2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
ay ümit oldun banaaa inşallah kolaylıkla alırız kucağımıza rabbim sağ selamet kavuşmayı nasip etsin hepimizeee

Hmm ben yan yatınca reflu de oluyo zannediyordum şu an cahilliğin burada gözü çıkıyo

ah kuzuuuum, ben ilk bebeğimi 2 gün aç bırakmışım da haberim olmadı. kuzucum mızmızlanıyordu ki annemin bir arkadaşı bu kız aç, biraz daha süt ver buna diyince ve ben biberondan anne sütümü verince hatun 5 saat uyumuştu :)

başına gelmeden tecrübe edemiyorsun ki :) bebek işleri enteresan valla, hepsi bir cins bu veletlerin :))

Kızlar afedersiniz wc de peçete ile temizlenirken Bi iki damla gibi. Pembiş kan oldu ..

Nedendir anlamadım

Korkmak da istemiyorum

Ama aklıma da takıldı

kızlar ya bebek ittirince alttan bıçak saplanması gibi ağrı oluyor bir aydır devam ediyor. doktora söyledim idrar tahlili yaptırdı antibiyotik kullandım ama ağrı geçmedi. doğuma iki gün kaldı hala devam ediyor endişeleniyorum acaba bişey yapmam getekiyor da yapmıyo muyum?

canım benim. endişelerini anlıyorum ve hissedebiliyorum ne yaşadığını ancak, iyi düşün ve inan lütfen. sağsalim, sağlık ve mutlulukla gelecek bebeğin evinize, inan lütfen :))

Canim bence hic kafana takma . Şu 2 günün keyfini cikar mis kokulunu sagsalim kucagina alican insAllah

hiç bir fikrim yok ne yazık ki 2 gün mü kaldı kuzuuum Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi naip etsin. kolay bi dogum olur inş

Canim bence hic kafana takma . Şu 2 günün keyfini cikar mis kokulunu sagsalim kucagina alican insAllah

hiç bir fikrim yok ne yazık ki 2 gün mü kaldı kuzuuum Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi naip etsin. kolay bi dogum olur inş

amin kızlar sağolun. ay doğru diyosunuz ya pazartesi doğum olcak zaten. bi aydır çare bulamadım şimdi mi bulcam. hadi buldum diyelim uygulayana kadar bebeğim doğacak zaten tamam düşünmüyorum bebeğimle tek bedende iki yürek olarak geçirdiğim son günlerin tadını çıkarıyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…