- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #58.801
Bebek odaya geldiğinde yapsın babası canım sen gelene kadar biz öyle yapmıştıkTmm inş yaparım. Bi atlatm onları :) yanıma kimsede giremeyecekki yardımcı olsun ablam ya da eşim.neyse yapcz bi şekilde
Insallah basarabilirsem oyle olacak sanirim :) bu arada benim muayeneden sonra kanamam oldu.az az da drvam ediyo.bu sekilde okuyamam degil mi ?
tamam canım yaz bana. gerçi 21-22 haziran gibi doğumum var ama olur da adet olursan öbür yumurtlamana kadar toparlanır foruma girerim. yardımcı olurum sanainşallah bu sefer gelmiştir bebişin
tamam canım yaz bana. gerçi 21-22 haziran gibi doğumum var ama olur da adet olursan öbür yumurtlamana kadar toparlanır foruma girerim. yardımcı olurum sanainşallah bu sefer gelmiştir bebişin
HejaR12 canım pınar hanim nasıl sizin hastanede doktor yoğunmu ben 37 de fln gtsem doğumu planlayap orda yapsam nasıl olur hangi doktor iyidir
Tamam canim oyle yapayim cok tesekkur ederimOkuyabilirsin o özür sayilir canim. Sonucta suan adet de olamaz lohusa da olamazsin. Ozur kani da abdesti bozmuyor zaten. İcine sinmiyorsa kurana dokunmadan oku :)
yok canım sezeryan olacağım için biraz erken oluyo ama 38. haftada olmuş olacak doğum.normal zamanında yaniCanım merak ettim de senin doğumun burada temmuz 8 gözüküyor neden haziran 21 de yapıyorsun bir sıkıntı yok inşallah değil mi
Ztn şimdiden randewu alcam sanırım 2 hafta sonrası boş yer bulmam için. Bide yeni doğan sünneti konustunmu sen yaptrcanmjCanım ben gulcan hanima gidiyorum gebeliğin başından beri ama onda randevu bulman zor biraz genel olarak oradaki kadın dogumculardan herkes memnun konuştuğum kadarıyla birde orkide hanim var onu da çok ovuyorlar ama ben muayene olmadım hiç canim
canım çok süper olur. hatta doğumu orda yapıcam yardımcı olma şansı varsa çok sevinirim. gerekirse ben onu bulayım görüşelim.Arkadaşım orda ebe şu anda bi sorm haber verim.öğrenci yani okuyo ama doğumlara da giriyo
Neden sezeryana alacakkicanım çok süper olur. hatta doğumu orda yapıcam yardımcı olma şansı varsa çok sevinirim. gerekirse ben onu bulayım görüşelim.
Cevabın için çok sağol canım Rabbim hayirlisiyla bebeğini kucağına almayı nasip eder INŞALLAH RABBİM şafi ismin hürmetine bebegine şifa versin INŞALLAHbence de öyle yap zaten haftada bir olması lazım artık kontrollerin
bebiş çok mu yukarıda acaba? belki de ondandırKızlar ben aşırı nefes darlığı yaşıyorum. Özellikle yemek yerken fenalardayim. Çevremdekiler zor nefes alıyorsun biz bile duyuyoruz diyorlar. Dr a gorunmeli miyim bilemedim. Şuan kaykılarak oturuyorum yine de göğsüm daraliyor
Ztn şimdiden randewu alcam sanırım 2 hafta sonrası boş yer bulmam için. Bide yeni doğan sünneti konustunmu sen yaptrcanmj
canım bol bol yürü ve hurma ye. zaten herkes yazmış. bildiğim başka da bişey yok benim de ilk olacak malum. biraz da oluruna bırakmak lazım bir de yeşil çayı duymuştum bi yerden.birinin doktoru bol bol iç demişti ama bi araştır bakalım canım doğum yaptırıyo muymuş.Kizlar biz geldik.Nerdeyse yatisim yapiliyodu bugun.Acilmam ayni duzeyde henuz.Ama rahimde incelme ve bebegin baskisi artmis.suyumuzda sinirda.doktorum nst sonucumu begenmedi tekrar nst isticem senden eger yine boyle cikarsa yatisi yapicaz dedi.cikmazsada yarin ya da carsamba gunu icin konusuruz.cok sukurki 2.nst de bebegin hareletleri daha iyi cikti.Carsamba gunu sabah 8 de hastanede olucam.bebegin suyu,hareketi,acilman yine ayni bu sekilde olursa yatirmam dedi.onceligimiz agrinin kendiliginden baslamasi.Ama bu saydiklarimdan herhangi birinde sikinti olursa yatisini yapar dogumu baslatiriz dedi.
Suni sancidan cok cok korkuyorum.dogumun kendiliginden baslamasi icin onerebileceginiz degisik yontemler varmi kizlar?
sağol canım 2 saat falan demek ki. çok uzun değil aslında. doktor da doğar doğmaz ameliyat gerekse bile çok acil olmadıkça 3-4 saat sonra yaparım demişti. genel anestezi bile olsa bebeğimi ameliyat öncesi görebilcem demek ki.matsiyahoje kuzum 3 hafta once sezeryan yapan arkadasima sordum 1 bucuk saat surmus ayilmasi.bugunku arkadasiminda oyle oldu 1 bucuk 2 saate yakin.ikiside ozelde yapti fark eder mi bilmiyorum ama soyleyeyim dedi.sanirim senin yapicagin yerdede hemen hemen bu sekilde surecektir
Yok canim normal dogum.suandada 2 3 cm acilmam var zaten.30 haziran son gunum normalde.ama benim basindan beri erken dogum riskim vardi.bebek hem cok asagida hemde 17.haftadan itibaren dogum pozisyonundaydi
Demek heycanlı bi bebiş bana 38 de doğum hakkında konuşuruz dedi. 38 e kadarmı doğum pozisyonunu alıyorki biz daha pozisyona geçmedik :)Yok canim normal dogum.suandada 2 3 cm acilmam var zaten.30 haziran son gunum normalde.ama benim basindan beri erken dogum riskim vardi.bebek hem cok asagida hemde 17.haftadan itibaren dogum pozisyonundaydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?