2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlar bu arada doktorla görüştüm ldh 347 bu gebelik zehirlenmesiyle alakalıymış sanırım 400 üstüne öıkıp çıkmayacağını takip etcek doktor şuan için büyük bi problem yok dedi bende o anki şokla bişe sormadım bunu düşürmek için yapabileceğim bir şey var mı kızlar daha 35+4 günlüğüz

Mide yanması , ekşimesi vs. olanlara bir tavsiyede bulunayım bende fena şekilde var ne yesem içsem rahatsız oluyorum Talcid diye bir hap var arada korkarak günde bir tane emiyordum dün sordum doktoruma ki normalde hap vermeyi pek sevmez Talcid i rahatlıkla alabilirsin bebeğe zararı yok dedi şikayetiniz olursa aklınızda bulunsun

Bide bebeğinin hareketleri azalan hamileler dün demli çay içtim ballı muzlu süt burgerlerden yedim bir iki tane de tutku hoooop 2-3 kez hıçkırdı ben uyanana kadar ve hareket etti genelde nöbet tutacaktım az kalsın hareketlerini saymak için

Geçmiş olsun arkadaşım
ALT AST ve PLT değerleriniz nasıl onlarla beraber değerlendirilmesi lazım bende 15 gündür 5 gün arayla kan veriyorum be sebeplerden dolayı fakat benim LDH değerim normal gastroenterolojiyegidiyorum kolesterollerim biraz yüksek USG de ciddi bişey yok şükür takipteyim
Kısmetse 30 haziran sezeryan günüm
Bir de kadın doğum doktoru benek hareketliyse korkmayın ana kriterimiz bu diyor

Alt 0-35 benim 7.6 Ast 0-32 benim 12.3 plt 142-424 benim 273 protein negatif tansiyonumu sormadım ama her gittiğimde ölçüyolar geneldede hep düşük 35+3 günlüktük dün bebeğimin kilosu 2700 ve çok hareketli nst temiz sence nasıl durumum her hafta gidicez zaten o dönemlerdeyiz ama sence daha mı sıkı tAkip gerekli canım

Bu arada senin az kalmış allahın izniyle bebişni kucağına sağlıkla alırsın inş canım

Kıııız dikişlerim paylayacak Allah iyiliğini versin eskilerin muhabbet hep aynı olur muhabbetleri çocukları iri olur bir de düşen bebeleri hep erkek olur

Hiçbir bilgim yok kuzum

bebeğinin kafası büyük olan hamişler :) sizin bebeklerinizin kafası kaç hafta önde gidiyoo :)
benim oğlum almış başını gidiyoooo
Senam72015 insanbuL katre_366
Son gittiğimde yazmamışlar hafta olarak ama yine büyük yani nolck bilmem böyle. Ama şu an normal yapabilirim gibi görünüyo.yediği kafasına gidiyo bizimkiler çok zeki olck ondan bu arada hala doğurmadım

Biraz fazla tatli yuklemesi olmus sanki

Seyda_Turker canımmm nasılsın bebeğin nasıl oldu?
Ben hastaneden çıktım dün..canımı orda bıraktım eve geldim ne kadar iyi olabilirim bilmiyorum..eve eli boş dönmek çok ağır geldi allahım kimseye yaşatmasın...bugün görüş yok bugün gidip göremicem yavrumu enfeksiyon varmış biraz kanında tedaviye başlanmış..doktoru. Kötüye giden bir durum yok diyor ama gelde bana anlat 4. Gün bugün küvezde rabbim kavuştursun bizi meleklerimize inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…