2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Normal ultrason mi peki bu doppler mi? Benim doktor göremiyorum yüzünü sırtı dönük diyo hep bana :/

Canım ben 7.aydan sonra hiç göremedim 4 boyutlu olmasına rağmen... Çünkü plasenta ve elleri hep yüzünü kapatıyordu. Çok ısrar ettiğimde doktor renkliye geçmişti gerçekten de hiçbirşey belli olmuyordu. Tamamen çocuğun pozisyonu ile alakalı

Çok teşekkür ederim canım gerçekten mi hastane de beni de bilgilendirirler diye düşünüyorum adana sıcağı durulacak gibi değil klimasiz acsan üsürmü acmasan pisik isilik olur mu bilemiyorum yani

Kızlar yaşadıklarımı yazmak istiyorum ki yaşayacaklara moral olsun. Konumuz tabiki sütün gelmesi :)

Ben hamileliğimin başından beri göğüslerime hiç dokunmadım, ne süt geldi ne de sıvı... Topikte çok okuyordum 4.aydan sonra göğsümden sıvı geliyor diyenleri vs ama inanın ellersem gelir korkarım diye dokunmamıştım bir de doktorum son aylarda elleme doğumu tetikler demişti. Neyse doğum oldu 38+0 da , ne gelen var ne giden... Hastahanede bebeği emzirtecekler ebe geldi sıktı sıktı bir nokta bile gelmedi, mecbur mama takviyesi istedik onda da hemşireler baya bir direndi anne sütü şöyle böyle diye. Ya tamam diyorum ama hiç sütüm yok diyorum inanmıyorlar en sonunda bağırış çağırış getirdiler, bunda tabi benimle ilgilenen ebenin de katkısı çok büyüktü hemşireleri baya bir fırçaladı mama getirmeleri konusunda. 2 gün hastahaneden çıkarken hala mama veriyorduk hala 1 ml bile sütüm yoktu, eve geldikten sonra ilk gün duş almadım korktum ne bileyim dikiş vs var cesaret edemedim. 3.gün duşa girdim sıcak su tuttum baya göğüslerime, girerken boş olan göğüslerim 1 saat sonra ağrımaya başladı o arada uyumuşum kalktım taş gibiler dolmuşlar Bu seferde bebek ememiyor bir de göğüs ucum hiç yok neyse onun da çzöümü varmış silikon göğüs uçları. Şimdi 2 saatte bir memeye tutuyorum ama çok ememiyor süt sağma makinası ile çekiyorum öyle veriyorum ama 1 haftaya kadar hem daha çok sütün gelir hem de bebek daha kuvvetli çeker artık dedi doktorum... Yani hiç canınızı sıkmayın sütünüz mutlaka geliyor

Çok teşekkür ederim canım gerçekten mi hastane de beni de bilgilendirirler diye düşünüyorum adana sıcağı durulacak gibi değil klimasiz acsan üsürmü acmasan pisik isilik olur mu bilemiyorum yani

Canım merak etme, bir de tecrübeli bir ebe ya da hemşireye denk gelirsen çok yardımcı oluyorlar. Biz bir de kat kat giydirdik gelip gelip soydular :)

Arkadaşlar ya bu akşamdan beri bebiş çok hareketli.. Hiç durulmadı karnım bi o tarafa bi bu tarafa gidiyor ve kafa aşağıda olduğundan çok acıtıyor.. Bu zamana kadar hiç böyle fazla hareket etmemişti sizce bu ne demek ? Acaba doğum mu yaklaştı?

allah analı babalı gönlünce yetiştirmeyi nasip etsin canım ben pazartesi giriyorum sezeryana

bir iki hafta önce benimki de öyleydi kontrolde doktora sordum oooo çok iyi dedi.
sonra hareketler baya azaldı onu da başka doktora sordum günde 10 hareketi yapıyosa sıkıntı yok dedi canım

bir iki hafta önce benimki de öyleydi kontrolde doktora sordum oooo çok iyi dedi.
sonra hareketler baya azaldı onu da başka doktora sordum günde 10 hareketi yapıyosa sıkıntı yok dedi canım
Sağol canım cevaplandırdığın için ilk kez bu kadar fazla hareket olup canımı da fazlaca yakınca doğum belirtisi mi diye endişeye kapıldım.. Allah doğumunda sana yardım etsin, her şey yolunda gitsin inşallah.!! Benim de son kontrolde çatım dar olduğundan sezaryen dedi doktor.. Eşim 4 temmuz doğumlu eğer dayanırsa kızım 4 temmuzda düşünüyoruz doğumu Allah'ın İzniyle.. Sezaryenden korkuyorum çıkınca durumun uygun olursa anlatırsın Nasıl oluyor bu işler:) senden bir hafta sonra benimki de

Gözünaydın canım, şifa olsun yavruşuna yarasın :) ben normal doğum yapmama rağmen 3.gün gelmişti

Teşekkürler canım nasılsın peki bebegin nasıl ? Müsait olduğunda nasıl oldu doğum anlatır mjsin bana ben de sezaryen istiyorum ya ondan da korkuyorum igneden falan :/

Benimki de sırtıma dönüyo yüzünü gostermiyo bi türlü :/ 4 boyutlu zar zor gördük biraz

Benimki de bazen durgun bazen öyle aklım çıkıyo çıkacak diye :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…