- 19 Aralık 2013
- 698
- 666
- 323
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #64.081
inşaallah kopmayalım; burada birbirimizle kimi zaman tecrübelerimizi paylaştık kimi zaman derdimizi , acımızı, tatlımızı... bebekler doğunca da paylaşacak, soracak, söyleyecek çok şey olacak inşaallahamin canım benim ...herkesin derdi ayrı içimizde kimi erken doğum yaptı kiminde dediğin gibi tansiyon şeker troid çok zor ...az kaldı dayanalım kopmayalım bebekler doğuncada görüşmeye devam edelim
Gözün aydın canım. Alla analı babalı büyütmek nasip etsinKizlar cok sujur dun dogun yaptim kizimla iyiyiz kucuk dogacak derken 3160 50 cm dogdu elif ayrintilari ve gidince yazarim cok opuyorum
Rabbim sağ salim kavuşmamıza yardımcı olacak inşallah Canım. Hastane çok buluruz stress yapmamak lazım.bu şekilde olumlu motive etmeye çalışalım kendimizi.
Gözün aydın Can'ım....Kizlar cok sujur dun dogun yaptim kizimla iyiyiz kucuk dogacak derken 3160 50 cm dogdu elif ayrintilari ve gidince yazarim cok opuyorum
Bebek artık daha fazla senden beslenecek yiyerek elde ettiğin vitaminler ikiniz de yeter mi bilmem ama biz burada neler yedik ne ilaçlar içtik :) o nedenle bebegin için tıksine tık sine iç o ilaçları derimarkadaslar gunaydn sıze bır sey danısmak ıstıyorum ben de 3,5 aylık hamıleyım ılk cocugum olcak mıgde bulantılrıyla gecırdım bu donemı ve hap ıcmekten tıksındım doktorumun bana vermıs oldugu demır hapı ve decavıt ısımlı vıtamın hapı var ve ben bunları duzenlı ıcmıyorum cunku ıcemıyorum ıcmesem ne olur sımdı butun herseyden yıyorum onlardan sağlayamammı vıtamınlerı of napcam ben
Ohh miss kokuyo dur şimdi Elifcik öp kokla yerimize :) Rabbim sağlıklı hayırlı uzun omurlu bi evlat olmayı nasip eyleye :)Kizlar cok sujur dun dogun yaptim kizimla iyiyiz kucuk dogacak derken 3160 50 cm dogdu elif ayrintilari ve gidince yazarim cok opuyorum
Hem.kan pihtilasmasi hemde rahim damarım da direnç var canimKullanma nedenin neydi? Belki farklı bir durumdan kullanıyorsan fayda zarar hesabıyla öyle demiştir. Bana trombofili nedeniyle başlanmıştı ve doktorum 32 haftada bıraktırdı. Doktoruna güveniyorsan problem etme bence.
Hiiç yorma kendini anlayamazsin canim benim... ameliyatlı kadın sana nasıl bakacak yatıp evinde dinlenemiyo muAnnesi de daha bir haftalık ameliyatlı canım. Bakamaz ki. Zaten Allah a şükür ihtiyacım da yok annem yürüyerek iki dk lık mesafede. Ama insan biraz olsun düşünmez mi son haftası rahat bırakalım diye. Anlamadım, anlamıcam da..
hadi bakalım canım, dua etmeye başladım ben de, güzel haberlerini alalım çabucak inşaallah hayırlısıylaYatışım yapıldı.Açıklık 1-2 cm dendi.Nstye bagliyim.Suyunu patlattılar hemen.Ağrılarım birazdan doruk noktaya ulaşacak.Nolur dua edin..Rabbi yessir velâ tuassir rabbi temmim bilhayr..
