• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
yemek muhabbeti mi:)ben de geldimmm.ama klsltli yiom tansiyon yuzunden.korkuyorum yukselecek diye.gerci yukseldi yukselecegi kadar.13ten dusmuyor artik.aceleci kizim gelecek galiba boyle giderse.

oy oy göbekle vedalaşınca bebişle kucaklaşcaksın ama daha da güzelllll ):

Evet canım anne karnında daha farklı sadece anne ve bebeğe özel duygular hisler ya ondan dedim sanırım biraz bencil ve kıskancim :) sağlıkla hayırla vakitliçe gelsinler de

Bilmem ki bacaklarımın arkası ama sivrisinek ısırmış gibi kaşınıyo. Ben de bi nemlendirici sürm o zaman

Saf zeytinyağı da sürebilirsin canım. İnşallah geçer bilirim acısını :( benimde bacagimin üst kısmı olmuştu şimdi lekeleri hafifledi göbeğim de başladı bu sefer

idilduam idilduam @Rtsy, canlarım gerçekten bu konuda büyük konuşmayın katılıyorum @Rtsy_ . Daha yeni anlatmıştım yan masamızda oturan bir kadının yeni doğan bebeği çatlayacak gibi ağlıyordu ve yine anne olan arkadaşım emzik istiyor galiba dedi. Annesi de dönüp biz emzik kullanmıyoruz dedi; o çocuk var ya resmen morardı ağlarken herkes bir panik oldu, kucağa alıyorlar susmuyor, yatırıyorlar susmuyor, gezdiriyorlar aynı herkesin eli ayağına dolaştı. Ben kullanma taraftarıyım nedenine gelince de hem çocuk emme refleksini kaybetmiyor ki bu çok önemli, hem de sakinlenmesine yardımcı oluyor. Estetik kaygılar vs bana yeterli sebep gelmiyor çünkü eskiden ne idüğü belirsiz emzikler kullanmadık mı hepimiz, boyutları bile aynıymış ? Hangimiz de ne sorun var ki şuan ki emziklerin hepsi bebeğin ayına göre boyutlamış, BPA, fatalat içermiyor... Bir de işin ağlayan bebeği susturma tarafı var ki, bunu yaşamayan insanın bilemeyeceğini düşünüyorum. O yüzden akışına bırakmak lazım... Herşeye rağmen şu da olabilir; siz 100 tane emzik alsanız da belki bebeğiniz hiçbirini tutmayacak ve kendi istemeyecek... Bu yüzden bence rahat olunmalı, önemli olan bebeğin ve sizin huzurunuz

Bu konuda bende birşey paylaşmak istiyorum. Özellikle emmeyen çocuklarda emzik vermek çok iyiymiş. Psikolojik olarak o emme refleksini karşılamak gerekirmiş. Buda aklınızda olsun kızlar. .

Evet canım anne karnında daha farklı sadece anne ve bebeğe özel duygular hisler ya ondan dedim sanırım biraz bencil ve kıskancim :) sağlıkla hayırla vakitliçe gelsinler de

Saf zeytinyağı da sürebilirsin canım. İnşallah geçer bilirim acısını :KK43: benimde bacagimin üst kısmı olmuştu şimdi lekeleri hafifledi göbeğim de başladı bu sefer
yok ya estağfrullahhh deme öyle şeyler :) yani tabi insan bi daha o duyguları yaşamıcak o dışardayken... o yüzden onun tadı apayrı...

Yaa eşim bana evlenmeden önce karpuz suyum derdi benimde aklıma onu yazmak geldiii :D Ammaaaann bol bol yiywlim zaten karpuz:) Karpuz candır

herkeseeee merhabaaaa :)
bite pireye ara verip sınav sonuçlarıma baktım projeden geçmişim ve resmen 4.sınıf olmuş bulunuyorum öpücüklü tebriklerimi alırıııımmmm :)
yorgunluktan geberiyorum çok iyi moral oldu :) şükürler olsun :)

Cnm yaaa biz seninle yandaş meslektaş mışız; ) bende inşaat mühendisiyim. Seneye nasıl yapacaksın bebek varken.

Back
X