- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #62.361
dene canımmm denemesi bedava :) becerirsin bence zor değil :)ayy bende ni demesem acabaa heveslendirdin kız benii
Dinen doğru değilse saçma demek yanlış olur canım benim sen buna uymaz yaptirsin orası sana kalmış ama dine uygun değilse saçmalık demesek daha dogru olur :) naçizane fikrim
Kız daha günüm çok ama her arayan doğurmadın mı diyo sanki 40. Haftayı geçmiş gibi stres oldumFazla da yorma kendini doguma enerjin kalsin :)
Onun önüne bi isim koyun ama ağır geliyomus benim yeğenim de Kadir bu yaştan sonra isim eklemeyi düşünüyolar 10 yaşındaKızlar bu arada biz hala isim bulamamistik ama bugün eşim Kadir olsun mu dedi benimde içime sini aslında bakalım en azından bir seçenek oluştu bize
Güzel olmuş eline sağlık adı da güzelmişEki Görüntüle 1851553 teyzeleri oğluşumun kapı süsü nasıl olmuş :) tamamen el emeği göz nuruuu :)
Kadının kadına halam olan yerleri var ya o yüzden dinle alakası var mesela genital belgeyi kadının kadına da haram. Isteyen yaptırır tabi de arkadaş onun için söylemiş.Ben dinle ne alakası var onu çözemedim o yüzden saçmalık dedim
teşekkür ederiz teyzesi :) amin inşallah hepimizin bebekleri sağlıkla doğsun mutlu mutlu büyüsün :)Güzel olmuş eline sağlık adı da güzelmişin sağlıkla doğsun büyüsün
inşallahteşekkür ederiz teyzesi :) amin inşallah hepimizin bebekleri sağlıkla doğsun mutlu mutlu büyüsün :)
Kadının kadına halam olan yerleri var ya o yüzden dinle alakası var mesela genital belgeyi kadının kadına da haram. Isteyen yaptırır tabi de arkadaş onun için söylemiş.
Ağda çok zorladı orası için jilet kullandım. Şu bimdeki korumalı jiletlerden sonuçta görmyrm keserim falan die.diğerlerini de makineyle aldım. Korkma ya baksana bi sürü belirti oluyo hemen girmiyosun ki tabi önceden yapmakta fayda var.bence bi seferlik jilet olabilir
Jiletle de yapamadim gecen. Yaptim sandim bi baktim bostan tarlasi gibi
Benim suyum gelse jiletleyip gitsem dogurana kadar cikar o kadar hızlı cikiyor namızsızlar
Bence gerekli olursa al ben almistim hic kullanmamistim
Of of offben niye yapamıyorum şu hareketi yahuuu
Dmi bi daha nerde görcz haklısın yapamadıydan napcn insanlık haliValla ben almadan gittim ya zaten göremiyordum baktım olmuyor almadım yani jiletle bile napiim bir daha görmicem zaten ordakileri diye inanılmaz rahattım
Dmi bi daha nerde görcz haklısın yapamadıydan napcn insanlık halionlar günde kaç tane görüyolar boşver
Teşekkür ederizKızlar çok takip edemedim son 4 gündür bebişini kucağına alanlar varsa Allah analı babalı büyütsünKalan herkese de hayırlı doğumlar diliyorum, çok güzel bir duyguymuş hala inanamıyorum matsiyahoje ne durumda bilgisi olan var mı?
Kızlar ya bebeğimiz bu sicaklarda doğacak Allah izin verirse özellikle ben adana sıcağında ne yapacağımı bilmiyorum isilik olmaması için pisik olmaması için ne yapmam gerekir klima çalıştırılabilinir mi calistirilirsa kaç derece uygun olur çok tedirginim
27 sinde onun sezeryan kısmetse . En son iyidi ama. 17-18 bebek oldu yaklaşık ben öyle saydım yani maşallahı var topiğimizinKızlar çok takip edemedim son 4 gündür bebişini kucağına alanlar varsa Allah analı babalı büyütsünKalan herkese de hayırlı doğumlar diliyorum, çok güzel bir duyguymuş hala inanamıyorum matsiyahoje ne durumda bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?