2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
İkramlik çikolataları ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz hanimlar? Ben hacı Şeriften alacağım baktım bugün siparis edince yarın kargolaniyomus erimese bari yollarda :/
Canim bende haci seriften siparis ettim.2 hafta olmustir herhalde.1 gunde elinde oluyo aynen.erime falanda olmuyo hic.evdede dolapta muhafaza edersen hicbirseycik olmaz :)

meleq47 canım benimde 34+6 da 1822 gr di bebeğim 10 günde 90 gr almış bende aynısını yasadim. Bir hafta sonra gittiğimde 2060 gr olmuş yaklaşık 240gr almış suan 36+6yiz çarşamba kontrolumuz var inşallah doğuma kadar 2500 gr oluruz sağlıkla kucagimiza alalım önemli olan. Senin bebisin kaç gr olmuş

Sen bana Doğur yaz oda numarani geliyim senin sülale şokta tabi bu karı kim diye çok mus cidden bakalım dönucekler fiyat için donmesede olur

Canım benim 34+2de 2.400gr dı 36+2 de 2.500gr dı. 1hafta sonraya randevu verdi kilo almazsa erken alırım dedi. Çok güzel besleniyorum ben, problem ne bilmiyorum

Sen bana Doğur yaz oda numarani geliyim senin sülale şokta tabi bu karı kim diye çok mus cidden bakalım dönucekler fiyat için donmesede olur

Canım biz odalara baktık eşim çok beğendi özellikle suit odayı fiyati duyunca vazgectikama normal odalarda çok güzel ben beğendim suitin tek farkı bir oda fazla olması özellikli odayı göremedik doluydu çünkü , bizde normal odada karar kıldık gittiğinde bakarsın odalara canı m

Canım benim 34+2de 2.400gr dı 36+2 de 2.500gr dı. 1hafta sonraya randevu verdi kilo almazsa erken alırım dedi. Çok güzel besleniyorum ben, problem ne bilmiyorum

Canım son haftalar daha çok kilo alıyor bebekler belki bu hafta daha fazla almıştır benimki de son hafta 300 gr almıştı diğer Haftalara göre daha fazla aldi

o nasıl birşey yahu? 115 tl papatya için ?? hemde tam mevsimi ,her yerden papatya topla ve sakla :))

Canım son haftalar daha çok kilo alıyor bebekler belki bu hafta daha fazla almıştır benimki de son hafta 300 gr almıştı diğer Haftalara göre daha fazla aldi
Canım benim ki hep geriden geliyordu zayıf bir bebekti, hiçte takılmıyordum ama 34-36 hafta gibi önemli 2 hafta arasında sadece 100gr alması, insanı istemeden tedirgin ediyor. Acaba içerde beslenemiyormu diye ki öyleyse doktor erken alırım dedi

Ben netten baktım süper di Vip king suit suit bayildik özellikli odada harikabalkonlu fln bakalım gezixem inşallah zaman geçmez simdi

bizde ilk dört ay bi şey yoktu sonra ayda bir iki yaklaşık 3 aydır yine yok biz başından kesmişiz sanırım
Evet kesmişsiniz direk ya olunca zor oluyor zaten bebek nasıl doğacak diye düşünüyorum o zaman da. Sancı başlayınca zeytinyağı filan mı sürsem ne yapsam perine masajını yapamam eşime de yaptıramam açıkçası offf

Anladım canım sağlıkla doğar inşallah

Ben netten baktım süper di Vip king suit suit bayildik özellikli odada harikabalkonlu fln bakalım gezixem inşallah zaman geçmez simdi

Odalar süperde fiyatlar biraz uygun olsa keşke ama ona rağmen odalar full doğru

Oo süper annen gelmiş canım hadi gözün aydın biraz rahatlamissindir

rahatladım valla, çok iyi oldu :)

ya vallahi bu sefer ilk gebeliğim galiba benim. hayatımda ilk defa braxton hicks hissediyorum, ilk defa süt geldi dün sağ göğsümden, bebeğim ters döndü, tuhaf hissediyorum kendimi. daha önce hiç böyle hissetmemiştim :))

Canim bende haci seriften siparis ettim.2 hafta olmustir herhalde.1 gunde elinde oluyo aynen.erime falanda olmuyo hic.evdede dolapta muhafaza edersen hicbirseycik olmaz :)
Ben de bebeğim zamanını beklerse inşAllah 38 lerde alırım o zaman :) oku canın Rabbimin izniyle kolay dogumlarimiz sağlıklı hayırlı uzun omurlu bebeklerimiz olsun inşAllah :)

Ay benim eşim de çok yanaşmıyor işte ara sıra oluyor üstünden zaman geçtiği için de daralma oluyor o zamanda zor oluyor sonuçta hormonlarımız filan da müsait değil yeterli şeyler salgılanmıyor da sanırım bu bebek nasıl doğacak? Doğum yaklaştıkça stres başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…