- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #62.461
Ah hayaller hayatlar diyorsun yaniCan'larım sayfalar epey birikmiş yarısını ancak okuyabildim. Doğum yapanlar olmuştur muhtemelen doğan bebişlerimiz sağlıkla analı babalı büyüsün, henüz doğmayalar da anneciklerini üzmeden, yormadan kolayca vaktinde doğsunlar inşallah :)
Kızlar size tavsiyem hazırlıklarınızı son Zaman'lara bırakmayın, ne olacağı belli olmuyor. Ben herşeyi cuma gününe yaparım diye planlarken oğlum bütün planları bozdu sağolsunağdamı, boyamı vs yapamadan gittim doğuma Allahtan öyle çok kıllı tüylü biri değilim Hayaller süslü püslü makyajlı doğumdu gerçekler zar zor duş alıp paçoz paçoz doğum oldu
Bu gidisle ben dogururum senin kiz yine gelmezAnneye karşı gelmek neymiş göstercm ben ona bi doğsun.şu An bişey yapamym hala hanımefendinin emrindeym
Ahahaha evet evet hep erkek bebekleri düşüyor ne var bu organda anlamıyorum arkadaşKıııız dikişlerim paylayacak Allah iyiliğini versineskilerin muhabbet hep aynı olur muhabbetleri çocukları iri olur bir de düşen bebeleri hep erkek olur
Ay benim ki de koca kafaliymis jindosum 1.5 hafta kadar önde kafa bütün yediklerim kafaya gidiyor cocuuumun kafadan ibaret dogacak mübarekbebeğinin kafası büyük olan hamişler :) sizin bebeklerinizin kafası kaç hafta önde gidiyoo :)
benim oğlum almış başını gidiyoooo
Senam72015 @insanbuL @katre_366
canımsııın sıkma canını... bak doktorda kötü bi eşy yok demiş en kısa zamanda gelcek inşallah bebeğin de evine bu zor günlerde gelip geçecek Allahın izniyle..Ben hastaneden çıktım dün..canımı orda bıraktım eve geldim ne kadar iyi olabilirim bilmiyorum..eve eli boş dönmek çok ağır geldi allahım kimseye yaşatmasın...bugün görüş yok bugün gidip göremicem yavrumuenfeksiyon varmış biraz kanında tedaviye başlanmış..doktoru. Kötüye giden bir durum yok diyor ama gelde bana anlat 4. Gün bugün küvezde rabbim kavuştursun bizi meleklerimize inşallah..
Şimdilik normal gözüküyor inşallah:)Sen normal mi yapcan sezaryen mi benim ki sezaryen :)
ilginçtir öyle çok fazla heycan stres yok içimde. tabi ki düşünüyorum nasıl olcak falan diye ama oluruna bıraktım biraz.Canım hiç stres yapma, sen ne kadar rahat olursan o kadar rahat geçiyor ki benim acı ağrı eşiğim çok düşüktür çok nazlıyımdır. Ben bu kadar rahat atlattıysam herkes rahat rahat atlatır... Sonrasında bol bol yürüyüş akşamına iyi olursun zatenBen sıramı savdım şimdi sana heyecanlanıyorum
anam ne olcak bu halimiz benim bebişin kafası şu an 8.41 cm herhalde 9.5 tan sonra normal tehlikeli ben ne etcemm ne yapcam anaaaaaaaaaaaaamAy benim ki de koca kafaliymis jindosum 1.5 hafta kadar önde kafa bütün yediklerim kafaya gidiyor cocuuumun kafadan ibaret dogacak mübarek
Oooo bak dondurma aklıma gelmemiştiBiraz fazla tatli yuklemesi olmus sanki
Catir catir dogurursun yavrum allahın izniyle :)anam ne olcak bu halimiz benim bebişin kafası şu an 8.41 cm herhalde 9.5 tan sonra normal tehlikeli ben ne etcemm ne yapcam anaaaaaaaaaaaaam
çatır çatır doğurcağım kesinnnnnCatir catir dogurursun yavrum allahın izniyle :)
Istanbul Okmeydanı cnm nie sordun[/QUOTE]Istanbulrtur, post: 47079127, member: 398518"]Senam72015 nerde oturuyorsun
Istanbul Okmeydanı cnm nie sordun
Istanbul Okmeydanı cnm nie sordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?