- 5 Kasım 2015
- 2.178
- 2.610
- 53
- 39
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #62.381
Normal ultrason mi peki bu doppler mi? Benim doktor göremiyorum yüzünü sırtı dönük diyo hep bana :/
Benim bacaklar birazcık kısa bence ben o yüzden yapamıyorumHAHAHHA forumu karıştırdım resmen hareketle, bu arada ben doğuma giderken de çok rahat yapıyordum birazda pişman oldum bence beklerdi benim bebiş daha
27 sinde onun sezeryan kısmetse . En son iyidi ama. 17-18 bebek oldu yaklaşık ben öyle saydım yani maşallahı var topiğimizin
Teşekkür ederim27 28 uygun olur dendi bana servis tarafından bebeği estiği yöne getirmiceksin bi de
Çok teşekkür ederim canım gerçekten mi hastane de beni de bilgilendirirler diye düşünüyorum adana sıcağı durulacak gibi değil klimasiz acsan üsürmü acmasan pisik isilik olur mu bilemiyorum yaniCanım hastanede eğitimde klima çalıştırabilirsiniz tabi direkt bebeğe gelmemeli, oda sıcaklığı 24-25 derecede olması önemli daha soğuk olmasın dediler... Zaten hastanedeki odamızda bizim boydan boya pencereydi ama açılmıyordu, içeride klima vardı çalıştırıyorduk. Hatta bazen kapatıyorduk hani bebek etkilenmesin diye hemşireler geldiklerinde açın birşey olmaz deyip açıyorlardı.
Çok teşekkür ederim canım gerçekten mi hastane de beni de bilgilendirirler diye düşünüyorum adana sıcağı durulacak gibi değil klimasiz acsan üsürmü acmasan pisik isilik olur mu bilemiyorum yani
allah analı babalı gönlünce yetiştirmeyi nasip etsin canım ben pazartesi giriyorum sezeryanaKızlar çok takip edemedim son 4 gündür bebişini kucağına alanlar varsa Allah analı babalı büyütsünKalan herkese de hayırlı doğumlar diliyorum, çok güzel bir duyguymuş hala inanamıyorum matsiyahoje ne durumda bilgisi olan var mı?
bir iki hafta önce benimki de öyleydi kontrolde doktora sordum oooo çok iyi dedi.Arkadaşlar ya bu akşamdan beri bebiş çok hareketli.. Hiç durulmadı karnım bi o tarafa bi bu tarafa gidiyor ve kafa aşağıda olduğundan çok acıtıyor.. Bu zamana kadar hiç böyle fazla hareket etmemişti sizce bu ne demek ? Acaba doğum mu yaklaştı?
Sağol canım cevaplandırdığın için ilk kez bu kadar fazla hareket olup canımı da fazlaca yakınca doğum belirtisi mi diye endişeye kapıldım.. Allah doğumunda sana yardım etsin, her şey yolunda gitsin inşallah.!! Benim de son kontrolde çatım dar olduğundan sezaryen dedi doktor.. Eşim 4 temmuz doğumlu eğer dayanırsa kızım 4 temmuzda düşünüyoruz doğumu Allah'ın İzniyle.. Sezaryenden korkuyorum çıkınca durumun uygun olursa anlatırsın Nasıl oluyor bu işler:) senden bir hafta sonra benimki debir iki hafta önce benimki de öyleydi kontrolde doktora sordum oooo çok iyi dedi.
