- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #63.081
Canım üzülme hayırlısı böyleymiş demek ki... Bebişini de strese sokma, insanın sinirleri yıpranıyor elbette zor günler geçiriyorsun ama kuzucuğun karnında en güvenli yerde en azından böyle düşün. Karnındaki kıpırdanmalarının tadını çıkar, biz de her zamanki gibi dualarımıza devam edelim sizin için.Kızlar kusura bakmayın giremedim çok fena sinirlerim bozuldu ağlamaktan içim çıktı sabahtan beri. aize yazarken tekrar ağlarım diye yazmak istemedim ama şimdi biraz daha iyiyim.
bebeğimin doğunca ameliyat olma ve yoğun bakım ihtiyacı olma ihtimali var. ama yenidoğan yoğun bakımda yer yokmuş.
ya yarın olacak doğum yada hastane değiştircem son dakika. hastane değiştirecek olmak beni çok fena gerdi. hayırlısı buymuş diyorum, demeye çalışıyorum. yazdıkca iyice canım sıkılıyor kusura bakmayın görüşürüz.
Tabi cnm orası öyle de hani kullanılmaz falan dynce biraz düşündüm.çok sağolinsanbuL lifi n fotosunu atarmisim ya benimki örgü lif canım farkeder mi bilmem gayet başarılıydı benim örgü lifim le. Senam72015 genital bölge için kullandım canım 5 dk duruo ztn sonra su lifle işin bitio kolay oldu yani zararı mutlaka vardır ama hangi kozmetik urununun yokki son 2 hafta temiz olmak için 5 dk lik bişi gözardı edilebilinjr
Hastane sgk cikisli kagit verdi bana otomatik sgk ya bildirildi yani sadece is yerine gonderdim benArkadaşlar bir sorum olacak kafama takıldı da.Cuma günü 37.haftam ve doğum izni raporunu alacağım nasipse.Şimdi şöyle bir şet takıldı kafama alacağım belgeyi çalıştığım kuruma vereceğim ama sgk ya da vermem gerekiyor mu?Sanki öyle bir şey okudum ama emin olamadım duymadım da böyle bir şey kimseden.Bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatabilirse çok sevinirim.
Göbeği düşmeden yikadinmj yikicanmj naptin canimKuzum Antalya sıcağını biliyorsun, evde klima nonstop çalışıyor. O yüzden uzun kollu ve şapka ile takılıyoruz. Hatta elleri soğuk oluyor genelde eldivende takıyorum. İçine bir body (yarım kollu) ve çorap giydiriyorum. Başka soracağın varsa seve seve cevaplarım Can'ım
Canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.!! Sana bi şey sorucam yanlış hatırlamıyorsam tüp bebekti seninki de, senin doktorun normal doğumu hiç gündeme getirdi mi çünkü tüp bebeklerde genelde normal doğum olayına girilmiyor.. Yani benimki önce normal doğum olabilir dedi sonra çatı muayenesi yapınca darlıktan sezaryene karar verdik.. Yani normal olmayacak diye üzülmek istemiyorum.. Bi de günümüz belli ya su fln gelmeden Nasıl olacak sezaryen kafamda deli sorularkizlar 30 haziran persembeye sezeryan tarihimiz belirlendi.spinal olacak.37+1 de alinmis olack.ama usg de 38+2 bebegim.kan dolasiminda direnc varmis biraz.tansiyondan kaynakli bu durum.bu yuzden maalesef bayrami atlatamicaz.bu arada 3400gr 49cm olmus bebegim.1 haftada 500 gr almis.
Canım inan elimizde ki telefonlar kadar zarar li deildirTabi cnm orası öyle de hani kullanılmaz falan dynce biraz düşündüm.çok sağol
Kayısı erigi öyle koydun di mi yani ezip haşlama vs değil? Kiraz vişne kavun karpuz var şu an mevsim meyvesi bunlar yenir mi peki?@Nurmuratkf ben kayısı erik yikadim 2 kayısı 2 erik posetledim.sira şeftalili de onuda dilimleyip koycam normal cigden ztn sıcak suda azcık haslicam ben ezilsun meyve yemesi kolay olsun diye . Çilek yasak 1 yaştan önce başka koyulabilinicek bişi varmi aklıma gelmio canım
Gözünüz aydın canım, allah analı babalı büyütsün. Senin minnak buralarda benim sözüm geçer demiş kendi istediği saatte gelmişKızlar gece 2 de suyum geldi acil doğuma alındım ve doğum yaptım bir kaç saat bekleyeMedi Benim sıpam Dualarınızı esirgemeyin iz Allah razı olsun ikimizde iyiyiz şükür minnosum 3500 51 cm doğdu
Benim topik annemin morali,sinirleri mi bozulmuşşşKızlar kusura bakmayın giremedim çok fena sinirlerim bozuldu ağlamaktan içim çıktı sabahtan beri. aize yazarken tekrar ağlarım diye yazmak istemedim ama şimdi biraz daha iyiyim.
bebeğimin doğunca ameliyat olma ve yoğun bakım ihtiyacı olma ihtimali var. ama yenidoğan yoğun bakımda yer yokmuş.
ya yarın olacak doğum yada hastane değiştircem son dakika. hastane değiştirecek olmak beni çok fena gerdi. hayırlısı buymuş diyorum, demeye çalışıyorum. yazdıkca iyice canım sıkılıyor kusura bakmayın görüşürüz.
Aynen canım yıkayıp posetledim. Bendeidilduam cnm bende erik ve kayısı attım buzluğa. Ama direk normal suyla yıkayıp buzdolabı poşetiyle attım. Yanlışmı yaptım acaba?
Yikadim bütün attım canım haslamadim soklamadim valla çıkarınca sıcak suya atıp 5 dk kaynatıp ezerim. Vişne yıkayıp öyle koyulur aynı ama kavun karpuz emin deilim koymadim sanmıyorum koyuabilecwgini bilen vardır belkiKayısı erigi öyle koydun di mi yani ezip haşlama vs değil? Kiraz vişne kavun karpuz var şu an mevsim meyvesi bunlar yenir mi peki?
Kontrolden gelfik doğums 4 gün var bebeğim 2900 gr doktor küçük bi bebek bunun bakımı zor olur dediçok mu küçük ki kızlar bakımında ne gibi zorluk olur
insanbuL denizbatiekin çok başarılı bir sonuç oldu valla spatula kullanmamak çok mantıklı yoksa uzanmak zor olurdu lif süper fikir tebrik ederim valla batideniz i çok iyi fikir bulmuş uzanmak görmek derdi olmadan temiz oluosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?