- 13 Ekim 2015
- 2.578
- 3.307
- 53
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #62.501
Eki Görüntüle 1851553 teyzeleri oğluşumun kapı süsü nasıl olmuş :) tamamen el emeği göz nuruuu :)
Senin metabolizmayi ben hic anlamiyor zaten :))
Jiletle de yapamadim gecen. Yaptim sandim bi baktim bostan tarlasi gibi
Benim suyum gelse jiletleyip gitsem dogurana kadar cikar o kadar hızlı cikiyor namızsızlar
ay ümit oldun banaaaCihan da ben de cok korkuyordum canim. Onunda kafasi ayni boyle ilerliyordu. Ama normal dogdu yani. Tabi minyon bi bebekle iri kafali bi bebegi dogurma kolayligi bir olmaz ama doguyor cok abartili bi sıkıntı oluşmuyor. İnsallah kolayca gelirler
Hmm ben yan yatınca reflu de oluyo zannediyordum şu an cahilliğin burada gözü çıkıyo
aynı beeen :)Ben klimayı açıp altında yatıyorum. Çok sıcak , göbek zaten kirlinin göbeği gibi kiyafetlerimin altından çıkıyor yatınca bide hepten açılıyor
teşekkür ederim lokuuumum :)nefis olmuş, ellerine sağlık :))
Kiiizzllaaarrrrr hastanedeyim. 1 cm açılma varmış kanamada az da olsa 5-6 kere oldu. Yatış verdiler . Dua edin lütfen
oooh serin serin ne güzel atın beni de yayalalara denizlereAy kuzum ben yayaladaykm bugün keyfim yerinde ama pazartesi yanıyoring
Bu arada deli gibi karpuz yiyorum
Ay ne çok serinletiyor
İsmin çok güzel
Kıııız dikişlerim paylayacak Allah iyiliğini versineskilerin muhabbet hep aynı olur muhabbetleri çocukları iri olur bir de düşen bebeleri hep erkek olur
Kızımı içerde strese soktular kız.6 kardeş 70 e yakın kuzen hergün en az 10 kişi soruyo doğmadı mı yavrum korkuyo çıkmaya.parçalayacaklar die
Ben hastaneden çıktım dün..canımı orda bıraktım eve geldim ne kadar iyi olabilirim bilmiyorum..eve eli boş dönmek çok ağır geldi allahım kimseye yaşatmasın...bugün görüş yok bugün gidip göremicem yavrumuenfeksiyon varmış biraz kanında tedaviye başlanmış..doktoru. Kötüye giden bir durum yok diyor ama gelde bana anlat 4. Gün bugün küvezde rabbim kavuştursun bizi meleklerimize inşallah..
Ben klimayı açıp altında yatıyorum. Çok sıcak , göbek zaten kirlinin göbeği gibi kiyafetlerimin altından çıkıyor yatınca bide hepten açılıyor
ayy hadi hayırlı haberlerle inşallah canım. sağlıkla geri dönün aramıza :)Kiiizzllaaarrrrr hastanedeyim. 1 cm açılma varmış kanamada az da olsa 5-6 kere oldu. Yatış verdiler . Dua edin lütfen
kızlar ya bebek ittirince alttan bıçak saplanması gibi ağrı oluyor bir aydır devam ediyor. doktora söyledim idrar tahlili yaptırdı antibiyotik kullandım ama ağrı geçmedi. doğuma iki gün kaldı hala devam ediyor endişeleniyorum acaba bişey yapmam getekiyor da yapmıyo muyum?
hiç bir fikrim yok ne yazık kikızlar ya bebek ittirince alttan bıçak saplanması gibi ağrı oluyor bir aydır devam ediyor. doktora söyledim idrar tahlili yaptırdı antibiyotik kullandım ama ağrı geçmedi. doğuma iki gün kaldı hala devam ediyor endişeleniyorum acaba bişey yapmam getekiyor da yapmıyo muyum?
Canim bence hic kafana takma . Şu 2 günün keyfini cikar mis kokulunu sagsalim kucagina alican insAllah
hiç bir fikrim yok ne yazık ki2 gün mü kaldı kuzuuum Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi naip etsin. kolay bi dogum olur inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?