2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
inşallah canım benim. az kaldı zaten kaderde ne varsa yaşayıp görücez.

Darısı başımıza inşalllaaahhhhhh

en son ne zaman gittin canım? 10 gün bana çok uzun geldi arada bi görün derim madem riskin var sıkı takipte olmalısın

bak canım ovulasyon testım ve bu ıkı gun ilişki oldu zaten haftasonu eşim rahatsızdı ıkı koyu cıktığı gun son ılışkı oldu
canım bir dahaki sefere gerek olursa.iki koyu çizgiyi gördükten sonra da testi yapmaya devam et açılmaya başladığı zaman da ilişki olsun.yumurta o zaman çatlamış oluyo diyolar. ben 2 seneye yakın uğraştım bu işlerle de o yüzden biliyorum

Ben bulunsun diye wee nin küçük cam biberonunu aldım. Bakacam eğer ihtiyaç devam ederse dr browns almayı düşünüyorum.

Ayy benimki de aynı ayakları göğsümün altında geçen dayadı avcuma geldi ayağı çok değişik bide sağ leğen kemiğimde minik dokunuşlar oluyor ince eli mi acaba
Bana da sagdan sivri sivri bi şeyler geliyo topukları sanırım diye düşünüyorum dizleri de olabilir sola yatınca özellikle geriniyo gibi hissediyorum iki taraftan baskı yapıyo pazartesi kontrol var bakalım ne yapıyo annesinin bal böceği

sağol cnm ya haberleşelim sürekli yardımcı ol bana

Güzel araba ama dışarda öylelerini görüyorumki al çık o tarz.Bizimki bayağı ağır geliyor ama sürmedim sayılır belki dışarı çıkınca fikrim değişir.Bir de yengemin ana kucağı o kadar rahat ve büyük ki benim ki küçük geldi gözüme ama oto koltuğu değil sanırım onun.Evet aynı kampanaydan almıştık :)

defnekiz stresini anlıyorum tek olmak çok zordur eminim çamaşırlarını ütücüye versene canım kaldırma işi kolay rastgele koysanızda olur çekmeceye doğumdan sonra vaktin olur zaten bi de sen neden izne ayrılmıyorsun ki yavaş yavaş ev işlerini de halledersin temizlikçi çağırırsın zaten büyük temizlik sen yapamazsın sağlıkla doğumunu yapta inşallah arkadaşım hepsi yavaş yavaş halledilir annene allah şifa versin.

Bebeğin ölcumlerinin ileride olduğunu doktor mu söylüyo yoksa buna dair bi tablo vs mi var?
Bebeğin ölcumlerinin ileride olduğunu doktor mu söylüyo yoksa buna dair bi tablo vs mi var?

Tabi ki, ultrasonda aldığı ölçümler var onların birbiri ile uyumlu olması gerekiyor; genel olarak sanırım kafatası,mide, uyluk kemiği gibi ölçümleri çıkartıp tahmini kiloyu da söylüyorlar. Bebeğim 4.ayından itibaren hep 2 hafta önde gözüküyordu; şuan 39.haftada ölçümlerle uyumlu boyu kilosu o yüzden ultrasonda 39 haftalık gibi gözüküyor...

Canım onlar plastik değil merak etme, polikarbon olarak geçiyor sanırım yani BPA sız, tamamen güvenli. Cam biberonları 2 nedenden tavsiye etmiyorlar kırılabilir, bir de bebek bir süre sonra kendi tutmak istediğinde tutamıyor ağır olduğu için...Bence şuan alma ihtiyacına göre bakarsın

canım senin içine sinmemiş anladım ben. inşallah kullandıkça içinr siner. ben bunu alana kadar hep gözüm milletin bebek arabasındaydı markasına modeline rengine bakıyodum ama aldıktan sonra bakmaz oldum ancak bizimkinin aynısından görünce dikkatimi çekiyor o kadar.
park yatağın da rengini sevmiyodum kırmızı ya içine pembe uyku seti olmaz falan diyodum şimdi amaan diyorum oldu güzel de oldu :) içime sindi yani ikisi de. sen park yatağı satıcam diyodun sattın mı?

Benimkinin de kilosunun iyi olduğunu boyunun uzun olduğunu söylüyo da haftasından uzun vs bi şey demiyo ondan sordum teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…