Günaydın canım senin tüm depoları ni bebk tüketir doğuma kadara kalan san yetmes vücut süt üreticek daha vitamine ihtiyaç var kendin hariç bebiside besliosun onu unutmadan ilaçların a doktor verdiyse dewam et derim benarkadaslar gunaydn sıze bır sey danısmak ıstıyorum ben de 3,5 aylık hamıleyım ılk cocugum olcak mıgde bulantılrıyla gecırdım bu donemı ve hap ıcmekten tıksındım doktorumun bana vermıs oldugu demır hapı ve decavıt ısımlı vıtamın hapı var ve ben bunları duzenlı ıcmıyorum cunku ıcemıyorum ıcmesem ne olur sımdı butun herseyden yıyorum onlardan sağlayamammı vıtamınlerı of napcam ben
Yatışım yapıldı.Açıklık 1-2 cm dendi.Nstye bagliyim.Suyunu patlattılar hemen.Ağrılarım birazdan doruk noktaya ulaşacak.Nolur dua edin..Rabbi yessir velâ tuassir rabbi temmim bilhayr..
Aglama canim onlar dusuncesizlik etmisse sen de gore davran. Gir odana uzan. Soran olursa sancim agrilarim var de. Kim ne yapiyorsa yapsin. Yaz gunu insan sere serpe evinde durmak istiyor. yani iki erkek kardesinin lohusalikta da kalmasina musade etmez degil mi esin?Bir kendimi sanıyordum ama değilmişim demek ki. Benim de eşimin annesi ve iki erkek kardeşi geliyorlar bayram diye. Annesi de daha dönmez sonra doğum olur diye ama tam üç haftam var! İnsan hiç düşünmez mi bu kızın son haftaları, işten yeni ayrılmış, bir dinlensin etsin ama nerde... Nasıl uzanacağım nolcak bilmiyorum çok stres oldum ağlıyorum hep
Esin araci olarak tatlilkla halletse bu isi canim. Hem annene yazik... Hem de ne kadar fazla kisi varsa bebek bi turlu duzen kuramiyor. Senin stresin ona yansiyor. Bence kizin ailesine esin uygun bi sekilde anlatmali.Kızlar yardım lütfen, akıl danışmam lazım size:
Eşimin yeğeni bize gelmek istiyor bebeği görmek için, şehir dışından gelecek ve geldiğinde 1 hafta kalacak. Daha doğum yapalı 1 hafta oldu, ne ben toparlandım ne bebek... Hergün eşimi arayıp dayı bana bilet al, dayı ne zmaan geleyim diye resmen hem telefonla hem whatsapptan taciz ediyor... Bu arada kız 16 yaşında ama normal birey değil asperger sendromu var (otizmin bir tık daha iyi durumda olanı)...İnanılmaz bunaldım bu muhabbetten; çünkü şuan bebeğe alışmaya çalışıyorum, zaten gece uykusu yok 2 saatte bir memeye kalkıyorum gündüz zombi gibiyim...Göğüslerim alışmaya çalışıyor yara oldular öyle açık geziyorum hava alıp iyileşsinler diye...Birçok lohusaya göre iyi durumdayım ama sonuçta yatıyorum kalkıyorum annem bakıyor sağolsun evde yemek bebek herşey ona emanet...Eşim bugün sordu ne diim hergün soruyor diye, şua sıra iyi fikir değil deyip geçiştirdim ama eşim çok hassas ailesine karşı, onları da anlamıyorum insan çocuğunu biraz frenler hiç yengem ameliyat oldu vs falan diye oyalayamıyorlar...
Cidden çok bunaldım, ben nasıl eşime şimdi gelmesin diyeceğim; bir de annem ona bakacak gelince...
Günaydın canım protein kaçağı tek başına bişi ifade etmiomus söyleki eğer tansiyon yüksek deil se ödem vücutta şişme yok ise bunlar varsa tehlikeli oluomus varmı tansiyon ödemGunaydin annisler umarim herkes iyidir.
Simdi aile hekimliginden geliyorum idrar ve kan tahlili verdim. Kan sonucu ogleden sonra alicam.
Ama idrar tahlilimde lökosit +500 cikti. Bayagi yuksek.
Proteinde +30 cikti tek basina bisey ifade eder mi protein yuksekligi. Bilgisi olan var mi.
hemde nasıl çişiydi kakasıydı emmesi uykusu :) sonsuza kadar yaşşasın doğum kardeşliğiinşaallah kopmayalım; burada birbirimizle kimi zaman tecrübelerimizi paylaştık kimi zaman derdimizi , acımızı, tatlımızı... bebekler doğunca da paylaşacak, soracak, söyleyecek çok şey olacak inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?