2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Bizim oglus iki hafta önde jindam teyzesi. 9,17 ölçtük. Abisinin ki de ayniydi o yuzden genler diyoruz artik... Ah şu genler :)
oy yerim onun genlerini :)
benim oğluş bu ultrasonda maşallah kafası 34+2 çıktı göbüşüde 32+6 çıktı biz normalde 31+5 tik dün
bizim doktorda sıkıntı yok kalıtsal dedi de beni doğum düşündürüyo normali çok istiyodum çünkü

Evim hastaneye yakın demiştin ya ondan sordum. Çapada doğum yapacaktın . Ziyarete gelicem seni
Eşinde hastanede mi calisiyor
Yok eşimin hastaneyle alakası yok tamamen kendi okulum die istedim ama daha uzak[/QUOTE]

Çapada oturuyorum. İnşallah bir aksilik olmazsa hatta salı günü sınavım var demiştin sabah 10 gibi hamile birini gördüm acaba Sen misin dedim kendi kendime . Sonra sınavdan geç çıktığını yazınca değildir o zaman dedim

Cihan da ben de cok korkuyordum canim. Onunda kafasi ayni boyle ilerliyordu. Ama normal dogdu yani. Tabi minyon bi bebekle iri kafali bi bebegi dogurma kolayligi bir olmaz ama doguyor cok abartili bi sıkıntı oluşmuyor. İnsallah kolayca gelirler

Kizlar malum cok sicak klimasiz oturamiyoruz ama galiba gene de kisa bi corap falan giymemiz lazim ya da ne bileyim kasiklarimizi ortmemiz mi lazim ... bugun sari renk akinti gorunce direk klimadan usuttum mu diye tedrgn oldum.

Kizlar malum cok sicak klimasiz oturamiyoruz ama galiba gene de kisa bi corap falan giymemiz lazim ya da ne bileyim kasiklarimizi ortmemiz mi lazim ... bugun sari renk akinti gorunce direk klimadan usuttum mu diye tedrgn oldum.

Ben klimayı açıp altında yatıyorum. Çok sıcak , göbek zaten kirlinin göbeği gibi kiyafetlerimin altından çıkıyor yatınca bide hepten açılıyor

Teşekkür ederim :)

canımcım,

bu işler hep bebeğe bağlı, kimi istemiyor, kimi sevmiyor, kimi beğenmiyor :)) hepsi bir cins bu veletlerin :))

ama ilk defa böyle şirin bir yan yatma yastığı gördüm :) bendekiler klasik, hemde bu sefer yanlışlıkla 2 tane sipariş vermişim. elimde iki tane olunca eşim de arabasına koyarız diğerini dedi ve buldu çözümü :))
daha sonra da ikisinin küçük kısımlarını kesip, uzun kısımlarını birleştirip, altını değiştirirken kullanacağım, valla pat diye dönüveriyorlar sıpalar bir anda :)) tabii önümüzdeki bir kaç aydan sonra :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…