- 26 Ekim 2015
- 1.398
- 1.087
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #58.841
Hadi inşallahHayır canım dusuk değil. bu kilolalari neden takıyorsunuz kafaniza. Benim doktorum 2,5 kg doğan bir bebeği normal oranlara koyuyor. Kaldı ki daha doğuma var senin
Ya inanmayacaksiniz ama ben de erken doğum istiyorum. Kaldıkça kilo alan bebeği doğurmak bi o kadar zorlaşacak. Abimin esi 2,5kg doğurdu bebeğini ve cok kolaydı dedi. Ben oğlumu 3,5kg dogurdum ve uç tane ebe karnıma bastırdı. Yani bana kilosu bi hafta geride dese dr sevinirim herhalde o kadar manyağim benCanım bizim kızın da kilosu aynı, 2600 çıktı 36+2de. Doktorlar için normal bu kilo, hatta bana bundan sonra ne kadar erken doğarsa o kadar iyi dedi, hazır tam istediğimiz pozisyona da girmiş dedi.
Canim bende iliskinin basinda kendimi baya kasan biriydimCanım afedersin ben ilişkide de çok kasılan bir insanim inşallah zorlanmam
Yok canim artik 37+4gunluguz gelmesi sikinti degil.kilomuzda 3 u gecti zaten.istedigi zaman gelebilir hanimefendi :)
Ablaaaa nerdesinnn ben bugun doguruyordum nerdeyseeohhhh maşallah , ya zaman ne çabuk geçiyor. daha dün 35. haftada doğumdan bahsediyorduk :)))
aynen sana kesinlikle katılıyorum. normalin bide anormal drumunu yaşayanlar var.biride ben
yıl 2003 ÇORUM devlet hastanesi. zaten iki hastane vardı bi devlet bide özel. özlede hep erkek doktor var diye istemedim. devlette çalışan ama özel muayahanesi olan bi doktora gittim 9 ay ....
ve ben o doktorun mağduruyum diyebilirim. suyun azaldı günün geçti diye beni pazartesi sabah erkenden hstaneye yatırttı pazartesi sabah 7 de suni sancıyı taktılar.hemde hiç sancı emaresi bile yokken. ertesi gün akşamüstü 4 e kadar o suni sancıyı çektim. açılma olmadı. bu arada doktorum pazartesi sabah 7 de hastane yattığım andan itibaren ortadan kayboldu. . arıyoruz ulaşamyoruz. neymiş efendim beni bi erkek doktora emanet etmiş bunuda bize hemşire söylüyor. ben niye sana geldim 9 ay boyunca özeline. hemde 2003 yılında muyene ücreti 50 tl idi siz düşününün. neyse bende erkek doktoru istemediğimi söyledim. bi bayan doktor daha vardı oda ben onun hastasına bakmam demiş. benim doktorla düşmanlarmış. anlıycanız salı günü oldu ben durmadan sancı çekiyorum saat 15:00 de suni sancıya rağmen açılmıyo diye bi iğne vurdular kiiii çok tehlikli bi iğneymiş şu anda yasakmış. ölüyorum sandım. iki dk da sabır diye bişey kalmadı. bayılıyordum acıdan. kayınvalidemin parmağını yakalamışım kurtaramamış elimden pamağını. 4 saat o iğnenin acısıyla artık gözlerimde görme kaybı başlamıştı. arada bi bayıla bayıla şükürki kızım oldu taa 19:30 da. ebelerin elinde kemiklerimden ses çıkarta çıkarta bastırarak doğdu yavrum. ve ben arada bir baygın durumdayken. benim normalde acı eşiğim çok yüksektir. öyle böyle acı çekmedim. beni tanımayan hasta bakıcılar geldi yanıma doğumdan sonra seni için abdest alıp kuran okuduk Allah bu kızı kurtarsın diye dedilerve öyle zorlandımki düşününü kızım 12 yaşında anca ikinciyi yapabildim.
PAZARTESİ sABAH 7 de yatış; SALI AKŞAM 19:30 doğum ve bu arada hep suni sancı takılı. siz siz olun sakın sancınız hiç yoksa suni sancıyı kabul etmeyin. şimdi istanbuldayım. doktorum bana seni harcamışlar hiç sancısı başlamayana suni sancı verilmez dedi
şimdi o kadar pişmanımki annem demiştiki gel kızım izmirde doğum yap diye ama ben dinlemedim aralık ayıydı doğumun ne zaman olacağı belli değil. eşim işten izin alamaz çünkü doğumun ne zaman olacağı belli değildi..
