- 2 Aralık 2015
- 2.490
- 2.215
- 83
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #64.021
Peki başka sorunun varmıydı kanama neden oluyo kiYok cnm benim perşembe günü azar azar kanama başladı ve devam ediyor. O yüzden çok beklemez diyorlsr
Hiç ortada kalmış hissetme, normal isteyeni sezeryana yönlendiren doktordan ne hayır gelir ki? Hangi şehirdeysen yaz burdan arkadaşlar yardımcı olsunResmen ortada kaldım başka hastaneye geçeceğim. Sezer yan olacaktım cuma günü vazgeçtim.doktorum destek olmadi hic sogudum ondan resmen.cati muayenemde normal doğum yapabileceğimi söylendiği halde,yok sezaryan olmalisin,yok epidural yapmam sana,yok ben tatile cikacagim dedi vs vs.bebegim zamanında kendi gelsin istiyorum o da bayrama denk geliyor. Allaha emanetiz bebeğimle.
Bu gecenin nobet konusu benim anlasilanAynen kuzum çok şükür vukuatsız bir gece olmuşvalla @aylnalp im gözü üzerimizde bundan sonra bence
İstanbuldayım cnm bağcılar medipol bakacağım cuma günü yakın bana orası bir de Tem hospital varmış oraya bakacağımHiç ortada kalmış hissetme, normal isteyeni sezeryana yönlendiren doktordan ne hayır gelir ki? Hangi şehirdeysen yaz burdan arkadaşlar yardımcı olsun
Canım istanbulda doğum yapan çok arkadaş var grupta sen zorlanırsan buraya yaz mutlaka iyi bir doktor bulacaksın eminol. 40.haftana 11gün var hayırlısıylaİstanbuldayım cnm bağcılar medipol bakacağım cuma günü yakın bana orası bir de Tem hospital varmış oraya bakacağım
Canim ben ilk çocuğumu bağcılar medipolde doğurdum çok memnun kaldm simdi 2. Sinide esenler medipolde dogurucam inşallah burasıda gayet iyi aklında olsunİstanbuldayım cnm bağcılar medipol bakacağım cuma günü yakın bana orası bir de Tem hospital varmış oraya bakacağım
Çok sağol cnm inşallah az kaldı.hayirlisini diliyorumCanım istanbulda doğum yapan çok arkadaş var grupta sen zorlanırsan buraya yaz mutlaka iyi bir doktor bulacaksın eminol. 40.haftana 11gün var hayırlısıyla
Canim ben ilk çocuğumu bağcılar medipolde doğurdum çok memnun kaldm simdi 2. Sinide esenler medipolde dogurucam inşallah burasıda gayet iyi aklında olsun
Annesi de daha bir haftalık ameliyatlı canım. Bakamaz ki. Zaten Allah a şükür ihtiyacım da yok annem yürüyerek iki dk lık mesafede. Ama insan biraz olsun düşünmez mi son haftası rahat bırakalım diye. Anlamadım, anlamıcam da..Annesi kalacaksa sadece kalsın boşver sen yat dinlen halin varsa da yok davranbaksın madem sana bakmaya geliyo
Amin cnm bnm hepimşz inşallah. Zaman daraldıkça stres dahada artıyomuşHımm iyi canım,korktum bi an:) hakkında hayırlısı olsun canım inşallah iyi bi yer bulursun..sağlıkla alırsın bebişini kucağına inşallahh..
Aaaa doğumdan korkma kız allah yardım eder ben son günlere kalmaktan ya da su gelmesin den kokyrm doğum başlasın bi şekilde doğacak merak etme yani.o anda yarın by vakitler bebeğim elimde olck die düşün. Sayılı saat.
Resmen ortada kaldım başka hastaneye geçeceğim. Sezer yan olacaktım cuma günü vazgeçtim.doktorum destek olmadi hic sogudum ondan resmen.cati muayenemde normal doğum yapabileceğimi söylendiği halde,yok sezaryan olmalisin,yok epidural yapmam sana,yok ben tatile cikacagim dedi vs vs.bebegim zamanında kendi gelsin istiyorum o da bayrama denk geliyor. Allaha emanetiz bebeğimle.
Rabbim sağ salim kavuşmamıza yardımcı olacak inşallah Canım. Hastane çok buluruz stress yapmamak lazım.bu şekilde olumlu motive etmeye çalışalım kendimizi.Benzer durumdayım .(
Valla öyle canım ben dedim AlllaaahBu gecenin nobet konusu benim anlasilan
Doguranda yok hizli baslamistik duraklama donemine girdik sanki
Bende burdayımmmmBu gecenin nöbetçisi benim galiba uyku tutmadı :/
Birlikte nöbet Tutarız kız olsunBu gecenin nöbetçisi benim galiba uyku tutmadı :/
Amaaan canım benim ye gitsinnnSelam kızlar.bende uykusuzlardanim.iki gündür iğne yapılınca iştahim bi açıldı sormayın.doyamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?