- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #58.901
Teşekkür ederim :)Ben bugun siparis verdim 1 hafta içinde kargolaniyormus.straforlu geliyormus 1 sene saklanabiliyormus. Ama resim yukleyemedim
Ay okullar tatil ya cnm ya ama bi sorarım stajı falan var mı keşke olsa benim de aklıma geldi de sınavlarım bitti demişti çok ta iyi bi kız aslında ama orda çok iyi davranıyolar die duydum doğum da falan ben sana öğrenirim herşeyi akşam arycm.canım çok süper olur. hatta doğumu orda yapıcam yardımcı olma şansı varsa çok sevinirim. gerekirse ben onu bulayım görüşelim.
ben alali 1 aya yakin oldu.haci seriften aldim bende.su an serin ofada duruyor.hic bir erime belirtisi de yokBen bugun siparis verdim 1 hafta içinde kargolaniyormus.straforlu geliyormus 1 sene saklanabiliyormus. Ama resim yukleyemedim
Hurmayı yumuşatıp damağına sürmek deniliyo ama ben ya ayrı ayrı ikisini de sürcm ya da zemzemle yumuşattığım hurmayı sürcm tamamen o ana bağlıHurma yla zemzemi nasıl vereceksiniz bebeğe?
O dediği masajı burada konusmuslardi erken doğum riski varmış öyle demislerdi boşver onları sen İnşikak süresi var onu oku bol bol bi de son hafta avuç avuç ye hurmalari öyle doğum kolay oluyomus inşAllah da olur :) benim eşim bebeği öğrendiğimiziden bu yana zaten korkuyor bi şey olacak diye benim de isteğim kaçtı hamilelikte bana dokunmasa da uyuSam diye bakıyorumEvet kesmişsiniz direkya olunca zor oluyor zaten bebek nasıl doğacak diye düşünüyorum o zaman da. Sancı başlayınca zeytinyağı filan mı sürsem ne yapsam perine masajını yapamam eşime de yaptıramam açıkçası offf
Sen yazınca ben de araştırdim da canım hurmayi zemzem e koyun demişler hatta içinde eriten de var ordan alıp damaging suruyolarmis bi de gaz olmasın diye nar suyu veren varHurmayı yumuşatıp damağına sürmek deniliyo ama ben ya ayrı ayrı ikisini de sürcm ya da zemzemle yumuşattığım hurmayı sürcm tamamen o ana bağlı
Evet onu da duydum ama anca hurmayla zemzemi yaparım heraldeSen yazınca ben de araştırdim da canım hurmayi zemzem e koyun demişler hatta içinde eriten de var ordan alıp damaging suruyolarmis bi de gaz olmasın diye nar suyu veren var
2500gr a ulasmis çok şükür canım inşallah almaya devam eder. Benim doktorum azda olsa alıyorsa anne karnında kalmaya devam eder hareketlerini takip et azalma olursa hemen ara dedi. Bende dikkat ediyorum yediklerime ama doktor sen kilo aliyorsan senin beslenmenle alakali değil dediCanım benim 34+2de 2.400gr dı 36+2 de 2.500gr dı. 1hafta sonraya randevu verdi kilo almazsa erken alırım dedi. Çok güzel besleniyorum ben, problem ne bilmiyorum
Biraz hastane için korkuttular en yakın o olduğu için ona gitcm yani ablamların gelmesi falan da kolay olur die ama ebeler hemşireler çok kötü dediler o yüzden acaba bişey derler mi die.tmm öyle saf değilim ama o anki psikoloji bi de yalnız olcm.inş yaparım.eşimde sadece bi kere görck bebeği o da yapamaz.bi de hiç daha önce doğumhane falan görmedim nasıl bilmyrmCanim onlar gormeden agzina degdir bende yapicam hatta hurmaya zemzeme yasin suresi okuyup agzina surmek istiyorum.
valla aynen ben papatya bahçelerine dalıp o papatyaları kruutp satmaya başlıcam :) iyi para :)o nasıl birşey yahu? 115 tl papatya için ?? hemde tam mevsimi ,her yerden papatya topla ve sakla :))
Ben de hurmayi zemzeme batırıp damaging sürebilirim nar bu mevsimde olur muEvet onu da duydum ama anca hurmayla zemzemi yaparım heralde
Canım çekti dersen bulunabilirBen de hurmayi zemzeme batırıp damaging sürebilirim nar bu mevsimde olur mu
Dogumda canım çekecek hissediyorum diyeyimCanım çekti dersen bulunabilir
Canım ben kızımda korse giyemwdim eylül sonu sıcak basiodu 9nun yerine çarşafla sardirdim anneme sıkı sıkı ama o bile rahatsız edioDeneyimli sezaryen doğum yapan annelere bir sorum var hangi korseyi kullandınız? Ya da bilgisi olan anne adayları netten alabileceğim bi korse var mı? Hiç çıkıp alacak halim yok da :/
Amim canim.sen kacinci haftadasin.atlattin mi riskli haftalari?
HejaR12 seni sikmiorum inşallah bi sorum daha olcak doğum fotoğrafçısı fln varmi hastanede süsleme seçenekleri fln fln fln
Devlete gidersen kesin normale alirlar ben ozelden sezeryan gunumu aldim allah hakkimizda hayirlisini versin artik basimiza ne glirae ben istanbul anadolu yakasinda oturuyorum hastanem avrupa yakasinda ama devlet evime 5 dk bakal neler olcakCanım benimde çok akıntım var, çok dikkat ediyorum ve tuvaletim gelir gelmez çıkıyorum çünkü şuan baskıdan ve akıntıdan dolayı enfeksiyon riski de tetikleyebiliyormuş. Bu arada hastanen ne kadar uzakta bilmiyorum ama sancıların başladığında zaten bir anda inanılmaz sancılar çekmeyeceksin. Cumartesi nst de 70'lere yakın olan sancıları hissettim o da adet sancısı gibi rahatsız etmeyen sancılardı doğum genelde 100-120 lerde oluyormuş; hemşireye sordum düzenli olarak hissetmeye 60-70'lerde başlıyorsun düzenli şekilde devam ediyor sonra yavaş yavaş artıyor dedi. Şunu da yapabilirsin baktın tuhaflık var devlet hastanesine git nst ye gir zaten durumun belli olur, kendi hastanene gitmen için de vaktin olur. Bana doktorum bu hafta sancın 2 saat boyunca düzenli olarak 10 dakikada 1 e düşerse gel dedi. Şunu da ekledi zaten o gün bir tuhaflık hissedersin, farklı bir durum hissettiğin an ara kontrollü gideriz dedi...Yani son dakikada hastaneye gideceğim
ben de belki spinal alabilirim canım doğumdan sonra girip yorum yaparsan spinalle ilgili sevinirimALTINIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?