- 12 Nisan 2016
- 1.088
- 795
- 53
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #58.741
bende geçen hafta aldım :)Teşekkür ederim :)
ne zamandır deniyosunuz? herhangi bi sorununuz var mı? bence sıkı çalışmışsınız hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. eğer bu ay da olmazsa ovülasyon testi yap bide ilişkiden sonra ayakları havaya dik derim. kocakarı işi ama işe yarıyo :) biz hamileler sana dua ederiz hememcecik gelir bebişin allahın izniyle
sezeryanla doğum için tarihleri netleşmiş arkadaşlar bişey soracağıııımmmm
verilen taihte kaç hatalık oluyorsunuz???? (38+? YA DA 39+? )
Yok ya çocuk hareket ettikçe battaniye kayıyor. Orası burası bozuluyor bir bakıyorsun çocuk eğri büğrü olmuş sırtında bişey kalmamış poposunda toplanmış filan. Arkadaşım battaniye koymuştu da onda gözlemledim. Ablam da alt açma koyuyordu iyi oluyor o dediğim aparatı da çekip atarım bir ara görmüşsündür gerçi mutlaka.bende alt açma aldım cumartesi canım kimisi gerek yok battaniye yeter dedi ama içime sinmedi benim
ben de yarın gidicem sorucam son zamanlarda arttı endişelendim çünküArtık son ay ya sancı mi acaba diyorum ben de bebek ittirmiyo ama o ağrı giriyo oradan bakalım bi hafta var gidince hepsini sorup öğrenirim çok teşekkürler :)
bu galiba canım dediğinYok ya çocuk hareket ettikçe battaniye kayıyor. Orası burası bozuluyor bir bakıyorsun çocuk eğri büğrü olmuş sırtında bişey kalmamış poposunda toplanmış filan. Arkadaşım battaniye koymuştu da onda gözlemledim. Ablam da alt açma koyuyordu iyi oluyor o dediğim aparatı da çekip atarım bir ara görmüşsündür gerçi mutlaka.
canım sata göre tam 38+0 oluyorum ben ama 37+4 yada 37+5 e alınacak benim doğum.sezeryanla doğum için tarihleri netleşmiş arkadaşlar bişey soracağıııımmmm
verilen taihte kaç hatalık oluyorsunuz???? (38+? YA DA 39+? )
Evet canım buna benziyor benimki de bebek arabasına alacam bir ara bundan.bu galiba canım dediğin
Eki Görüntüle 1846167
ne zamandır deniyosunuz? herhangi bi sorununuz var mı? bence sıkı çalışmışsınız hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. eğer bu ay da olmazsa ovülasyon testi yap bide ilişkiden sonra ayakları havaya dik derim. kocakarı işi ama işe yarıyo :) biz hamileler sana dua ederiz hememcecik gelir bebişin allahın izniyle
Baktım canım siz yine de 2 güne bir devam edin bence. Belli olmuyor o programlar ortalama oluyor. Kiminde erken kiminde geç yumurta çatlıyor.İNŞALLAH CANIM RESIME BAKMA FIRSATIN OLDUMU
Bebeğin ölcumlerinin ileride olduğunu doktor mu söylüyo yoksa buna dair bi tablo vs mi var?Canım sat a göre 38+, ama bebeğin ölçümlerine göre 40+ larda olacağım
Evet sola yatıyorum hep, geriniyo sanırım soldan da sagdan da ittiriyo ne yana yatacağımi bilemedimkızlar dünden beri bebeğim çok hareketli. ilk defa ayaklarıyla canımı yaktı. neden acaba? ne tarafa dönüp yatsam yinede hareket ediyor sıkışıyor gibi. sizde de oluyor mu
Allah hakkinizda hayirlisini nasip etsin hayirli haberlerinizi beklicezGunaydin canlarr.. biz kontrole gidiyoruz birazdan.aciklik devam etmismis tekrar kontrol edilecek.bakalim ne durumdayiz belli olur artik.geri evimize donucez hissi var ama belli de olmaz.gecen kontrolde supriz gelismeler olmustu simdide hersey olabilir camtamizi falan sirtlicaz her ihtimale karsii
Benimki solda sola yattigim zaman tekmeleyip duruyoEvet sola yatıyorum hep, geriniyo sanırım soldan da sagdan da ittiriyo ne yana yatacağımi bilemedim
Rabbim zamanında sağlıcakla kucagimiza almayi nasip eyleye :)ben de yarın gidicem sorucam son zamanlarda arttı endişelendim çünkü
Benimkinin kafası sol altta ayaklar sağ üstte sola yatınca kafasiyla itiyor sanırım :)Benimki solda sola yattigim zaman tekmeleyip duruyo
Bence en iyisini yapmışsın bebegin inşAllah emerse zaten biberona gerek kalmaz. Sağıp verenler var bebek emdiği halde... benim yengem üç çocuk doğurdu ucunde de emzirdi sağmadi hiç üçu içinde doktorlar çok sağlıklı dedi şimdi biri 10 biri 6 biri 4 yaşında gayet sağlıklılar şükürKızlar bide biberondan bahsetmişsiniz. Avent, Lansinoh ve dr browns ufak biberonları hep plastik. Ben cam olsun istedim özellikle bebedor var en ufağından bi tane aldım başkada almadım. Hata mı yaptım? Yani plastik diye almadım ama almalımıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?