- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.674
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #62.481
Bizim oglus iki hafta önde jindam teyzesi. 9,17 ölçtük. Abisinin ki de ayniydi o yuzden genler diyoruz artik... Ah şu genler :)bebeğinin kafası büyük olan hamişler :) sizin bebeklerinizin kafası kaç hafta önde gidiyoo :)
benim oğlum almış başını gidiyoooo
Senam72015 insanbuL @katre_366
Bende bendekızlaarr sıcaktan eriyorum beennn
oy yerim onun genlerini :)Bizim oglus iki hafta önde jindam teyzesi. 9,17 ölçtük. Abisinin ki de ayniydi o yuzden genler diyoruz artik... Ah şu genler :)
Aman dikkat canimKıııız dikişlerim paylayacak Allah iyiliğini versineskilerin muhabbet hep aynı olur muhabbetleri çocukları iri olur bir de düşen bebeleri hep erkek olur
Yok eşimin hastaneyle alakası yok tamamen kendi okulum die istedim ama daha uzak[/QUOTE]Evim hastaneye yakın demiştin ya ondan sordum. Çapada doğum yapacaktın . Ziyarete gelicem seni
Eşinde hastanede mi calisiyor
Cihan da ben de cok korkuyordum canim. Onunda kafasi ayni boyle ilerliyordu. Ama normal dogdu yani. Tabi minyon bi bebekle iri kafali bi bebegi dogurma kolayligi bir olmaz ama doguyor cok abartili bi sıkıntı oluşmuyor. İnsallah kolayca gelirleroy yerim onun genlerini :)
benim oğluş bu ultrasonda maşallah kafası 34+2 çıktı göbüşüde 32+6 çıktı biz normalde 31+5 tik dün
bizim doktorda sıkıntı yok kalıtsal dedi de beni doğum düşündürüyo normali çok istiyodum çünkü
Ne iyi olurdu ama dimiiiBende bendekilolardan erisek bari
O zaman da azalmiyor. Bebis emerken cok terliyor bizden de etkilenip. Ayh dusununce bida terledim bakNe iyi olurdu ama dimiiii bebişlerimizi emzirirken falan ne olacak acaba halimizz
kızlaarr sıcaktan eriyorum beennn
Olcmedim ama uzerine yemek dokecek,oturup kalkarken masaya carpacak tabak devirecek kadar :)Göbek çevreniz kaç cm oldu olctunuz mu hiiç
Hadi inşallah yaklaşsın herkes doğum yapıyor kıskanıyorum :)Eslemak bence normal canim agrimasi. Hem muayene oldun hem vakit yaklasiyor
Valla kız bende düşündükçe daha bi fena oluyorumO zaman da azalmiyor. Bebis emerken cok terliyor bizden de etkilenip. Ayh dusununce bida terledim bak
Kizlar malum cok sicak klimasiz oturamiyoruz ama galiba gene de kisa bi corap falan giymemiz lazim ya da ne bileyim kasiklarimizi ortmemiz mi lazim ... bugun sari renk akinti gorunce direk klimadan usuttum mu diye tedrgn oldum.
Teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?