2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Slm kızlar. Lutfen içimi rahatlatıcak birşeyler soyleyin. Şimdi kontrolden geldim. Bebeğimde 2 haftalık gelişim geriliği var 2125 gr şuan. Bebeğin eşi doğum kanalına girmiş ve 2-3 haftaya kadar doğum gerçkleşir mutlaka dedi... Ben çok tedrgin olunca 2 haftalık gerilik problem değil ama takibe alıcaz dedi. Eğer bu gerilik devam ederse o durumda kendisi alıcak bebeği... Bu haftalarda doğarsa problem olur mu dedim , ciğer gelişimi tamamlanmış dedi kuvozede gerek kalmaz dedi ama ben yinede tedrginim. Kızlar kuvoze ihtiyaç duyar mı sizce eğer bu haftalarda doğarsa

Gerçekten çok güzel doğum olmuşşş. Hayırlı olsun. Gözünaydın.

Canım öncelikle sakin ol,ol ki bebeğin de strese girmesin.2 hafta ileriden gitmesi normal dgeriden gelmesi de normaldir.Ailesel ve gensel bir durum olabilir.Eğer ciğerleri gelişmiş diyorsa doktorun doktoruna güven.Benim bebeğim de 1 ay önden gidiyor.Tamamen ırksal ve de dollenmeyle de alakalı olabilir.Takip edelim demesi kötü birşey değil ki.Ve ayrıca küveze bile girmesi olası dahi olsa kendini buna da hazirla..Bunda birşey yok ki..Yeter ki bunu karşılayacak hastanedemisin bunu araştır. Çok için rahat etmediyse bence başka bir doktorun da gormesine musaade et..Ama önce sakin ol..Dualarımız seninle..

Anaaaa bi bebek daha hayırlı olsun cnmmmm. Güle güle büyüt inş

Benle dogumu aynı olan bi tanıdık 34 35 hafta gibi doğum yaptı ertesi gün çıktı hastaneden evde büyütüyor şimdi kızını 2970 doğmuş onunki. Küveze gerek olur mu olmaz mı onu bilemeyiz tabi dua edelim olmasın ama bu Küvezden niye korkuluyor bu kadar anlamadim :S benim yeğenim 3.5 kilo doğdu normal zamanında doğdu ve alınırken su yutmuş Küveze koydular 5 gun, öyle abartilacak bi durum da değil bence ağladiginda veriyorlar anneye emzir diye ki bizimki gelmek için sürekli ağlıyordu

Bence sen bolca yat dinlen.devam ederse alcm dediğine göre zamanın var hala.b ol bol su iç.bebiş için ye iç yat.ciğerleri gelişmiş zaten. Ne kadar durursa o kadar iyi karnında.doğunca da büyütürsün sen onu.dua et.hiç bişey olmaz inş.sağsalim kucağına alırsın.böyle şeyler strese gelmez.rahatla.haftan çok küçük değil ki

Canim dua et canını sıkma ins 37 yi doldurur sonra korkma

harikaaa anlatmışsın cnm teşekkür ederim...çarşaf ve yastık da mı götürdünüz evden...pozunuz harika maaşallah nazar değmesin..

Canım ben çarşaf,kılıf ve pike götürdüm; gerek var mı dersen sonuçta orda veriyorlar ama benim oda çekimi vs vardı azcık süslü çıkalım dedik Görüldüğü üzere biraz abarttık :) aman bir kere oluyor ve hiçbirşey içimde kalmadı, iyiki de yapmışım

Eklentiler

• IMG_3159.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 177
Ayyyy çok ttalısınız. O bebek nasıl bişey öyle yerim ben onu ya. Allah size bağışlasın onu annesi.güle güle büyüt inş.

Kızlar kontrolümüzü olduk
Yavrum 2681 gr 48 cm olmuş
Suyun iyi rahim ağzı kapalı Dedi
Bizim oğlan yine ters dönmüş
Aşağı aşağı Ağrı'mın sebebi o imiş
Böyle giderse sezeryanı yüksek ihtimal
Beyimizin keyfini bekleyeceğiz Dedi

Doğuma eşim girebilir mi dedim
Maalesef anestezi uzmanı izin vermiyor Dedi
Biraz moralim bozuldu ama napalım hayırlısı neyse o bakalım
Sağlık versin Allah ım gerisi olur gider

Şimdi nst için sıra bekliyoruz

Bayramın birinci günü yine nst istiyorum mesaj atarsınız Dedi

Rabb in cümle yavrularımıza bizlere şifa sağlıkli Huzur versin inşaallah

Ay size maşaallah kuzum
Çok güzelsiniz
Oh anne dediğin hele ki lohusa dediğin süslü püslü olur
Çöl şirin olmuşsunuz
Ki ben süs püs foto Çek'imi gibi şeylerin insanın kafasını dağıttığını moral verip rahatlattığını düşünüyorum
İyi ki yapmışsınız

Çok iyi yapmışsın canım, çok güzelsiniz 41kere maşallah size hergününüz böyle güzel geçsin. Ayy heveslendim kız doğuma 2 kala kalkıp pike hazırlayasım geldi

Z zevzekbayan primavera77 insanbuL Eslemak HejaR12 @karpuz_suyu bihayaldi @batideniz M menevsenergis Rtsy_ @Nurmuratkf Zehrayenihayat @bilge49 @tombik calliope idilduam kızlar herkese merhaba benimki boş bir veda olmuş cumaya tekrar gideceğim .....pozisyonu ters olduğu için kiloyu tam alamadım dedi 3440gram az kilo almış dedi ama sezeryanla ilgili bişiy söylemedi önceki doğumun normal bunuda yapabilirsin dedi...sancım çok dedim ama yapacak bişiy yok dedi ...cuma günü bayram öncesi son kez nst ni göreyim dedi...cuma da almayacak yani ...biliyosunuz şeker hastasıyım Allah ın gücüne gitmesin çok bunalmış durumdayım ....ama bebeğim gelmek istemiyor ...en kötü ihtimalle 2 haftamız kaldı bu durumda sağlıklı olsunda herşeye katlanmaya razıyım...ama psikolojik olarak çökmüş durumdayım...sizlerden başka beni anlayanda yok...dua edenler merak edenler hepiniz sağolun

insan kotu bişy duyunca hiçbişy duşunemiyor. Hep en kotu ihtimaller akla geliyor.. Tek dileğim 2500 un ustunde doğması

HejaR12 canım 3 kisimi çıktınız canım siz ya.ben oda 312 319 u gördüm gayet guseldi standart odaları anestezi işimi hallettik EKG fln derken gunumuzu aldık 13 temmuz 10.30 da nasipse gelio oğlus ertesi gün sunnet olucak nasipse onuda hallettik artık 1 kontrol kaldı haftaya cuma sonra nasipse doğuma. Canım ya çarşaf fln bebek için götürmek lazimmi ne dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…