2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

allah razı olsun bır senelik evlıyım ovulasyon testıde yaptım ayaklarımı havayada diktim herşeyi yaptım canım allahım inşallah verır bol dua edın canım bol bol

SELAM hanimlar benim erken doğum rizkim var kanamam olmuştu nst de küçük sancılar çıkmıştı sonra durdurmuslardi dünden biri hafif hafif kasilmalarim var Beni kotkutuyor doktorum onun için ilaç vermişti ilacimi alıp dinleniyim randevum on gün sonra bekliyimi yoksa gidiyimmi

bende alt açma aldım cumartesi canım kimisi gerek yok battaniye yeter dedi ama içime sinmedi benim
Yok ya çocuk hareket ettikçe battaniye kayıyor. Orası burası bozuluyor bir bakıyorsun çocuk eğri büğrü olmuş sırtında bişey kalmamış poposunda toplanmış filan. Arkadaşım battaniye koymuştu da onda gözlemledim. Ablam da alt açma koyuyordu iyi oluyor o dediğim aparatı da çekip atarım bir ara görmüşsündür gerçi mutlaka.

bu galiba canım dediğin

sezeryanla doğum için tarihleri netleşmiş arkadaşlar bişey soracağıııımmmm
verilen taihte kaç hatalık oluyorsunuz???? (38+? YA DA 39+? )
canım sata göre tam 38+0 oluyorum ben ama 37+4 yada 37+5 e alınacak benim doğum.
bebeğe göre bakarsan bebek 10-14 gün ilerde çıkıyo ona göre bakarsan 40-41. hafta oluyo geç bile oluyo

bak canım ovulasyon testım ve bu ıkı gun ilişki oldu zaten haftasonu eşim rahatsızdı ıkı koyu cıktığı gun son ılışkı oldu

Eklentiler

• 13435778_10208874792962727_1313421116_n.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar merhaba, doğum konusu konuşulmuş baya bi.
Benim gibi korkak birisi gebelik sonlandırma yaşadı normal doğum ile 24 haftalık
Cahil cesaretimiydi neydi bilmiyorum ama sabah 8 de hastaneye yattım, 9 da epidural takıldı. Akşam saat 19:00 a kadar hiç birşey hissetmedim. 19 ile 21 arası dakikada gelen sancılar ve baskıyla doğum başladı. Sonrasını hatırlamıyorum pskolojim çok etkilenmesin diye doktorum uyuttu ben ıkınmadan bebeği çıkardı.

Belkide Allahın işi o zaman hep doğumu düşünüyordum sezeryan normal ikisindede korkuyordum. Şimdi epiduralle (psikolojik)normal düşünüyorum. Dr um rpidurale bile gerek yok yarım saate doğurursun diyor ama yinede can tatlı. Herkesin hikayesi başka oluyor işte. Herkese hayırlı doğumlar siliyorum. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.

kızlar dünden beri bebeğim çok hareketli. ilk defa ayaklarıyla canımı yaktı. neden acaba? ne tarafa dönüp yatsam yinede hareket ediyor sıkışıyor gibi. sizde de oluyor mu
Evet sola yatıyorum hep, geriniyo sanırım soldan da sagdan da ittiriyo ne yana yatacağımi bilemedim

Kızlar bide biberondan bahsetmişsiniz. Avent, Lansinoh ve dr browns ufak biberonları hep plastik. Ben cam olsun istedim özellikle bebedor var en ufağından bi tane aldım başkada almadım. Hata mı yaptım? Yani plastik diye almadım ama almalımıyım?

Allah hakkinizda hayirlisini nasip etsin hayirli haberlerinizi beklicez

Bence en iyisini yapmışsın bebegin inşAllah emerse zaten biberona gerek kalmaz. Sağıp verenler var bebek emdiği halde... benim yengem üç çocuk doğurdu ucunde de emzirdi sağmadi hiç üçu içinde doktorlar çok sağlıklı dedi şimdi biri 10 biri 6 biri 4 yaşında gayet sağlıklılar şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…