Benim son bi haftada ödemim çok arttı, dr biraz da ondan erken doğsun istiyor, kilosu 2,5 olduktan sonra zaten kalanı çıkınca alacak, ben memnunum kilosundan, keşke çıksa hemenYa inanmayacaksiniz ama ben de erken doğum istiyorum. Kaldıkça kilo alan bebeği doğurmak bi o kadar zorlaşacak. Abimin esi 2,5kg doğurdu bebeğini ve cok kolaydı dedi. Ben oğlumu 3,5kg dogurdum ve uç tane ebe karnıma bastırdı. Yani bana kilosu bi hafta geride dese dr sevinirim herhalde o kadar manyağim ben
Hurma yla zemzemi nasıl vereceksiniz bebeğe?Acaba hemşireler bişey dermi ki ya devlette ya benim napysn falan gibi bende hurma zemzem ayarladım.zaten yediriçck değiliz sadece suyu sürülecekmiş damağa ama çekiniyrm
Ultrason çıktım A4 boyutunda da ben kilosunu boyunu sağlıklı olduğunu duyunca sadece aldığım fotoğrafa bakıyorum buna da ilk annelik cahili gi mi deniyorCanım her haftanın kendi aralıkları var ortalama, eğer o aralığın da üzerindeyse haftasının önünde oluyor. Uzun süreli ileri gelişme gösteriyorsa genelde ileri olduğu süre kadar önde gelebiliyor. Doktorun sen de risk görmediği için söylememiş olabilir ama eğer eline detaylı ölçümlerin olduğu ultrason kağıdı veriyorsa orada da görebilirsin...
mutlaka yeter ama karnım burnumda milletin kaprsini çekmek zorunda olmak çok kötü bi durum birde bu kişiler öz ailenseİnsanlara böyle günlerinde not vereceksin ben de hayatımdaki bazı kişilere not verecegim doğum sıralarında üzülme insan kendine Allah in izniyle yetebilir
canım ya ne güzel umut verici yazmışsın.
benim de aklım herşey olabilir hazırla kendini diyo ama kalbim bir türlü kötü bişey olabileceğini kabul etmiyo. güle oynaya eve getiricez diyorum hep içimden. ama gel de aklıma anlat. çok garip duygular içindeyim doktorlar bize çok olumsuz konuşmuştu ilk öğrendiğimizde. dedikleri olmadı ama kafamdan silemedim o sözleri. beni şuan en iyi sen anlarsın. inşallah ilerisi de iyi olur idil ablası gibi sağlıklı olur kızım
Canım bende soramadım doktora unuttum ama sadece mikrop kapma ihtimali söz konusu olduğunu duymuştum. Enazından eşin korunsa iyi olurKızlar cinsel ilişkiyi kestiniz mi? Ne zaman kestiniz? Normal doğum isteyenler için söylüyorum ara verince sanki daralıyor esnekliğini kaybediyor sonra ilişki bile zor oluyor. İlişkiyi tamamen bırakınca doğum da zor olmaz mı yaaa
Canim onlar gormeden agzina degdir bende yapicam hatta hurmaya zemzeme yasin suresi okuyup agzina surmek istiyorum.Acaba hemşireler bişey dermi ki ya devlette ya benim napysn falan gibi bende hurma zemzem ayarladım.zaten yediriçck değiliz sadece suyu sürülecekmiş damağa ama çekiniyrm
Kızlar cinsel ilişkiyi kestiniz mi? Ne zaman kestiniz? Normal doğum isteyenler için söylüyorum ara verince sanki daralıyor esnekliğini kaybediyor sonra ilişki bile zor oluyor. İlişkiyi tamamen bırakınca doğum da zor olmaz mı yaaa
Abdes alip okuyabilirsin bu hastalik kabul ediliyo vakit girene kadar abdestli sayilirsinInsallah basarabilirsem oyle olacak sanirim :) bu arada benim muayeneden sonra kanamam oldu.az az da drvam ediyo.bu sekilde okuyamam degil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?