- 2 Ağustos 2014
- 646
- 618
- 53
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #62.521
son tekmelerin tadını çıkar :) bence çok özleyeceğizz :)amin kızlar sağolun. ay doğru diyosunuz ya pazartesi doğum olcak zaten. bi aydır çare bulamadım şimdi mi bulcam. hadi buldum diyelim uygulayana kadar bebeğim doğacak zatentamam düşünmüyorum bebeğimle tek bedende iki yürek olarak geçirdiğim son günlerin tadını çıkarıyorummmm
Çok teşekkür ederim vakit ayırıp yazdığın için Allah razı olsun canım benim :) bebeğini de öp kokla yerimeCanım bebeğim 3040 gr doğdu aynen doktorun dediği gibi ince uzun :) ben normal doğumdan çok korktuğum için sezaryen istemiştim iyiki de istemişim diyorum çünkü her anın keyfini çıkardım; hastaneye 2 saat öncesinden giriş yaptım hemen odaya alıp serum taktılar 1 saat kadar serum aldım. Sabah hastaneye biraz kalabalık geldik oda vs süslemesi için iyiki de öyle gelmişiz konuşa gülüşe bişi anlamadım yani stresim yoktu. Sonra ameliyathaneye indik, öyle anlatıldığı gibi iki büklüm yapıp epidurali yapmadılar hafif kambur oturttular ekipten bir çocuk vardı sanırım o an en çok ona güvendim elini tutabilir miyim dedim :) Hemen koştu geldi önüme iki elimi de tuttu devamlı konuştuk epidural takılırken öyle ağrı, acı vs birşey hissetmedim ama tabi tuhaf bir duygu ve bacaklarım zangır zangır titriyordu sanki canım acıyacakmış gibi :) Sonra yatırdılar beni perdeyi çektiler önüme ve hissediyor musun diye sormaya başladılar bacaklarıma dokunuyorlardı evet hissediyorum diyorum bende, sonra hemşire hissetmiyorsun az önce sondanı taktım dedi çok şaşırdım :) Beni hazırladıktan sonra eşimi aldılar içeri fotoğrafçım girdi ve başlıyoruz dediler sanırım 1-2 dakika ya da daha kısa sürmüş olabilir hopp çıktı :) Öyle anlatıldığı gibi yok kesme sesi duyuluyormuş vs alakası yok zaten herkes konuşuyor ameliyathanede rutin hayatlarından, bir de anestezi uzmanı başında devamlı seninle konuşuyor durumun stabil mi kendinde misin diye. Ardından dikişler vs sanırım 25-30 dakika sürmüştür.... İlk girdiğimde de epiduralin takılması 15-20 dakika sürdü yani ben yaklaşık 1 saat sonra odadaydım. Sonrasında ayaklarımdaki uyuşukluğun geçmesi 4-5 saati buldu. Biraz ayaklarım açılınca sondamı çıkardılar yine hiçbirşey hissetmedim çünkü hala uyuşuktu. Kalkarken herhangi bir acı vs hissetmedim çünkü epidural zaten takılı sadece biraz psikolojik olarak zorlandım ameliyat yerini acır mı diye. Sonrasında kısa kısa sık sık yürüyüş ertesi gün bebeğimi kucağıma alarak geziyordum öğlen gibi de çıktık hastahaneden.
Biraz uzun oldu ama umarım merak ettiklerini yanıtlamışımdır. Başka soruların varsa da atladığım anlatırım yine, ha bu arada lavmandan da tırsıyordum ama yapmadılar...
Çok tatlı amacanımcım,
bu işler hep bebeğe bağlı, kimi istemiyor, kimi sevmiyor, kimi beğenmiyor :)) hepsi bir cins bu veletlerin :))
ama ilk defa böyle şirin bir yan yatma yastığı gördüm :) bendekiler klasik, hemde bu sefer yanlışlıkla 2 tane sipariş vermişim. elimde iki tane olunca eşim de arabasına koyarız diğerini dedi ve buldu çözümü :))
daha sonra da ikisinin küçük kısımlarını kesip, uzun kısımlarını birleştirip, altını değiştirirken kullanacağım, valla pat diye dönüveriyorlar sıpalar bir anda :)) tabii önümüzdeki bir kaç aydan sonra :))
Ben neler yapıcam bakalımah kuzuuuum, ben ilk bebeğimi 2 gün aç bırakmışım da haberim olmadı. kuzucum mızmızlanıyordu ki annemin bir arkadaşı bu kız aç, biraz daha süt ver buna diyince ve ben biberondan anne sütümü verince hatun 5 saat uyumuştu :)
başına gelmeden tecrübe edemiyorsun ki :) bebek işleri enteresan valla, hepsi bir cins bu veletlerin :))
Bol su iç canım benim en önemlisi o ilaç gibi etkili her konuda günde kaç litre içiyorsun bilmiyorum ama 3 litre iç en azamin kızlar sağolun. ay doğru diyosunuz ya pazartesi doğum olcak zaten. bi aydır çare bulamadım şimdi mi bulcam. hadi buldum diyelim uygulayana kadar bebeğim doğacak zatentamam düşünmüyorum bebeğimle tek bedende iki yürek olarak geçirdiğim son günlerin tadını çıkarıyorummmm
Pambık gibi oluyor mu :) jiletten daha iyi diyorsan bende deneyeyim yoksa normandiyaa halde doguma gidicemben tüydökücü ile rahat edebiliyorum. ama aradan 5-7 dk geçtikten sonra kese ile ovalıyorum ki geriye birşey kalmasın :)))
Amiiinnn amin aminn :)ay ümit oldun banaaainşallah kolaylıkla alırız kucağımıza rabbim sağ selamet kavuşmayı nasip etsin hepimizeee
Nedir ki canim nişan mi bilemedim simdi. Dr a sorabilme.ihtimalin var miKızlar afedersiniz wc de peçete ile temizlenirken Bi iki damla gibi. Pembiş kan oldu ..
