2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlar mrb bugün 35+3 günlük olduk kontrolümüz vardı nst falan sıkıntı yok kan tahlilinde protein falan negatif ama bişe farkettim ldh 347 çıkmış normal değerleri 125- 243 benimki baya yüksek diğer değerlerimde sıkıntı yok netten biraz baktım bazı hastalıklara işaret ediyo ama gebelik döneminde yüksek olmasıyla ilgili pek bişe bulamadım bilgisi olan bana da anlatabilir mi

Doktorun bir şey demedi mi canım sonuçlar hakkında

Kiiizzllaaarrrrr hastanedeyim. 1 cm açılma varmış kanamada az da olsa 5-6 kere oldu. Yatış verdiler . Dua edin lütfen

Allah yardimcin olsun bizim seninle beklenen dogum tarihimiz ayniydi. Suan kendimi senin yerine koydum ve cok panikledim:) Allah bir avazda kurtarsin inşallah. Hayirli haberlerini bekliyoruz

Kızlar benim kızın doğmaya niyeti yok bugün nişanın devamı da geldi ama sancıda tık yok gitti resmen.ben yine burda bekçiliğe devam edm belki bi faydası olur hadi doğurun günü gelenler beklyrm

Bende de öyle belden vuran ağrılar yok aslında. Sadece karnim sertleşir nefesim kesiliyor. Bide sürekli azar azar kan geliyor

amin canım sağolasın yazmaya çalışırım doğumdan sonra ilk fırsatta. ben de korkuyordum ama o kadar yapan var. canım da çok tatlı değildir hallederim ben bu işi diyorum şimdi. çok da fazla düşünmemek lazım kızıma odaklandım ben sadece onu düşünüyorum

Son düzenleme:
Herkeslere gunaydinlarrr
bugun tam 35+0 olduk cok sukur
biraz once tarihe baktim da yuhh be dedim zzaman ne cabuk gecti daha hamile oldugumu ogrendigim gun dun gibiii
Rabbim hepimize sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin insallah
benim doğuma iki gün kaldı hala diyorum ki ben hiçbişey anlamadjm bu hamilelikten hatta baya canım sıkılıyo ne çabuk geçti gitti diye

Kızlar benim kızın doğmaya niyeti yok bugün nişanın devamı da geldi ama sancıda tık yok gitti resmen.ben yine burda bekçiliğe devam edm belki bi faydası olur hadi doğurun günü gelenler beklyrm
Sen interiorarchitect i da Doğum a uğurlarsin bu azimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…