2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
son tekmelerin tadını çıkar :) bence çok özleyeceğizz :)

Çok teşekkür ederim vakit ayırıp yazdığın için Allah razı olsun canım benim :) bebeğini de öp kokla yerime epidural spinal arasında fark nedir peki spinal dedi benim doktorum bana ben de normalden korkup sezaryen istedim şimdi de igneden sondan falan korkuyorum bebegin doğunca sana verdiler kesin anne bebek dostu doğum istiyordun bebek hemen doğmuş ya sen ameliyathane de kaldın bebek odaya mi geçti peki?

Çok tatlı ama neyse almadım ben onu başka şey aldım ana dizi diye neye niyet neye kısmet

Ben neler yapıcam bakalım aetik aç mi bırakırım altı pis mi kalır ağladığıni mj duymam beklendik hareketler benden

Bol su iç canım benim en önemlisi o ilaç gibi etkili her konuda günde kaç litre içiyorsun bilmiyorum ama 3 litre iç en az

hayırlı olsun canımmm sağlıkla mutlulukla büyüt bebeğini :)

Bol su iç canım benim en önemlisi o ilaç gibi etkili her konuda günde kaç litre içiyorsun bilmiyorum ama 3 litre iç en az
2yi zor içiyorum bu aralar ya içince çok terliyorum çünkü. ayy son günler susuz bırakmıyım minnoşumu içeyim canım o zaman haklısın su çok önemli

Nedir ki canim nişan mi bilemedim simdi. Dr a sorabilme.ihtimalin var mi

Bi daha benzeri Bi şey olursa arayacağım inşaallah

Bebeğin hareketleri bin şükür çok aktif

Doğum başlayacak falan olursa da artık koşar giderim

Ama az daha sabretsin yavrucum
Hayırlı ve sağlıklıca gelsinler duam hep bu yönde

canım her türlü kanamada mutlaka doktora gidin yada arayın diyolar bi ara bence.

canım her türlü kanamada mutlaka doktora gidin yada arayın diyolar bi ara bence.

Tommikim kanama gibi değil de wc sonrası peçeteye silince azıcık Bi nokta gibiydi...

Bugün de temizlik yapmıştım özel bölge ye ; maalesef jiletle .. Hiç kanama kesilme olmadı ama onla alakalı olabilir mi bilemedim

Bebek de hareketli olunca Bi sakin ol dedim kendime

Ama bilemiyorum tabi

merhaba kızlar. bir sorum olcak size. evde olduğumuzda tam olarak hangi belirti olursa acilen hastaneye gitmeliyiz? yani nişan veya su gelince hemen gitmeli miyiz

Canım nişana benziyor ama tek başına bir anlamı olmaz şimdi daha dikkatli ol sancın başlarsa yada suyun gelirse o zaman doktora gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…