2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
canım çok süper olur. hatta doğumu orda yapıcam yardımcı olma şansı varsa çok sevinirim. gerekirse ben onu bulayım görüşelim.
Ay okullar tatil ya cnm ya ama bi sorarım stajı falan var mı keşke olsa benim de aklıma geldi de sınavlarım bitti demişti çok ta iyi bi kız aslında ama orda çok iyi davranıyolar die duydum doğum da falan ben sana öğrenirim herşeyi akşam arycm.

O dediği masajı burada konusmuslardi erken doğum riski varmış öyle demislerdi boşver onları sen İnşikak süresi var onu oku bol bol bi de son hafta avuç avuç ye hurmalari öyle doğum kolay oluyomus inşAllah da olur :) benim eşim bebeği öğrendiğimiziden bu yana zaten korkuyor bi şey olacak diye benim de isteğim kaçtı hamilelikte bana dokunmasa da uyuSam diye bakıyorum sağ olsun eşim de zaten yansmiyo o konulara hoş yanassa da karnım kocaman bulamaz sanırım orayı

Hurmayı yumuşatıp damağına sürmek deniliyo ama ben ya ayrı ayrı ikisini de sürcm ya da zemzemle yumuşattığım hurmayı sürcm tamamen o ana bağlı
Sen yazınca ben de araştırdim da canım hurmayi zemzem e koyun demişler hatta içinde eriten de var ordan alıp damaging suruyolarmis bi de gaz olmasın diye nar suyu veren var

Canım benim 34+2de 2.400gr dı 36+2 de 2.500gr dı. 1hafta sonraya randevu verdi kilo almazsa erken alırım dedi. Çok güzel besleniyorum ben, problem ne bilmiyorum
2500gr a ulasmis çok şükür canım inşallah almaya devam eder. Benim doktorum azda olsa alıyorsa anne karnında kalmaya devam eder hareketlerini takip et azalma olursa hemen ara dedi. Bende dikkat ediyorum yediklerime ama doktor sen kilo aliyorsan senin beslenmenle alakali değil dedi

Canim onlar gormeden agzina degdir bende yapicam hatta hurmaya zemzeme yasin suresi okuyup agzina surmek istiyorum.
Biraz hastane için korkuttular en yakın o olduğu için ona gitcm yani ablamların gelmesi falan da kolay olur die ama ebeler hemşireler çok kötü dediler o yüzden acaba bişey derler mi die.tmm öyle saf değilim ama o anki psikoloji bi de yalnız olcm.inş yaparım.eşimde sadece bi kere görck bebeği o da yapamaz.bi de hiç daha önce doğumhane falan görmedim nasıl bilmyrm

Deneyimli sezaryen doğum yapan annelere bir sorum var hangi korseyi kullandınız? Ya da bilgisi olan anne adayları netten alabileceğim bi korse var mı? Hiç çıkıp alacak halim yok da :/

Deneyimli sezaryen doğum yapan annelere bir sorum var hangi korseyi kullandınız? Ya da bilgisi olan anne adayları netten alabileceğim bi korse var mı? Hiç çıkıp alacak halim yok da :/
Canım ben kızımda korse giyemwdim eylül sonu sıcak basiodu 9nun yerine çarşafla sardirdim anneme sıkı sıkı ama o bile rahatsız edio

Amim canim.sen kacinci haftadasin.atlattin mi riskli haftalari?

HejaR12 seni sikmiorum inşallah bi sorum daha olcak doğum fotoğrafçısı fln varmi hastanede süsleme seçenekleri fln fln fln

HejaR12 seni sikmiorum inşallah bi sorum daha olcak doğum fotoğrafçısı fln varmi hastanede süsleme seçenekleri fln fln fln

Canım benim kaynim fotoğrafçı bizimkisini o çekecek ama hastaneye gittiğimde girişte yazıyordu kadın doğumun orada oda süsleme doğum fotoğrafı 299 lira diye ama tam içeriğini bilmiyorum ilgilenmedigim için sen gittiğinde Detaylıca ogrenirsin canım. Estağfurullah canım elimden geldiğince yardimci olmak isterim

Devlete gidersen kesin normale alirlar ben ozelden sezeryan gunumu aldim allah hakkimizda hayirlisini versin artik basimiza ne glirae ben istanbul anadolu yakasinda oturuyorum hastanem avrupa yakasinda ama devlet evime 5 dk bakal neler olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…