2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Bize söylediler yaptırmak isterseniz yaparız diye.aslında çok istiyordum ama nedense şimdi biraz daha sonra yaptırmak istiyorum 1-2 aylık gibi hem bende toparlarim kendimi.
Dogar dogmaz degilde 7 gun sonra en erken olmasi daha uygun dini acidan diye okudum kirki cikinca bende dusunuyorum

Evet ilişkinin normal doğuma cok faydası var. Hatta doğumu geciken arkadaşıma dru ilişkiyi önerdi. Biz 1,5aydir esimle yakinlasmiyoruz. Esim bebek buyudu artık manevi olarak rahat edemiyorum dedi. Bana kalsa ben her daim... Ama ilişki olmadıkça daraliyor malesef. Oglumda doğumdan sonra hissetmistim bunu.

denizbatiekin ablacııımm nasılsın?
klima sezonu açıldı benim sinüsler yine doldu ve tek kulakta az işitme ve uğultu başladı çıldırıciiim

iyiyim şimdilik canım benim, of yaaa, yapmaaa (
ne olacağız biz böyle anlamadım ki :)) annem geldi 3 gün oldu geleli, burnu tıkalı, hapşırıyoor habire. valla bu memleketteki toz da bünyemize yabancı :)) seneye alışırız inşallah. eğer nefesin kesilecek raddeye geliyorsan mutlaka dr.una danış ve antihistaminik birşeyler önersin sana. başka türlü nefes alamadım ben (

bir de düzenli bir şekilde sinüsrinse kullanabilirsin :)

S sssn

canım, bu konularda çok bilgili olduğumu söyleyemem ancak inancım şudur ki;

her ne koşulda olursan ol, ihtiyaç duyduğun her an rabbin yanında,aklında, kalbindedir :) sen yeterki dua et :)
Dogru soyluyosun ablacim.hakkimizda hayirlisi olsun hepimiz icin.sende durumlar nasil kontrollere devam mi?

misam bebişin gelmesine az kalmış hadi sağlıklı bi şekilde gelsin Allah kurtarsın inşallah :) bu arada kurabiyelere bayıldım üstündeki yazıları kalıpla mı yaptın?bende kendim yapim diyorum da bilmiyorum nasıl oluyo :)

matsiyahoje canım ben kaçırdım galiba bebişin mr sonucu mu çıktı?

valla internette papatya dan buharı duydum eşime aldırdım bu arada papatya ne pahalıymış ya kilosu 115 tl :) 100 gr aldırdım :)
neyse işte bu sabah onun buharını yaptım ama şimdilik bi şi yok her gün uygulayın diyo burun akmaya başlayınca 3 gün ara verin inşallah akar gider bi şeycik kalmaz böyle çok zor kim konuşursa hııııı ne dedinnn efendiiiim demekten sıkıldım :)

Oo süper annen gelmiş canım hadi gözün aydın biraz rahatlamissindir

S sssn canim benim de senin gibi bebegin basinin asagida durma durumu var bi suredir ...okuyunca heyecanlandim sukurler olsun sen vaktine gelmissin insallah cok kolay bi dogumla kucagina sagsalim alirsin... darisi da benim basima duani eksik etme

Dogru soyluyosun ablacim.hakkimizda hayirlisi olsun hepimiz icin.sende durumlar nasil kontrollere devam mi?
84 - İNSİKAK
Bismillahirrahmanirrahim

