- 25 Mayıs 2013
- 14.037
- 20.754
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #58.781
Canım merak ettim de senin doğumun burada temmuz 8 gözüküyor neden haziran 21 de yapıyorsun bir sıkıntı yok inşallah değil mitamam canım yaz bana. gerçi 21-22 haziran gibi doğumum var ama olur da adet olursan öbür yumurtlamana kadar toparlanır foruma girerim. yardımcı olurum sanainşallah bu sefer gelmiştir bebişin
çok teşekkür ederim canım. bu hafta son gelişim iş yerine ayrılacağım. akşamları yıkayacağım yıkanacakları.. haftayada yavaştan ütü yapacağım.. dizmeyede gücüm yettiğince artık :) temizliğe de kadın gelecek bakalım Allah hepimize güç versindefnekiz stresini anlıyorum tek olmak çok zordur eminim çamaşırlarını ütücüye versene canım kaldırma işi kolay rastgele koysanızda olur çekmeceye doğumdan sonra vaktin olur zaten bi de sen neden izne ayrılmıyorsun ki yavaş yavaş ev işlerini de halledersin temizlikçi çağırırsın zaten büyük temizlik sen yapamazsın sağlıkla doğumunu yapta inşallah arkadaşım hepsi yavaş yavaş halledilir annene allah şifa versin.
Arkadaşım orda ebe şu anda bi sorm haber verim.öğrenci yani okuyo ama doğumlara da giriyomarrmara eğt arş. da olacak canım orda var mı acaba?
Acaba hemşireler bişey dermi ki ya devlette ya benim napysn falan gibi bende hurma zemzem ayarladım.zaten yediriçck değiliz sadece suyu sürülecekmiş damağa ama çekiniyrmCanimm Gozunaydin.benim anem geçtiğimiz kurban bayramı hacca gitmişti oradan bana ayırmış ama şimdi arkadaşım umreye giden bir tanıdıktan taze taze bulmuş getirdi bana hemen çantamıza koydum bende.ama ben doğuma hazır değilim daha
Benimkinin de kilosunun iyi olduğunu boyunun uzun olduğunu söylüyo da haftasından uzun vs bi şey demiyo ondan sordum teşekkür ederim canım
Canim benim hakkında hayırlısı olsun inşallah. Dilerim suni sanciya gerek kalmaz. Bol bol hurma ye sen artık. Başka yöntem bilmiyorum. Surekli inşirah suresini oku. İnşallah kolay ve sağlıklı bir doğum olur..Kizlar biz geldik.Nerdeyse yatisim yapiliyodu bugun.Acilmam ayni duzeyde henuz.Ama rahimde incelme ve bebegin baskisi artmis.suyumuzda sinirda.doktorum nst sonucumu begenmedi tekrar nst isticem senden eger yine boyle cikarsa yatisi yapicaz dedi.cikmazsada yarin ya da carsamba gunu icin konusuruz.cok sukurki 2.nst de bebegin hareletleri daha iyi cikti.Carsamba gunu sabah 8 de hastanede olucam.bebegin suyu,hareketi,acilman yine ayni bu sekilde olursa yatirmam dedi.onceligimiz agrinin kendiliginden baslamasi.Ama bu saydiklarimdan herhangi birinde sikinti olursa yatisini yapar dogumu baslatiriz dedi.
Suni sancidan cok cok korkuyorum.dogumun kendiliginden baslamasi icin onerebileceginiz degisik yontemler varmi kizlar?
