- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #63.341
Gerçekten çok güzel doğum olmuşşş. Hayırlı olsun. Gözünaydın.Kızlar çok şükür dün gece minigime kavuştum o kadar pozitif bi doğum ki paylaşmak istedim dün buraya da yazmıştım sabahtan hafif sancilarim vardı adet sancisi gibi çok üstünde durmadım 2-3 gibi kanlı sumuksu bi sıvı geldi ama hala konduramiyorum akşam eşim geldi yürüyüş yaptık eve geldim dus aldım uzandım sancilarim siklasmaya başladı 6 dk düştü gece 2 de doktorumu aradım hastaneye gecmemi söyledi ama hala diyorum kendi kendime geri gelirim bu arada sancılar iyice şiddeti arttı geldik hastaneye nöbetçi doktor alttan muayene etti 7 cm acikligim varmış hemen net tansiyon bu arada ben epidural diye cirpiniyorum agridan ama daha da zorlaşır dediler lavman yapmadan önce tekrar alttan muayene etti doktor acikligim 8-9 cm olmuş lavmani bile yapamadan apar topar dogumhaneye aldılar sonra minik melegime kavuştum o kadar çabuk oldu ki hala saskinim 38+3 de doğum yaptım 3490 gr 51 cm melegim dilerim hepiniz kolaycica atlatirsiniz
Canım öncelikle sakin ol,ol ki bebeğin de strese girmesin.2 hafta ileriden gitmesi normal dgeriden gelmesi de normaldir.Ailesel ve gensel bir durum olabilir.Eğer ciğerleri gelişmiş diyorsa doktorun doktoruna güven.Benim bebeğim de 1 ay önden gidiyor.Tamamen ırksal ve de dollenmeyle de alakalı olabilir.Takip edelim demesi kötü birşey değil ki.Ve ayrıca küveze bile girmesi olası dahi olsa kendini buna da hazirla..Bunda birşey yok ki..Yeter ki bunu karşılayacak hastanedemisin bunu araştır. Çok için rahat etmediyse bence başka bir doktorun da gormesine musaade et..Ama önce sakin ol..Dualarımız seninle..Slm kızlar. Lutfen içimi rahatlatıcak birşeyler soyleyin. Şimdi kontrolden geldim. Bebeğimde 2 haftalık gelişim geriliği var 2125 gr şuan. Bebeğin eşi doğum kanalına girmiş ve 2-3 haftaya kadar doğum gerçkleşir mutlaka dedi... Ben çok tedrgin olunca 2 haftalık gerilik problem değil ama takibe alıcaz dedi. Eğer bu gerilik devam ederse o durumda kendisi alıcak bebeği... Bu haftalarda doğarsa problem olur mu dedim , ciğer gelişimi tamamlanmış dedi kuvozede gerek kalmaz dedi ama ben yinede tedrginim. Kızlar kuvoze ihtiyaç duyar mı sizce eğer bu haftalarda doğarsa
Anaaaa bi bebek dahaMerhaba kizlar
Dun ben de bebegime kavustum cok sukur :)
Biraz minik dogdu. 2900 kilosu.
Suyum bosaldigi icin hastaneye gitmistim. Ardindan cok fazla sanci cektim.
Ilk dogumumdu ve bu kadar sanci cekildigini bilmiyodum. Cok zorlandim. Ve sonunda dayanamayip epidural yapmalarini istedim.
Sonrasinda agrilar gecti ve hersey kolaylasti. Iyi ki yaptirmisim dedim sonrasinda.
Tabiki herkesin dogum sancilari ayni olmuyordur. Benimki kaldirabilcegim bi sanci degildi.
Dogumdan sonra biraz bas agrisi yasadim. Epiduralden mi bilmiyorum. Epiduralden bile olsa yine degerdi.
Biraz kotu bi tecrube oldu yani. Neyseki gecti cok sukur.
Simdi gaz sancilari ve emzirmeyle ugrasiyoruz :)
Allah herkese kolay dogumlar nasip etsin. Anne olmak kolay degil. Bunu cok iyi anladim artik.
