2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlar bu arada biz hala isim bulamamistik ama bugün eşim Kadir olsun mu dedi benimde içime sini aslında bakalım en azından bir seçenek oluştu bize
Onun önüne bi isim koyun ama ağır geliyomus benim yeğenim de Kadir bu yaştan sonra isim eklemeyi düşünüyolar 10 yaşında

Valla ben almadan gittim ya zaten göremiyordum baktım olmuyor almadım yani jiletle bile napiim bir daha görmicem zaten ordakileri diye inanılmaz rahattım

Jiletle de yapamadim gecen. Yaptim sandim bi baktim bostan tarlasi gibi
Benim suyum gelse jiletleyip gitsem dogurana kadar cikar o kadar hızlı cikiyor namızsızlar

hahhahah aynen canım ben de jiletle bile alamadım eh deyip bıraktım napiim, zaten ameliyathane ekibinden bir tek doktorumla bir daha görüşeceğim o da kimbilir neleri görmüştür , çok rahattım yani düşünmedim bile inan

Bence gerekli olursa al ben almistim hic kullanmamistim

@Nurmuratkf canım katılıyorum, ben de yan yatması konusunda takıntılıydım ama bebiş zaten kendiliğinden yan yatıyor ya koca beşikte .... Sen sırt üstü koysan da yan dönüyor, çok şükür şuan için ne gaz ne reflü sıkıntısı yaşadık mama takviyesi aldığı halde. Bence bekle gerekli olursa alırsın

Valla ben almadan gittim ya zaten göremiyordum baktım olmuyor almadım yani jiletle bile napiim bir daha görmicem zaten ordakileri diye inanılmaz rahattım
Dmi bi daha nerde görcz haklısın yapamadıydan napcn insanlık hali onlar günde kaç tane görüyolar boşver

Kızlar çok takip edemedim son 4 gündür bebişini kucağına alanlar varsa Allah analı babalı büyütsün Kalan herkese de hayırlı doğumlar diliyorum, çok güzel bir duyguymuş hala inanamıyorum matsiyahoje ne durumda bilgisi olan var mı?

Dmi bi daha nerde görcz haklısın yapamadıydan napcn insanlık hali onlar günde kaç tane görüyolar boşver

Hahahhah aynen öyle düşündüm iki büklüm nasıl yapayım baktım olmuyor eh dedim. Zaten o an onu da düşünmedim yani, ameliyathanede epiduralden sonra yatırdılar önüme perdeyi çektiler, ekipte 4 tane falan erkek vardı,4 de bayan komple açtılar o an sonda takılacak ya inan aklıma bir an geldi ama sonra dedim ki amaan ne olcak :) çok rahattım

Canım hastanede eğitimde klima çalıştırabilirsiniz tabi direkt bebeğe gelmemeli, oda sıcaklığı 24-25 derecede olması önemli daha soğuk olmasın dediler... Zaten hastanedeki odamızda bizim boydan boya pencereydi ama açılmıyordu, içeride klima vardı çalıştırıyorduk. Hatta bazen kapatıyorduk hani bebek etkilenmesin diye hemşireler geldiklerinde açın birşey olmaz deyip açıyorlardı.

27 sinde onun sezeryan kısmetse . En son iyidi ama. 17-18 bebek oldu yaklaşık ben öyle saydım yani maşallahı var topiğimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…