2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ah hayaller hayatlar diyorsun yani çok güldüm kiz bende mi oyle olurum acaba ne ton makyaj yaparım onu bile düşünürken fonsuz bir kafa ve uzamış killarla yakalanmam inşallah ay korktum he zaten çıkacak sanıyorum bazen bu öneriyi dikkate almalı opuyorum seni allah can sağlığı versin evinde suslen puslen güzel fotolar çek teyzeleri de unutma yakisikliyi görmek isteriz en kısa zamanda

bebeğinin kafası büyük olan hamişler :) sizin bebeklerinizin kafası kaç hafta önde gidiyoo :)
benim oğlum almış başını gidiyoooo
Senam72015 @insanbuL @katre_366
Ay benim ki de koca kafaliymis jindosum 1.5 hafta kadar önde kafa bütün yediklerim kafaya gidiyor cocuuumun kafadan ibaret dogacak mübarek

canımsııın sıkma canını... bak doktorda kötü bi eşy yok demiş en kısa zamanda gelcek inşallah bebeğin de evine bu zor günlerde gelip geçecek Allahın izniyle..

Kizlar benim gibi ikili ve uclu testi riskli cikip amniyosentez yaptirmayan varmi sona dogru yaklastikca ya bi sorun olursa diye dusunmeye basladim

ilginçtir öyle çok fazla heycan stres yok içimde. tabi ki düşünüyorum nasıl olcak falan diye ama oluruna bıraktım biraz.
anlattıkların çok rahatlattı beni.onlar kesip biçerken uyanık olmak biraz geriyor çünkü beni.
peki doğumdan sonra bebeği göğsüne kpydular mı dikişleri dikerken? onu yaparlarsa herşeye bedel

Istanbul Okmeydanı cnm nie sordun

Evim hastaneye yakın demiştin ya ondan sordum. Çapada doğum yapacaktın . Ziyarete gelicem seni
Eşinde hastanede mi calisiyor[/QUOTE]
Çapa da okyrm ya ben oraya gidecektim ama bayram falan olursa hocalarım yok orda bi de uzak biraz bize ssk Okmeydanına gidiyrm şu An ay buraya gelemezmisin ne güzel olur sen nerdesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…