Nedendir anlamadım
Korkmak da istemiyorum
Ama aklıma da takıldı
hayırlı olsun canımmm sağlıkla mutlulukla büyüt bebeğini :)Canım bebeğim 3040 gr doğdu aynen doktorun dediği gibi ince uzun :) ben normal doğumdan çok korktuğum için sezaryen istemiştim iyiki de istemişim diyorum çünkü her anın keyfini çıkardım; hastaneye 2 saat öncesinden giriş yaptım hemen odaya alıp serum taktılar 1 saat kadar serum aldım. Sabah hastaneye biraz kalabalık geldik oda vs süslemesi için iyiki de öyle gelmişiz konuşa gülüşe bişi anlamadım yani stresim yoktu. Sonra ameliyathaneye indik, öyle anlatıldığı gibi iki büklüm yapıp epidurali yapmadılar hafif kambur oturttular ekipten bir çocuk vardı sanırım o an en çok ona güvendim elini tutabilir miyim dedim :) Hemen koştu geldi önüme iki elimi de tuttu devamlı konuştuk epidural takılırken öyle ağrı, acı vs birşey hissetmedim ama tabi tuhaf bir duygu ve bacaklarım zangır zangır titriyordu sanki canım acıyacakmış gibi :) Sonra yatırdılar beni perdeyi çektiler önüme ve hissediyor musun diye sormaya başladılar bacaklarıma dokunuyorlardı evet hissediyorum diyorum bende, sonra hemşire hissetmiyorsun az önce sondanı taktım dedi çok şaşırdım :) Beni hazırladıktan sonra eşimi aldılar içeri fotoğrafçım girdi ve başlıyoruz dediler sanırım 1-2 dakika ya da daha kısa sürmüş olabilir hopp çıktı :) Öyle anlatıldığı gibi yok kesme sesi duyuluyormuş vs alakası yok zaten herkes konuşuyor ameliyathanede rutin hayatlarından, bir de anestezi uzmanı başında devamlı seninle konuşuyor durumun stabil mi kendinde misin diye. Ardından dikişler vs sanırım 25-30 dakika sürmüştür.... İlk girdiğimde de epiduralin takılması 15-20 dakika sürdü yani ben yaklaşık 1 saat sonra odadaydım. Sonrasında ayaklarımdaki uyuşukluğun geçmesi 4-5 saati buldu. Biraz ayaklarım açılınca sondamı çıkardılar yine hiçbirşey hissetmedim çünkü hala uyuşuktu. Kalkarken herhangi bir acı vs hissetmedim çünkü epidural zaten takılı sadece biraz psikolojik olarak zorlandım ameliyat yerini acır mı diye. Sonrasında kısa kısa sık sık yürüyüş ertesi gün bebeğimi kucağıma alarak geziyordum öğlen gibi de çıktık hastahaneden.
Biraz uzun oldu ama umarım merak ettiklerini yanıtlamışımdır. Başka soruların varsa da atladığım anlatırım yine, ha bu arada lavmandan da tırsıyordum ama yapmadılar...
şimdiden düşündükçe özlüyorum bileson tekmelerin tadını çıkar :) bence çok özleyeceğizz :)
2yi zor içiyorum bu aralar ya içince çok terliyorum çünkü. ayy son günler susuz bırakmıyım minnoşumu içeyim canım o zaman haklısın su çok önemliBol su iç canım benim en önemlisi o ilaç gibi etkili her konuda günde kaç litre içiyorsun bilmiyorum ama 3 litre iç en az
Nedir ki canim nişan mi bilemedim simdi. Dr a sorabilme.ihtimalin var mi
canım her türlü kanamada mutlaka doktora gidin yada arayın diyolar bi ara bence.Bi daha benzeri Bi şey olursa arayacağım inşaallah
Bebeğin hareketleri bin şükür çok aktif
Doğum başlayacak falan olursa da artık koşar giderim
Ama az daha sabretsin yavrucum
Hayırlı ve sağlıklıca gelsinler duam hep bu yönde
canım her türlü kanamada mutlaka doktora gidin yada arayın diyolar bi ara bence.
Beklesin beklesin eminim onun oldugu yer burdan daha serindirYa dursana çocuk rahat orda sanki günü geçmiş gbi konuşuooosun dursun gününü beklesin akıllı çocuk
Olleeeyy sona kalmamısm isim konusundaKızlar bu arada biz hala isim bulamamistik ama bugün eşim Kadir olsun mu dedi benimde içime sini aslında bakalım en azından bir seçenek oluştu bize
Dogurcakmiyim dogsun dogmadi hala diyerek bizi de strese soktun benden once bekliyorum seni :)))Kız daha günüm çok ama her arayan doğurmadın mı diyo sanki 40. Haftayı geçmiş gibi stres oldum
Ah o sular yokmu o sular cok yariyo onlar:))
ya bende anlamıyorum :) bazen su içsem yarıyor, bazen durduk yere şişiyorum :)
Canım nişana benziyor ama tek başına bir anlamı olmaz şimdi daha dikkatli ol sancın başlarsa yada suyun gelirse o zaman doktora gidersinBi daha benzeri Bi şey olursa arayacağım inşaallah
Bebeğin hareketleri bin şükür çok aktif
Doğum başlayacak falan olursa da artık koşar giderim
Ama az daha sabretsin yavrucum
Hayırlı ve sağlıklıca gelsinler duam hep bu yönde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?