam bakalım fayda etmiş mi :kahve:

Bende heyecanlıyım sen gidene kadar erken doğuran olmaz ise ilk zamanında gelen bebisimiz deniz olacak allah kısmet ederse o yüzden emin ol bizlerde de ayrı heyecan mevcut güzelim dualar ile yollayacagiz seni kızına kavusman icin:dua:

Ama benim günüm dahs önce ki matsiyahoje matsiyahoje den :ıslık:

Günaydın güzel ve fit anneler :) dunden beri birşeye takmış durumdayım taktım mi takiyorum. Doğu dünyaya geldiğinde hani su hastanelerin standart besikleri var ya onlarla getirdiler normal olarak ya içi oyle sert bir zemin ki benim dogum ettigim yerde altında herhangi birşey yok tabi. Dün gece düşündüm napabilirim diye su alt açma minderlerinden goturucem hastaneye o besige koymak için unutmamam gerek. Zira o gece çok zor olmuştu benim için besigin içine birşeyler sermistik beli acimasin yavrunun diye sizlerde düşünebilirsiniz canlarim

Eneee önce sen mi gidiyosun canım unutmuşum sezaryen olduğunu senin. Olsun artık sırayla gideceksiniz hayırlısı ile sen yada tombikveya baskasi. Kim giderse heyecanlanacagiz nihayetinde :KK36:

Tabii canım burada hepimiz birbirimizi için heyecanlaniyoruz şaka yapıyorum işte en sağlıklı en hayırlı şekilde alalım kucağımiza minnoslari

Günaydın güzel ve fit anneler :) dunden beri birşeye takmış durumdayım taktım mi takiyorum. Doğu dünyaya geldiğinde hani su hastanelerin standart besikleri var ya onlarla getirdiler normal olarak ya içi oyle sert bir zemin ki benim dogum ettigim yerde altında herhangi birşey yok tabi. Dün gece düşündüm napabilirim diye su alt açma minderlerinden goturucem hastaneye o besige koymak için unutmamam gerek. Zira o gece çok zor olmuştu benim için besigin içine birşeyler sermistik beli acimasin yavrunun diye sizlerde düşünebilirsiniz canlarim

Pek fitlik halim kalmamış ama :))
Canım ilk doğumda bende altına serçe bişey koymadim ama çokta sert değildi bizim hastanenin ama şimdi bende alt açma minderi koydum çantama onu serecegiz inşallah benim aklıma başka birşey gelmiyor canım

park yatagi aldigim yerde pamuklu ince yatak vardi onu aldim.ben uyku seti almadim.yastikla idare ederim kenarlari

cnm tansiyon cok onemli.doktorun da ihmal etmis sanki.benim 5.6.aylarimda 13 14lere ciktiginda doktorum hemen taakip yaptirdi.simdi cok sukur 13u gecmiyor ama gunde 2 kere kendim olcuyorum mutlaka.bak benim arkadasin tansiyonu kontrok altina alindj ama idrarda cikan protein sebebiyle 33.haftada bebegi alindi.su an kuvezde.bu yuzden bence sen israr et idrar tahlilini falan da yaptir

bizimde bugun kontrolumuz vardi.32+2 bugun.2125gr 43 cm su an ki durumumuz.cok sukur suyu iyi rahim agzi kapali rahim boyu 4un ustunde.ama bebisim hala ters.ben spinal sezeryan olacagim o sebeple pozisyon cok onemli degil.
Maşallah kuzuma canim her ay idrar bakılıyor sukur negatif tansiyon yeni yeni başladı ilaç iciyonmu

Tabii canım burada hepimiz birbirimizi için heyecanlaniyoruz şaka yapıyorum işte en sağlıklı en hayırlı şekilde alalım kucağımiza minnoslari

Pek fitlik halim kalmamış ama :))
Canım ilk doğumda bende altına serçe bişey koymadim ama çokta sert değildi bizim hastanenin ama şimdi bende alt açma minderi koydum çantama onu serecegiz inşallah benim aklıma başka birşey gelmiyor canım
Iyi fikir edinmisim neyse ki bende yoksa yine yavru kus sert yere kalacakti

Iyi fikir edinmisim neyse ki bende yoksa yine yavru kus sert yere kalacakti

Evet kuzucum bu sefer bende düşündüm onu en mantıklı o geldi sende at çantama bir alt açma minderi:dondurma:

Biz haziran annesi olacaz gibi geliyor canım, ne dersin :)

Benim kesin canım zaten 2 temmuzda bitiyor günüm ilk aylarda drum 26 si gibi alırız demişti bakalım salı günü gittiğimde ne diyecek ben mümkün olduğunca zamanını doldurmasini isterim srnde mi sezeryanlisin canim:110:

Back
X