sonra hareketler baya azaldı onu da başka doktora sordum günde 10 hareketi yapıyosa sıkıntı yok dedi canım
Gözünaydın canım, şifa olsun yavruşuna yarasın :) ben normal doğum yapmama rağmen 3.gün gelmiştiKızlar yaşadıklarımı yazmak istiyorum ki yaşayacaklara moral olsun. Konumuz tabiki sütün gelmesi :)
Ben hamileliğimin başından beri göğüslerime hiç dokunmadım, ne süt geldi ne de sıvı... Topikte çok okuyordum 4.aydan sonra göğsümden sıvı geliyor diyenleri vs ama inanın ellersem gelir korkarım diye dokunmamıştımbir de doktorum son aylarda elleme doğumu tetikler demişti. Neyse doğum oldu 38+0 da , ne gelen var ne giden... Hastahanede bebeği emzirtecekler ebe geldi sıktı sıktı bir nokta bile gelmedi, mecbur mama takviyesi istedik onda da hemşireler baya bir direndi anne sütü şöyle böyle diye. Ya tamam diyorum ama hiç sütüm yok diyorum inanmıyorlar en sonunda bağırış çağırış getirdiler, bunda tabi benimle ilgilenen ebenin de katkısı çok büyüktü hemşireleri baya bir fırçaladı mama getirmeleri konusunda. 2 gün hastahaneden çıkarken hala mama veriyorduk hala 1 ml bile sütüm yoktu, eve geldikten sonra ilk gün duş almadım korktum ne bileyim dikiş vs var cesaret edemedim. 3.gün duşa girdim sıcak su tuttum baya göğüslerime, girerken boş olan göğüslerim 1 saat sonra ağrımaya başladı o arada uyumuşum kalktım taş gibiler dolmuşlar Bu seferde bebek ememiyor bir de göğüs ucum hiç yok neyse onun da çzöümü varmış silikon göğüs uçları. Şimdi 2 saatte bir memeye tutuyorum ama çok ememiyor süt sağma makinası ile çekiyorum öyle veriyorum ama 1 haftaya kadar hem daha çok sütün gelir hem de bebek daha kuvvetli çeker artık dedi doktorum... Yani hiç canınızı sıkmayın sütünüz mutlaka geliyor
Dinen görünmemesi gereken Yerlerimiz var kadın kadına bile olsak ya o da o yerlerin başında geliyo ya ondan dolayi günah sanırımBen dinle ne alakası var onu çözemedim o yüzden saçmalık dedim
Teşekkürler canım nasılsın peki bebegin nasıl ? Müsait olduğunda nasıl oldu doğum anlatır mjsin bana ben de sezaryen istiyorum ya ondan da korkuyorum igneden falan :/@Nurmuratkf canım katılıyorum, ben de yan yatması konusunda takıntılıydım ama bebiş zaten kendiliğinden yan yatıyor ya koca beşikte .... Sen sırt üstü koysan da yan dönüyor, çok şükür şuan için ne gaz ne reflü sıkıntısı yaşadık mama takviyesi aldığı halde. Bence bekle gerekli olursa alırsın
Benimki de sırtıma dönüyo yüzünü gostermiyo bi türlü :/ 4 boyutlu zar zor gördük birazCanım ben 7.aydan sonra hiç göremedim 4 boyutlu olmasına rağmen... Çünkü plasenta ve elleri hep yüzünü kapatıyordu. Çok ısrar ettiğimde doktor renkliye geçmişti gerçekten de hiçbirşey belli olmuyordu. Tamamen çocuğun pozisyonu ile alakalı
Benimki de bazen durgun bazen öyle aklım çıkıyo çıkacak diye :/Arkadaşlar ya bu akşamdan beri bebiş çok hareketli.. Hiç durulmadı karnım bi o tarafa bi bu tarafa gidiyor ve kafa aşağıda olduğundan çok acıtıyor.. Bu zamana kadar hiç böyle fazla hareket etmemişti sizce bu ne demek ? Acaba doğum mu yaklaştı?
Hayırlı haberlerle gel canım, dualarımız seninleKiiizzllaaarrrrr hastanedeyim. 1 cm açılma varmış kanamada az da olsa 5-6 kere oldu. Yatış verdiler . Dua edin lütfen
Dualarim seninle canim. Kolay dogumlar diliyorum insallah cok surmeden kucagina alirsin bebisiniKiiizzllaaarrrrr hastanedeyim. 1 cm açılma varmış kanamada az da olsa 5-6 kere oldu. Yatış verdiler . Dua edin lütfen
Rabbim yardımcın olsun canım güzel haberlerini bekliyoruzKiiizzllaaarrrrr hastanedeyim. 1 cm açılma varmış kanamada az da olsa 5-6 kere oldu. Yatış verdiler . Dua edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?