2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
tamam canım yaz bana. gerçi 21-22 haziran gibi doğumum var ama olur da adet olursan öbür yumurtlamana kadar toparlanır foruma girerim. yardımcı olurum sana inşallah bu sefer gelmiştir bebişin
Canım merak ettim de senin doğumun burada temmuz 8 gözüküyor neden haziran 21 de yapıyorsun bir sıkıntı yok inşallah değil mi

çok teşekkür ederim canım. bu hafta son gelişim iş yerine ayrılacağım. akşamları yıkayacağım yıkanacakları.. haftayada yavaştan ütü yapacağım.. dizmeyede gücüm yettiğince artık :) temizliğe de kadın gelecek bakalım Allah hepimize güç versin

Kızlar ben aşırı nefes darlığı yaşıyorum. Özellikle yemek yerken fenalardayim. Çevremdekiler zor nefes alıyorsun biz bile duyuyoruz diyorlar. Dr a gorunmeli miyim bilemedim. Şuan kaykılarak oturuyorum yine de göğsüm daraliyor

Kizlar biz geldik.Nerdeyse yatisim yapiliyodu bugun.Acilmam ayni duzeyde henuz.Ama rahimde incelme ve bebegin baskisi artmis.suyumuzda sinirda.doktorum nst sonucumu begenmedi tekrar nst isticem senden eger yine boyle cikarsa yatisi yapicaz dedi.cikmazsada yarin ya da carsamba gunu icin konusuruz.cok sukurki 2.nst de bebegin hareletleri daha iyi cikti.Carsamba gunu sabah 8 de hastanede olucam.bebegin suyu,hareketi,acilman yine ayni bu sekilde olursa yatirmam dedi.onceligimiz agrinin kendiliginden baslamasi.Ama bu saydiklarimdan herhangi birinde sikinti olursa yatisini yapar dogumu baslatiriz dedi.

Suni sancidan cok cok korkuyorum.dogumun kendiliginden baslamasi icin onerebileceginiz degisik yontemler varmi kizlar?

Acaba hemşireler bişey dermi ki ya devlette ya benim napysn falan gibi bende hurma zemzem ayarladım.zaten yediriçck değiliz sadece suyu sürülecekmiş damağa ama çekiniyrm

Benimkinin de kilosunun iyi olduğunu boyunun uzun olduğunu söylüyo da haftasından uzun vs bi şey demiyo ondan sordum teşekkür ederim canım

Canım her haftanın kendi aralıkları var ortalama, eğer o aralığın da üzerindeyse haftasının önünde oluyor. Uzun süreli ileri gelişme gösteriyorsa genelde ileri olduğu süre kadar önde gelebiliyor. Doktorun sen de risk görmediği için söylememiş olabilir ama eğer eline detaylı ölçümlerin olduğu ultrason kağıdı veriyorsa orada da görebilirsin...

Canim benim hakkında hayırlısı olsun inşallah. Dilerim suni sanciya gerek kalmaz. Bol bol hurma ye sen artık. Başka yöntem bilmiyorum. Surekli inşirah suresini oku. İnşallah kolay ve sağlıklı bir doğum olur..

Acaba hemşireler bişey dermi ki ya devlette ya benim napysn falan gibi bende hurma zemzem ayarladım.zaten yediriçck değiliz sadece suyu sürülecekmiş damağa ama çekiniyrm
Ben oğlumu devlet hastanesinde dogurdum. Beni de çok uyardılar sakin bu tur şeyler yapma diye. her dk durmuyorlar başında zaten damağına degdireceksin yedirmeyeceksin ya :)

Canim inşallah Allah in hizmetleri sizi de bulur.b i bakmışsın doğumdan sonra hiç bisey kalmamış. Aksi olsa dahi çok stres yapma lütfen. Sut vereceksin hem şutunu etkilemesin annesi. Hem de annenin gerginliği bebege hep yansıyor anne karnından itibaren. İnşallah yolunda gidecek her şey.

Gecmis olsun canim. Bol hurma ve yuruyus dogumun baslamasina yardimci oluyor diye biliyorum. Bir de pilates topuna oturmak :) top yoksa çomelme hareketi de yapabilirsin.

Dua olarak da Meryem suresi, Fetih suresi ve insikak suresini bol bol okumaya calis. Okuyamiyorsan da internetten acip dinle insallah cok kolay ve dogal bir dogum gerceklestirirsin. Hatta sanirim topikte ilk normal dogum olacak :)

Canım sürekli başında durmuyorlar ya onların olmadığı bir anda sadece damagina degdireceksin :)

Ben oğlumu devlet hastanesinde dogurdum. Beni de çok uyardılar sakin bu tur şeyler yapma diye. her dk durmuyorlar başında zaten damağına degdireceksin yedirmeyeceksin ya :)
Evet evet biliyrm da herkesin düşüncesi farklı oluyoya inş becerebilirim.çok istyrm ve ayarladım o kadar

Insallah basarabilirsem oyle olacak sanirim :) bu arada benim muayeneden sonra kanamam oldu.az az da drvam ediyo.bu sekilde okuyamam degil mi ?

matsiyahoje kuzum 3 hafta once sezeryan yapan arkadasima sordum 1 bucuk saat surmus ayilmasi.bugunku arkadasiminda oyle oldu 1 bucuk 2 saate yakin.ikiside ozelde yapti fark eder mi bilmiyorum ama soyleyeyim dedi.sanirim senin yapicagin yerdede hemen hemen bu sekilde surecektir

insanbuL canimcim bende de bu durum var ve tansiyon ölçerken kalp atışlarımin normalden fazla olduğunu söylemişti dr sonra kardiyolojiye gönderdi orada holter takıldı 24 saat kalp atislarim dinlendi sonuç olarak dr ritm bozukluğu dedi gebeliğe bağlı da olabilir takip edicez doğumdan sonra da dedi.dikkat etmem gerekiyormuş sinir stres yorgunluk hayatından çıkar dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…