Benle dogumu aynı olan bi tanıdık 34 35 hafta gibi doğum yaptı ertesi gün çıktı hastaneden evde büyütüyor şimdi kızını 2970 doğmuş onunki. Küveze gerek olur mu olmaz mı onu bilemeyiz tabi dua edelim olmasın ama bu Küvezden niye korkuluyor bu kadar anlamadim :S benim yeğenim 3.5 kilo doğdu normal zamanında doğdu ve alınırken su yutmuş Küveze koydular 5 gun, öyle abartilacak bi durum da değil bence ağladiginda veriyorlar anneye emzir diye ki bizimki gelmek için sürekli ağlıyorduSlm kızlar. Lutfen içimi rahatlatıcak birşeyler soyleyin. Şimdi kontrolden geldim. Bebeğimde 2 haftalık gelişim geriliği var 2125 gr şuan. Bebeğin eşi doğum kanalına girmiş ve 2-3 haftaya kadar doğum gerçkleşir mutlaka dedi... Ben çok tedrgin olunca 2 haftalık gerilik problem değil ama takibe alıcaz dedi. Eğer bu gerilik devam ederse o durumda kendisi alıcak bebeği... Bu haftalarda doğarsa problem olur mu dedim , ciğer gelişimi tamamlanmış dedi kuvozede gerek kalmaz dedi ama ben yinede tedrginim. Kızlar kuvoze ihtiyaç duyar mı sizce eğer bu haftalarda doğarsa
Bence sen bolca yat dinlen.devam ederse alcm dediğine göre zamanın var hala.b ol bol su iç.bebiş için ye iç yat.ciğerleri gelişmiş zaten. Ne kadar durursa o kadar iyi karnında.doğunca da büyütürsün sen onu.dua et.hiç bişey olmaz inş.sağsalim kucağına alırsın.böyle şeyler strese gelmez.rahatla.haftan çok küçük değil kiSlm kızlar. Lutfen içimi rahatlatıcak birşeyler soyleyin. Şimdi kontrolden geldim. Bebeğimde 2 haftalık gelişim geriliği var 2125 gr şuan. Bebeğin eşi doğum kanalına girmiş ve 2-3 haftaya kadar doğum gerçkleşir mutlaka dedi... Ben çok tedrgin olunca 2 haftalık gerilik problem değil ama takibe alıcaz dedi. Eğer bu gerilik devam ederse o durumda kendisi alıcak bebeği... Bu haftalarda doğarsa problem olur mu dedim , ciğer gelişimi tamamlanmış dedi kuvozede gerek kalmaz dedi ama ben yinede tedrginim. Kızlar kuvoze ihtiyaç duyar mı sizce eğer bu haftalarda doğarsa
Onu bende çok merak edyrm ya.inş iyidir hiç yazmadı.Kızlar @Aryadeniz38 den haberi olan var mı? Çok uzun zaman oldu yazmayalı, merak ettim bebeği kendi nasıl?
Canim dua et canını sıkma ins 37 yi doldurur sonra korkmaSlm kızlar. Lutfen içimi rahatlatıcak birşeyler soyleyin. Şimdi kontrolden geldim. Bebeğimde 2 haftalık gelişim geriliği var 2125 gr şuan. Bebeğin eşi doğum kanalına girmiş ve 2-3 haftaya kadar doğum gerçkleşir mutlaka dedi... Ben çok tedrgin olunca 2 haftalık gerilik problem değil ama takibe alıcaz dedi. Eğer bu gerilik devam ederse o durumda kendisi alıcak bebeği... Bu haftalarda doğarsa problem olur mu dedim , ciğer gelişimi tamamlanmış dedi kuvozede gerek kalmaz dedi ama ben yinede tedrginim. Kızlar kuvoze ihtiyaç duyar mı sizce eğer bu haftalarda doğarsa
HejaR12 çok şükür canım ben geldim hastane süper bayildim nstden2slmlar odaları gezixem nst sonrası nasipse
harikaaa anlatmışsın cnm teşekkür ederim...çarşaf ve yastık da mı götürdünüz evden...pozunuz harika maaşallah nazar değmesin..
Ayyyy çok ttalısınız. O bebek nasıl bişey öyle yerim ben onu ya. Allah size bağışlasın onu annesi.güle güle büyüt inş.Canım ben çarşaf,kılıf ve pike götürdüm; gerek var mı dersen sonuçta orda veriyorlar ama benim oda çekimi vs vardı azcık süslü çıkalım dedikGörüldüğü üzere biraz abarttık :) aman bir kere oluyor ve hiçbirşey içimde kalmadı, iyiki de yapmışım
canım sezeryan oldun dimi? spinal miydi?
Ay size maşaallah kuzumCanım ben çarşaf,kılıf ve pike götürdüm; gerek var mı dersen sonuçta orda veriyorlar ama benim oda çekimi vs vardı azcık süslü çıkalım dedikGörüldüğü üzere biraz abarttık :) aman bir kere oluyor ve hiçbirşey içimde kalmadı, iyiki de yapmışım
Çok iyi yapmışsın canım, çok güzelsiniz 41kere maşallah sizeCanım ben çarşaf,kılıf ve pike götürdüm; gerek var mı dersen sonuçta orda veriyorlar ama benim oda çekimi vs vardı azcık süslü çıkalım dedikGörüldüğü üzere biraz abarttık :) aman bir kere oluyor ve hiçbirşey içimde kalmadı, iyiki de yapmışım
insan kotu bişy duyunca hiçbişy duşunemiyor. Hep en kotu ihtimaller akla geliyor.. Tek dileğim 2500 un ustunde doğmasıCanım öncelikle sakin ol,ol ki bebeğin de strese girmesin.2 hafta ileriden gitmesi normal dgeriden gelmesi de normaldir.Ailesel ve gensel bir durum olabilir.Eğer ciğerleri gelişmiş diyorsa doktorun doktoruna güven.Benim bebeğim de 1 ay önden gidiyor.Tamamen ırksal ve de dollenmeyle de alakalı olabilir.Takip edelim demesi kötü birşey değil ki.Ve ayrıca küveze bile girmesi olası dahi olsa kendini buna da hazirla..Bunda birşey yok ki..Yeter ki bunu karşılayacak hastanedemisin bunu araştır. Çok için rahat etmediyse bence başka bir doktorun da gormesine musaade et..Ama önce sakin ol..Dualarımız seninle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?