2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Hiç ortada kalmış hissetme, normal isteyeni sezeryana yönlendiren doktordan ne hayır gelir ki? Hangi şehirdeysen yaz burdan arkadaşlar yardımcı olsun

En duzensizisinden sancilar kasilmalar.. gecen gunlere gore sayilari cok ama duzeni yok ogleden sonra kontrolumuz var bakalim doktor ne dicek bu sefer

Hiç ortada kalmış hissetme, normal isteyeni sezeryana yönlendiren doktordan ne hayır gelir ki? Hangi şehirdeysen yaz burdan arkadaşlar yardımcı olsun
İstanbuldayım cnm bağcılar medipol bakacağım cuma günü yakın bana orası bir de Tem hospital varmış oraya bakacağım

İstanbuldayım cnm bağcılar medipol bakacağım cuma günü yakın bana orası bir de Tem hospital varmış oraya bakacağım
Canım istanbulda doğum yapan çok arkadaş var grupta sen zorlanırsan buraya yaz mutlaka iyi bir doktor bulacaksın eminol. 40.haftana 11gün var hayırlısıyla

Canim ben ilk çocuğumu bağcılar medipolde doğurdum çok memnun kaldm simdi 2. Sinide esenler medipolde dogurucam inşallah burasıda gayet iyi aklında olsun

Canım istanbulda doğum yapan çok arkadaş var grupta sen zorlanırsan buraya yaz mutlaka iyi bir doktor bulacaksın eminol. 40.haftana 11gün var hayırlısıyla
Çok sağol cnm inşallah az kaldı.hayirlisini diliyorum

Canim ben ilk çocuğumu bağcılar medipolde doğurdum çok memnun kaldm simdi 2. Sinide esenler medipolde dogurucam inşallah burasıda gayet iyi aklında olsun

Çok teşekkür ederim yorumun için. Medipol için güzel diyorlar aynen bakacağım cnm çok sağol

Annesi kalacaksa sadece kalsın boşver sen yat dinlen halin varsa da yok davran baksın madem sana bakmaya geliyo
Annesi de daha bir haftalık ameliyatlı canım. Bakamaz ki. Zaten Allah a şükür ihtiyacım da yok annem yürüyerek iki dk lık mesafede. Ama insan biraz olsun düşünmez mi son haftası rahat bırakalım diye. Anlamadım, anlamıcam da..

Benzer durumdayım .(

Selam kızlar.bende uykusuzlardanim.iki gündür iğne yapılınca iştahim bi açıldı sormayın.doyamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…