- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #58.761
inşallah canım benim. az kaldı zaten kaderde ne varsa yaşayıp görücez.İnan ilerisi iyi olucak ben seni çok iyi anliorum benim kızımda ben amjiosentez fln da yaptirmistim maalesef yasamadigim kalmadi İLK GEBELİKTE. Sezeryan sonrası gözümü açar açmaz kızım nasıl dedim gayet sağlıklı fln dedi hemşireler rahatladım amniosentez temiz çıktığı halde ben o durum u acaba diye hep üstümden atamadim inan kucağına alana kaar şüpheler gevmicek ypcak bişi yok inan ama benim gbi sende atlaticaksin ben çok inaniorum
Bence en iyisini yapmışsın bebegin inşAllah emerse zaten biberona gerek kalmaz. Sağıp verenler var bebek emdiği halde... benim yengem üç çocuk doğurdu ucunde de emzirdi sağmadi hiç üçu içinde doktorlar çok sağlıklı dedi şimdi biri 10 biri 6 biri 4 yaşında gayet sağlıklılar şükür
en son ne zaman gittin canım? 10 gün bana çok uzun geldi arada bi görün derim madem riskin var sıkı takipte olmalısınSELAM hanimlar benim erken doğum rizkim var kanamam olmuştu nst de küçük sancılar çıkmıştı sonra durdurmuslardi dünden biri hafif hafif kasilmalarim var Beni kotkutuyor doktorum onun için ilaç vermişti ilacimi alıp dinleniyim randevum on gün sonra bekliyimi yoksa gidiyimmi
canım bir dahaki sefere gerek olursa.iki koyu çizgiyi gördükten sonra da testi yapmaya devam et açılmaya başladığı zaman da ilişki olsun.yumurta o zaman çatlamış oluyo diyolar. ben 2 seneye yakın uğraştım bu işlerle de o yüzden biliyorumbak canım ovulasyon testım ve bu ıkı gun ilişki oldu zaten haftasonu eşim rahatsızdı ıkı koyu cıktığı gun son ılışkı oldu
amiiiinRabbim zamanında sağlıcakla kucagimiza almayi nasip eyleye :)
Ben bulunsun diye wee nin küçük cam biberonunu aldım. Bakacam eğer ihtiyaç devam ederse dr browns almayı düşünüyorum.Kızlar bide biberondan bahsetmişsiniz. Avent, Lansinoh ve dr browns ufak biberonları hep plastik. Ben cam olsun istedim özellikle bebedor var en ufağından bi tane aldım başkada almadım. Hata mı yaptım? Yani plastik diye almadım ama almalımıyım?
Geçen çarşamba gittim doktorum iki hafta sonra gel dedi ama bi haftam dolunca gidiyim diyorumen son ne zaman gittin canım? 10 gün bana çok uzun geldi arada bi görün derim madem riskin var sıkı takipte olmalısın
Benimkinin kafası sol altta ayaklar sağ üstte sola yatınca kafasiyla itiyor sanırım :)
Ben avent natural cam biberonunu aldim.Ben bulunsun diye wee nin küçük cam biberonunu aldım. Bakacam eğer ihtiyaç devam ederse dr browns almayı düşünüyorum.
bence de öyle yap zaten haftada bir olması lazım artık kontrollerinGeçen çarşamba gittim doktorum iki hafta sonra gel dedi ama bi haftam dolunca gidiyim diyorum
Bana da sagdan sivri sivri bi şeyler geliyo topukları sanırım diye düşünüyorum dizleri de olabilirAyy benimki de aynı ayakları göğsümün altında geçen dayadı avcuma geldi ayağı çok değişikbide sağ leğen kemiğimde minik dokunuşlar oluyor ince eli mi acaba
Bnde kucuk kucuk kemik hareketleri gibi biseyler hissediyorum. Sanirim artik daha cok elini kullaniyorAyy benimki de aynı ayakları göğsümün altında geçen dayadı avcuma geldi ayağı çok değişikbide sağ leğen kemiğimde minik dokunuşlar oluyor ince eli mi acaba
canım bir dahaki sefere gerek olursa.iki koyu çizgiyi gördükten sonra da testi yapmaya devam et açılmaya başladığı zaman da ilişki olsun.yumurta o zaman çatlamış oluyo diyolar. ben 2 seneye yakın uğraştım bu işlerle de o yüzden biliyorum
Güzel araba ama dışarda öylelerini görüyorumki al çık o tarz.Bizimki bayağı ağır geliyor ama sürmedim sayılır belki dışarı çıkınca fikrim değişir.Bir de yengemin ana kucağı o kadar rahat ve büyük ki benim ki küçük geldi gözüme ama oto koltuğu değil sanırım onun.Evet aynı kampanaydan almıştık :)ben memnun kaldım cadillactan evde sürdük sürüşü çok güzel. anakucağı normal bence. puseti baya geniş o hoşuma gitti. joie bakmıştık onlar çok dardı bunun puseti ferah geldi bebek rahat edecek. liteway bana tangur tungur geldi sallanıyo gibi hiç güven vermedi. bebek alttan düşecekmiş gibi ne bileyim :))) psikolojik olarak sağlam gelmedi cadillac baya dengeli ve oturaklı. sadece ilerde baston puset almamız gerekecek o da çok para değil zaten. hem cadillacı baya ucuza aldım ben de. aynı kampanyadan aldık zaten dimi:)
tamam canım yaz bana. gerçi 21-22 haziran gibi doğumum var ama olur da adet olursan öbür yumurtlamana kadar toparlanır foruma girerim. yardımcı olurum sanasağol cnm ya haberleşelim sürekli yardımcı ol bana
Bebeğin ölcumlerinin ileride olduğunu doktor mu söylüyo yoksa buna dair bi tablo vs mi var?
Bebeğin ölcumlerinin ileride olduğunu doktor mu söylüyo yoksa buna dair bi tablo vs mi var?
Kızlar bide biberondan bahsetmişsiniz. Avent, Lansinoh ve dr browns ufak biberonları hep plastik. Ben cam olsun istedim özellikle bebedor var en ufağından bi tane aldım başkada almadım. Hata mı yaptım? Yani plastik diye almadım ama almalımıyım?
canım senin içine sinmemiş anladım ben. inşallah kullandıkça içinr siner. ben bunu alana kadar hep gözüm milletin bebek arabasındaydı markasına modeline rengine bakıyodum ama aldıktan sonra bakmaz oldum ancak bizimkinin aynısından görünce dikkatimi çekiyor o kadar.Güzel araba ama dışarda öylelerini görüyorumki al çık o tarz.Bizimki bayağı ağır geliyor ama sürmedim sayılır belki dışarı çıkınca fikrim değişir.Bir de yengemin ana kucağı o kadar rahat ve büyük ki benim ki küçük geldi gözüme ama oto koltuğu değil sanırım onun.Evet aynı kampanaydan almıştık :)
Benimkinin de kilosunun iyi olduğunu boyunun uzun olduğunu söylüyo da haftasından uzun vs bi şey demiyo ondan sordum teşekkür ederim canımTabi ki, ultrasonda aldığı ölçümler var onların birbiri ile uyumlu olması gerekiyor; genel olarak sanırım kafatası,mide, uyluk kemiği gibi ölçümleri çıkartıp tahmini kiloyu da söylüyorlar. Bebeğim 4.ayından itibaren hep 2 hafta önde gözüküyordu; şuan 39.haftada ölçümlerle uyumlu boyu kilosu o yüzden ultrasonda 39 haftalık gibi gözüküyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?