2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canım bizim kızın da kilosu aynı, 2600 çıktı 36+2de. Doktorlar için normal bu kilo, hatta bana bundan sonra ne kadar erken doğarsa o kadar iyi dedi, hazır tam istediğimiz pozisyona da girmiş dedi.
Ya inanmayacaksiniz ama ben de erken doğum istiyorum. Kaldıkça kilo alan bebeği doğurmak bi o kadar zorlaşacak. Abimin esi 2,5kg doğurdu bebeğini ve cok kolaydı dedi. Ben oğlumu 3,5kg dogurdum ve uç tane ebe karnıma bastırdı. Yani bana kilosu bi hafta geride dese dr sevinirim herhalde o kadar manyağim ben

offf offf, geçmişler olsun, bahsettiğin z. kalem ve eşi m. kalem mi acaba?? gerçi benim arkadaşım 2012 de doğum yaptı ancak senin anlattığın gibi yılan hikayesiyle. bir daha asla doğurmam diyor şimdi. kafası yerine yerleşmemiş bebeği normal doğurtmaya kalktılar ve başka doktorlar tabiki ( çok uyarmışlardı z. beye güvenme diye ama kısmet buymuş heralde

Benim son bi haftada ödemim çok arttı, dr biraz da ondan erken doğsun istiyor, kilosu 2,5 olduktan sonra zaten kalanı çıkınca alacak, ben memnunum kilosundan, keşke çıksa hemen

Ultrason çıktım A4 boyutunda da ben kilosunu boyunu sağlıklı olduğunu duyunca sadece aldığım fotoğrafa bakıyorum buna da ilk annelik cahili gi mi deniyor

İnsanlara böyle günlerinde not vereceksin ben de hayatımdaki bazı kişilere not verecegim doğum sıralarında üzülme insan kendine Allah in izniyle yetebilir
mutlaka yeter ama karnım burnumda milletin kaprsini çekmek zorunda olmak çok kötü bi durum birde bu kişiler öz ailense

olacak tommbikim olacak, sen içini ferah tut. biliyorum söz geçirmek kolay değil kalbine, hele beynine :) sen yüreğini dinle, sakin ol, inan ve hep güzel düşün. bak gör güzel olacak :)

Kızlar cinsel ilişkiyi kestiniz mi? Ne zaman kestiniz? Normal doğum isteyenler için söylüyorum ara verince sanki daralıyor esnekliğini kaybediyor sonra ilişki bile zor oluyor. İlişkiyi tamamen bırakınca doğum da zor olmaz mı yaaa

Benim bebeğimde 2 haftada sadece 100gr almış, böyle devam ederse erken alabiliriz dedi doktorum. Sanırım kan akışı konusunda tedirgin. Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin, kucağımıza sağlıkla almayı kısmet etsin inşallah

Canım bende soramadım doktora unuttum ama sadece mikrop kapma ihtimali söz konusu olduğunu duymuştum. Enazından eşin korunsa iyi olur

bizde ilk dört ay bi şey yoktu sonra ayda bir iki yaklaşık 3 aydır yine yok biz başından kesmişiz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…