2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canım üzülme hayırlısı böyleymiş demek ki... Bebişini de strese sokma, insanın sinirleri yıpranıyor elbette zor günler geçiriyorsun ama kuzucuğun karnında en güvenli yerde en azından böyle düşün. Karnındaki kıpırdanmalarının tadını çıkar, biz de her zamanki gibi dualarımıza devam edelim sizin için.

insanbuL lifi n fotosunu atarmisim ya benimki örgü lif canım farkeder mi bilmem gayet başarılıydı benim örgü lifim le. Senam72015 genital bölge için kullandım canım 5 dk duruo ztn sonra su lifle işin bitio kolay oldu yani zararı mutlaka vardır ama hangi kozmetik urununun yokki son 2 hafta temiz olmak için 5 dk lik bişi gözardı edilebilinjr

@Nurmuratkf ben kayısı erik yikadim 2 kayısı 2 erik posetledim.sira şeftalili de onuda dilimleyip koycam normal cigden ztn sıcak suda azcık haslicam ben ezilsun meyve yemesi kolay olsun diye . Çilek yasak 1 yaştan önce başka koyulabilinicek bişi varmi aklıma gelmio canım

Tabi cnm orası öyle de hani kullanılmaz falan dynce biraz düşündüm.çok sağol

Kızlar kitabimi okurken gördüm çalışan anne hakları İlginizi çeker diye düşündüm

Eklentiler

• 20160627_142130.webp
    16 KB · Görüntüleme: 53
Hastane sgk cikisli kagit verdi bana otomatik sgk ya bildirildi yani sadece is yerine gonderdim ben

Göbeği düşmeden yikadinmj yikicanmj naptin canim

Canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.!! Sana bi şey sorucam yanlış hatırlamıyorsam tüp bebekti seninki de, senin doktorun normal doğumu hiç gündeme getirdi mi çünkü tüp bebeklerde genelde normal doğum olayına girilmiyor.. Yani benimki önce normal doğum olabilir dedi sonra çatı muayenesi yapınca darlıktan sezaryene karar verdik.. Yani normal olmayacak diye üzülmek istemiyorum.. Bi de günümüz belli ya su fln gelmeden Nasıl olacak sezaryen kafamda deli sorular

selam kızlar:) bugün dra gittim kontrol için doktor tam 38+0 da çatı muaynesi yapacağını söyledi. yani bu perşembe hastanedeyim yine. her şey normal gözüküyor dedi. nstde normalmiş. sancı falan yoktu galiba. Ayrıca ne durumlarda acilen hastaneye gelmem gerek diye sordum. o da suyun gelince ve sancın sık sık geliyorsa hemen gel dedi. lekelenme olursa endişe etme dedi. umarım sizede faydalı olur bu bilgiler:))

Kayısı erigi öyle koydun di mi yani ezip haşlama vs değil? Kiraz vişne kavun karpuz var şu an mevsim meyvesi bunlar yenir mi peki?

Kızlar gece 2 de suyum geldi acil doğuma alındım ve doğum yaptım bir kaç saat bekleyeMedi Benim sıpam Dualarınızı esirgemeyin iz Allah razı olsun ikimizde iyiyiz şükür minnosum 3500 51 cm doğdu
Gözünüz aydın canım, allah analı babalı büyütsün. Senin minnak buralarda benim sözüm geçer demiş kendi istediği saatte gelmiş

Kızlar herşeyi mevsiminde yedirseniz keske kışında yenecek şeyler var meyve filesine mandalina portakal koyup verirdim yaz gelince de yaz meyveleri yerler. Naçizane fikrim soklanmis ürünlerin vitamini kalmıyor oysa her mevsim yiyecekleri şeyler var bence ben güvenip veremem şahsen gerek yok

Benim topik annemin morali,sinirleri mi bozulmuşşş Ama ben ona da yavrusuna da bol bol dua ederim ki şimdii :) Sıkma canını ne olur vardır bunda da bir hayır.Rabbim bir kaç gün daha karnında durmasını yazmıştır yavrunu...Vakti saati bir tek yaratan bilir...Her şey çok güzel olacak bak görrr teyzeleri özlemle bekliyor miniğini ❤

Kayısı erigi öyle koydun di mi yani ezip haşlama vs değil? Kiraz vişne kavun karpuz var şu an mevsim meyvesi bunlar yenir mi peki?
Yikadim bütün attım canım haslamadim soklamadim valla çıkarınca sıcak suya atıp 5 dk kaynatıp ezerim. Vişne yıkayıp öyle koyulur aynı ama kavun karpuz emin deilim koymadim sanmıyorum koyuabilecwgini bilen vardır belki

Kontrolden gelfik doğums 4 gün var bebeğim 2900 gr doktor küçük bi bebek bunun bakımı zor olur dedi çok mu küçük ki kızlar bakımında ne gibi zorluk olur

birincisi ultrasonda yanılma payı +/- 300 grdır ve belli olmaz kuzunun kilosu, ayrıca çok şükür ki bebeğin 2500 gr ın üstünde.
ben birini 2300 diğerini 3200 civarı doğurdum ve inan bana aralarında ilaveten bir zorluk olmadı. ikisininde bakımı aynıydı. evet, oğlum daha bir ele avuca geliyordu ancak kızım da aradaki farkı çok çabuk kapattı.

lütfen bu tarz söylemlere kulak asma, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :))

ayyy çok sevindim memnun kalmanıza :)) eğer krem kullanacaksam heryerime böyle yapıyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…