2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canım bebek 1 ay hatta önden gidiyor.Kafası daha fazla büyürse sezeryan olursun dedi doktorum.Ben de bunu istemiyorum.Aslında benim amacım 42 haftanın sonunda geliyor.Fakat o zaman da normal olmayacak yüksek ihtimal.Diğer doğumlarım da Sunni ile oldu.İlk kızımda sadece 5 cm kendi sancimla açılma oldu.O da hastane de geldi sancım ne hikmetse..

Herşey olacağına varır. Olsun.hayırlı güzel bi doğum olur inş.hiçbişey garanti değil ki normal die başlayıp son anda sezeryan olan bi sürü kişi var.hayırlı haberlerle gel inş
Allah razı olsun..Morale çok ihtiyacım var..Sabaha kadar uyumadım neredeyse..Ucunda yavruma kavuşmak var ya..Tek tesellim bu..Rabbim kolaylık verir inşallah.. Bana ve benim gibi tüm bebek bekleyen anne adaylarına..

Bizde sana dua edicez bu topiğin annesi ❤ güzel haberlerini bekliyoruz inşallah çook kolay bir doğum geçirirsin :)
Amiinnn..Ne güzel,istediğim şu an tek şey dua..Rabbim içinde bulunduğumuz durum hatrına dualarımızı kabul etsin..Herkesi sağlıkla bebişlerine kavuştursun en güzel yoldan..Amiiinn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…