• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
beteray beteray csnim inşallah hersey yolunda gitsin inşallah dualarimiz seninle:dua:

matsiyahoje matsiyahoje benim sat 26 eylül doğum 2 temmuz görünüyor drum ilk zamanlar 28 haziran gibi alırız dedi şimdi ne diyecek bilemiyorum salı günü randevumuz var :anneadayı:
Benin kuzu genelde 4-5 gün önden gidiyor dr ölçümler çok iyi diyor her defasında sata göre alicak bence benimki gerçi bende dayanabildigimix kadar dayanmak istiyorum.
Bu arada geçmiş oldun canım doğumla alakali olduğunu düşünmüyorum ben karşı komsum da aynı şikayetlerle saglikocagina gitti o da hamile şikayetler artarsa serum vurulacagim demişler sonra kocası çocuğuda oldu salgınmis bu aralar çoğu kişiden duydum:eğlence:

Kalpte iki tane ekojenik odak yani parlama var canım normal bebeklerde de olabiliyormus ama kromozom bozukluğun Dada goruluyor mus ucku testim de riskli çıktı çok korkuyorum

Korkma cnm hiç bişey olmaz Allahın izniyle. Kromozom bozuklukları tek bulgu olmuyor bir sürü belirtisi var. Onlar görünürdü olsaydı.

Bizde bugün 34.haftaya girdik karnım sol tarafım acıyor,batıyor gibi hareket edince son ay böyle mi geçecek acaba :110: hareket etmeyince de korkuyorum hareket edince de :KK45::olamaz::KK70: sağlıkla gelsin bebişlerimiz

Kiloya ve bel çevresine takılmamak lazım, beni ayrıntılıya gittiğim perinatolog baya rahatlattı o konuda. Nitekim 35in içindeyim kızım 2275gr şu an, bu haftasında 2,5kg ı geçen minnaklarımız var topikte ama hepsi anne babanın genetik yapısıyla ilgili bu olayların. Ben tam vaktinde 2800 doğmuşum, kızımın 4 kg olmasını beklemiyor doktorlar da haliyle, maks 3 kg olur dediler bana.
Hmmm anladım cnm ben de öyle kilolu bi bebek değilmişim eşim de öyle kızım da kilolu doğmadı neyse artık doğunca güzel beslicez kiloyu dışarda aldırcaz artık eşime bebek zayıfmış deyince bişey olmaz kolay doğurursun diyo :) gören de kaç doğum yapmış sanır :) melike (kızım) de küçük doğdu ama hemen kilo almaya başladı diyo ki doğru yani

Bez pastasi yaptım nasıl olmuş kizlar

Eklentiler

• 20160529_121306.webp
    20160529_121306.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 117
Bunun kararını verecek olan sensin tatlım hangisi hayırlı ise o olsun benim 1 cocugum daha olduğu için bakıma ihtiyaçları var çabuk toparlanmak adına normal yapmam gerekli kimseden kimseye fayda yok benim hemen ayağa kalkmam gerek

Haklisin canim ama ben yaoamam sanirim makesefki cok berbat tatli bi canim ve cok korkagin hafataua fakan gidip sezeryan tarihimi alicam sanirim ginul isterki normal olsun ama korkumu anlatamam

Kalpte iki tane ekojenik odak yani parlama var canım normal bebeklerde de olabiliyormus ama kromozom bozukluğun Dada goruluyor mus ucku testim de riskli çıktı çok korkuyorum
Anladım canım bu tarz şeyler yaşayıp hiçbir sıkıntısı olmadan doğan çok bebek var. İnşallah seninki de onlardan biri olur.

Back
X