- 2 Aralık 2015
- 2.490
- 2.215
- 83
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #64.061
Aminnn inş.darısı bizim çocuklarımızaOoyyy çok mutlu oluyorum boyle birbirini sevenleri sevdikleri için herşeyi göze alanları ❤ Rabbim tamamına erdirsin bir ömür mutlu huzurlu bir yuva nasip etsin inşallah
Ama biz nöbet tutuyoruz ya sessiz sessiz sıkıcı oluyor kkzzz
Hayırla gelsin miniğin canım :) dualarımız sizinle ❤sabahin korunden gunaydinnnn
2 saat sonra hastanede olaacagiz.cok heyecanliyim.dua ederseniz cok sevinirim.
Amin güzelim amin inşallah ❤Aminnn inş.darısı bizim çocuklarımıza
Günaydıınsabahin korunden gunaydinnnn
Ama biz nöbet tutuyoruz ya sessiz sessiz sıkıcı oluyor kkzzzyoksa geçmez saatler
Oku kız okuuu bak ben ne çılgınlıklar yaptım kocişe kavuşayım diyeiyi yapmissiniz merakla okudum hepsini
Sende bizi denetlemeye geldin dimiiiiiyi yapmissiniz merakla okudum hepsini
Bak görüyomusun yine izleniyomuşuz. Hissetmistim.. Senin korkundan uyuyamadım kıziyi yapmissiniz merakla okudum hepsini
Güzel haberlerle gel inş.Allah yardımcın olsunsabahin korunden gunaydinnnn
İnan bende uyuyamadım o yüzdenBak görüyomusun yine izleniyomuşuz. Hissetmistim.. Senin korkundan uyuyamadım kız
İnşallah Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder....hayırlı haberlerinle gel inşallahsabahin korunden gunaydinnnn
Canım bebek 1 ay hatta önden gidiyor.Kafası daha fazla büyürse sezeryan olursun dedi doktorum.Ben de bunu istemiyorum.Aslında benim amacım 42 haftanın sonunda geliyor.Fakat o zaman da normal olmayacak yüksek ihtimal.Diğer doğumlarım da Sunni ile oldu.İlk kızımda sadece 5 cm kendi sancimla açılma oldu.O da hastane de geldi sancım ne hikmetse..Canım benim daha zamanın yok mu neden sunni sancıya ihtiyaç duydular gününde geçmemiş gördüğüm kadarıyla. Benim 40 olacak cumartesi hiç bir belirti olmadığı halde sunni sancıya ihtiyaç duyulmadı
Allah razı olsun..Morale çok ihtiyacım var..Sabaha kadar uyumadım neredeyse..Ucunda yavruma kavuşmak var ya..Tek tesellim bu..Rabbim kolaylık verir inşallah.. Bana ve benim gibi tüm bebek bekleyen anne adaylarına..Herşey olacağına varır. Olsun.hayırlı güzel bi doğum olur inş.hiçbişey garanti değil ki normal die başlayıp son anda sezeryan olan bi sürü kişi var.hayırlı haberlerle gel inş
Amiinnn..Ne güzel,istediğim şu an tek şey dua..Rabbim içinde bulunduğumuz durum hatrına dualarımızı kabul etsin..Herkesi sağlıkla bebişlerine kavuştursun en güzel yoldan..Amiiinn..Bizde sana dua edicez bu topiğin annesi ❤ güzel haberlerini bekliyoruz inşallah çook kolay bir doğum geçirirsin :)
Amin..Allah razı olsun canım..Bilmukabele..Rabbim yar ve yardimcin olsun iyi düşün iyi geçsin doğumun inşAllah
Kizlar cok sujur dun dogun yaptim kizimla iyiyiz kucuk dogacak derken 3160 50 cm dogdu elif ayrintilari ve gidince yazarim cok opuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?