Ben oğlumu devlet hastanesinde dogurdum. Beni de çok uyardılar sakin bu tur şeyler yapma diye. her dk durmuyorlar başında zaten damağına degdireceksin yedirmeyeceksin ya :)Acaba hemşireler bişey dermi ki ya devlette ya benim napysn falan gibi bende hurma zemzem ayarladım.zaten yediriçck değiliz sadece suyu sürülecekmiş damağa ama çekiniyrm
Canim inşallah Allah in hizmetleri sizi de bulur.b i bakmışsın doğumdan sonra hiç bisey kalmamış. Aksi olsa dahi çok stres yapma lütfen. Sut vereceksin hem şutunu etkilemesin annesi. Hem de annenin gerginliği bebege hep yansıyor anne karnından itibaren. İnşallah yolunda gidecek her şey.insanbuL @ElmiraBugdayci kızlar sorduğunuz için teşekkür ederim mr sonucundan da net bişey çıkmadı doğumu bekliyoruz dediler. küçüldü kistler ama kaybolmadı. kızım doğuma kadar iyileşemedi malesef. tek hedefim tek isteğim buydu ama olmadı. çok büyük ihtimalle ameliyat olacak şimdi diyorum ki inşallah doğar doğmaz olması gerekmesin de en azından yaşında falan olsun.
@idilduam cepten özel mesaj atamadım burdan sorayım kızın ameliyat olmuştu ya ameliyatı kim yapmıştı acaba? sürekli hatırlatıp duruyorum ama yardımına ihtiyacım var
Kizlar biz geldik.Nerdeyse yatisim yapiliyodu bugun.Acilmam ayni duzeyde henuz.Ama rahimde incelme ve bebegin baskisi artmis.suyumuzda sinirda.doktorum nst sonucumu begenmedi tekrar nst isticem senden eger yine boyle cikarsa yatisi yapicaz dedi.cikmazsada yarin ya da carsamba gunu icin konusuruz.cok sukurki 2.nst de bebegin hareletleri daha iyi cikti.Carsamba gunu sabah 8 de hastanede olucam.bebegin suyu,hareketi,acilman yine ayni bu sekilde olursa yatirmam dedi.onceligimiz agrinin kendiliginden baslamasi.Ama bu saydiklarimdan herhangi birinde sikinti olursa yatisini yapar dogumu baslatiriz dedi.
Suni sancidan cok cok korkuyorum.dogumun kendiliginden baslamasi icin onerebileceginiz degisik yontemler varmi kizlar?
Acaba hemşireler bişey dermi ki ya devlette ya benim napysn falan gibi bende hurma zemzem ayarladım.zaten yediriçck değiliz sadece suyu sürülecekmiş damağa ama çekiniyrm
Canim cok tesekkur ederim.dualarinizi eksik etmeyin insallahCanim benim hakkında hayırlısı olsun inşallah. Dilerim suni sanciya gerek kalmaz. Bol bol hurma ye sen artık. Başka yöntem bilmiyorum. Surekli inşirah suresini oku. İnşallah kolay ve sağlıklı bir doğum olur..
Evet evet biliyrm da herkesin düşüncesi farklı oluyoya inş becerebilirim.çok istyrm ve ayarladım o kadarBen oğlumu devlet hastanesinde dogurdum. Beni de çok uyardılar sakin bu tur şeyler yapma diye. her dk durmuyorlar başında zaten damağına degdireceksin yedirmeyeceksin ya :)
Insallah basarabilirsem oyle olacak sanirim :) bu arada benim muayeneden sonra kanamam oldu.az az da drvam ediyo.bu sekilde okuyamam degil mi ?Gecmis olsun canim. Bol hurma ve yuruyus dogumun baslamasina yardimci oluyor diye biliyorum. Bir de pilates topuna oturmak :) top yoksa çomelme hareketi de yapabilirsin.
Dua olarak da Meryem suresi, Fetih suresi ve insikak suresini bol bol okumaya calis. Okuyamiyorsan da internetten acip dinle insallah cok kolay ve dogal bir dogum gerceklestirirsin. Hatta sanirim topikte ilk normal dogum olacak :)
Tmm inş yaparım. Bi atlatm onları :) yanıma kimsede giremeyecekki yardımcı olsun ablam ya da eşim.neyse yapcz bi şekildeCanım sürekli başında durmuyorlar ya onların olmadığı bir anda sadece damagina degdireceksin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?