- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.674
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #62.401
haydi bakalım rabbim kolaycacık yavrunu lucağına almayı nasip etsin dualarımız sizinleKiiizzllaaarrrrr hastanedeyim. 1 cm açılma varmış kanamada az da olsa 5-6 kere oldu. Yatış verdiler . Dua edin lütfen
Doktorun bir şey demedi mi canım sonuçlar hakkındaKızlar mrb bugün 35+3 günlük olduk kontrolümüz vardı nst falan sıkıntı yok kan tahlilinde protein falan negatif ama bişe farkettim ldh 347 çıkmış normal değerleri 125- 243 benimki baya yüksek diğer değerlerimde sıkıntı yok netten biraz baktım bazı hastalıklara işaret ediyo ama gebelik döneminde yüksek olmasıyla ilgili pek bişe bulamadım bilgisi olan bana da anlatabilir mi
Kiiizzllaaarrrrr hastanedeyim. 1 cm açılma varmış kanamada az da olsa 5-6 kere oldu. Yatış verdiler . Dua edin lütfen
Hadi güzel haberlerle gel inş.Allah yardımcın olsunKiiizzllaaarrrrr hastanedeyim. 1 cm açılma varmış kanamada az da olsa 5-6 kere oldu. Yatış verdiler . Dua edin lütfen
Kızlar benim kızın doğmaya niyeti yok bugün nişanın devamı da geldi ama sancıda tık yok gitti resmen.ben yine burda bekçiliğe devam edm belki bi faydası olurhadi doğurun günü gelenler beklyrm
Allah yardimcin olsun canim hayirlisiyla alirsin insallah yavrunu kucaginaKiiizzllaaarrrrr hastanedeyim. 1 cm açılma varmış kanamada az da olsa 5-6 kere oldu. Yatış verdiler . Dua edin lütfen
allah analı babalı gönlünce yetiştirmeyi nasip etsin canım ben pazartesi giriyorum sezeryana
Ben de bebek hareket ettikçe çok cnm yanıyo ama kasılmamı anlamyrm ya neyse beklycm bakalım illa bi belirti olck naptn sen bi gelişir var mıBende de öyle belden vuran ağrılar yok aslında. Sadece karnim sertleşir nefesim kesiliyor. Bide sürekli azar azar kan geliyor
amin canım sağolasın yazmaya çalışırım doğumdan sonra ilk fırsatta. ben de korkuyordum ama o kadar yapan var. canım da çok tatlı değildir hallederim ben bu işi diyorum şimdi. çok da fazla düşünmemek lazım kızıma odaklandım ben sadece onu düşünüyorum
Sağol canım cevaplandırdığın için ilk kez bu kadar fazla hareket olup canımı da fazlaca yakınca doğum belirtisi mi diye endişeye kapıldım.. Allah doğumunda sana yardım etsin, her şey yolunda gitsin inşallah.!! Benim de son kontrolde çatım dar olduğundan sezaryen dedi doktor.. Eşim 4 temmuz doğumlu eğer dayanırsa kızım 4 temmuzda düşünüyoruz doğumu Allah'ın İzniyle.. Sezaryenden korkuyorum çıkınca durumun uygun olursa anlatırsın Nasıl oluyor bu işler:) senden bir hafta sonra benimki de
allah yardımcınız olsun canım inşallah bi hafta daha durur acele etmesin kuzuşun sırasını beklesin yaaKiiizzllaaarrrrr hastanedeyim. 1 cm açılma varmış kanamada az da olsa 5-6 kere oldu. Yatış verdiler . Dua edin lütfen
benim doğuma iki gün kaldı hala diyorum ki ben hiçbişey anlamadjm bu hamilelikten hatta baya canım sıkılıyo ne çabuk geçti gitti diyeHerkeslere gunaydinlarrr
bugun tam 35+0 olduk cok sukur
biraz once tarihe baktim da yuhh be dedim zzaman ne cabuk gecti daha hamile oldugumu ogrendigim gun dun gibiii
Rabbim hepimize sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin insallah
İnşallah canım. hamilelerin duası kabul olur da çiçeği burnunda güzel annelerin duası kabul olmaz mıCanım inşallah sen de sağlıkla kucağına alacaksın dualarım hep sizinle
SenKızlar benim kızın doğmaya niyeti yok bugün nişanın devamı da geldi ama sancıda tık yok gitti resmen.ben yine burda bekçiliğe devam edm belki bi faydası olurhadi doğurun günü gelenler beklyrm
Canım sonuçlar geç çıktı çalıştığım için iş çıkışı gittim bugün arıcam kötü bişe mi bu bilgin var mıDoktorun bir şey demedi mi canım sonuçlar hakkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?