1. İzessemaunşakkat.
2. Ve ezinet lirabbiha ve hukkat.
3. Ve izel'ardu muddet.
4. Ve elkat ma fiyha ve tehallet.
5. Ve ezinet lirabbiha ve hukkat.
6. Ya eyyuhel'insanu inneke kadihun ila rabbike kedhan femulakıyhi.
7. Femma men utiye kitabehu biyemiynihi.
8. Fesevfe yuhasebu hısaben yesiyren.
9. Ve yenkalibu ila ehlihi mesruren.
10. Ve emma men utiye kitabehu verae zahrihi.
11. Fesevfe yed'u suburen.
12. Ve yasla se'ıyren.
13. İnnehu kane fiy ehlihi mesruren.
14. İnnehu zanne en len yehure.
15. Bela inne rabbehu kane bihi basıyren.
16. Fela uksimü bişşefekı.
17. Velleyli ve ma veseka.
18. Velkameri izetteseka.
19. Leterkebunne tabekan 'an tabekın.
20. Femalehum la yu'minune.
21. Ve iza kurie 'aleyhimülkur'anu la yescudune.
22. Belilleziyne keferu yukezzibune.
23. Vallahu a'lemu bima yu'une.
24. Febeşşirhüm bi'azabin eliymin.
25. İllelleziyne amenu ve 'amilussalihati lehum erun gayru memnunin.

Türkçe Meali

Mekke döneminde inmiştir. 25 âyettir. Sûre, adını birinci âyette geçen

1, 2. Gök yarıldığı ve Rabbine boyun eğdiği zaman -ki ona yaraşan budur-,
3, 4. Yer uzatılıp dümdüz edildiği ve içindekileri atıp boşaldığı zaman,
5. Rabbini dinlediği zaman -ki ona yaraşan da budur- (insan yaptıklarını karşısında bulur!)
6. Ey insan! Şüphesiz, sen Rabbine (kavuşuncaya kadar) didinip duracak ve sonunda didinmenin karşılığına kavuşacaksın.
7. Kime kitabı sağından verilirse,
8. Hesabı çok kolay bir şekilde görülecek,
9. Sevinçli olarak ailesine dönecektir.
10. Fakat kime kitabı arkasından verilirse,
11, 12. "Helâk!" diye bağıracak ve alevli ateşe girecektir.
13. Çünkü o, (dünyada iken) ailesi içinde sevinçli idi.
14. Çünkü o hiçbir zaman Rabbine dönmeyeceğini sanırdı.
15. Hayır! Sandığı gibi değil! Şüphesiz Rabbi onu görüyordu.
16. Yemin ederim şafağa,
17. Geceye ve içinde topladıklarına,
18. Dolunay halindeki aya ki,
19. Şüphesiz siz halden hale geçeceksiniz.
20. Böyleyken onlara ne oluyor da iman etmiyorlar?
21. Onlara Kur'an okunduğu zaman secde etmiyorlar.
22. Daha doğrusu, inkar edenler (Kur'an'ı) yalanlıyorlar.
23. Halbuki Allah, içlerinde ne sakladıklarını çok iyi bilir.
24. Öyle ise sen onlara elem dolu bir azabı müjdele!
25. Ancak iman edip de sâlih ameller işleyenler başka. Onlar için, bitmez tükenmez bir mükafat vardır.

Bu süre dogumu kolaylastiriyormus bir de farklı bi topikte okudum nişanı gelince bir iki avuç hurma yemiş birisi dogumu kolay olmuş denemekte fayda var :) umarım kolay bir doğum olur seninki de hepimizin ki de :)

HejaR12 kizzz aldık randewu 28 haziran a pınar hanima 37 haftalik olcam nasipse 2 kontrole gelicem orkide hanim içime sinmedi pek yorum yapan olmamış Ayyyy heyecan yaptım. Şimdi Suit Oda ve özellikli oda hakkın da bilgi almak için konuştum aricaklar beni sen biliomusun ekstra ücret ne kadar o odalarda

Hadi gözün aydın canım sevindim inşallah içine siner dr güzel bir doğum gerçekleştirirsin.kız çok pahalı suit oda gecesi 600 lira diğeri 400 ekstra biz bakmıştık suit oda 2 odası var. 27 sinde doğum var Benim 28 inde hastanede ziyaretimë gelirsin

İkramlik çikolataları ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz hanimlar? Ben hacı Şeriften alacağım baktım bugün siparis edince yarın kargolaniyomus erimese bari yollarda :/

Cok tesekkur ederim canim okuyayim bol bol.hastaneden gelirken hurmada almistim ama markette unuttum poseti.cikip alicam daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…