2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Geçtiğimiz ağustos ayında okulumu ikinci sınıftan bırakıp kocişime kaçıp evlendim güzelim ❤
Anaaaam sen de benim gibi koca için okul mu bıraktın kıııız. Ben de bıraktım sonra yeniden kazandım. Eşimin desteğiyle tabi. Öyle anlamıştık.zaten bölümü sevmiyodum.şimdi daha mutluyum. Ama ben ailemi versinler die zorladım.senin ki daha heyecanlı. Hangi bölümü bıraktın nasıl kaçtın kızzzz .olaya bak sen. Ayyy çok heyecanlı.

Heyecanlı kızzz valla: D ilahiyatı bıraktım canım tabii bebişim biraz büyüsün devam edicem inşallah benim ailemi zorlayacak zamanım olmadı pek sevgilim olduğunu öğrendiler bende ertesi gün gündüz vakti bindim kocişin arabasına kaçtımmm

Evet senin ki kötü olmuş. Bizi hala bilmyiolar sözde o beni istemeye geldi ben de illa evlencm dedi.m öyle oldu yani. Ama istemediler okul nolck die.çok zor oldu ikna etmek.öğrenseler benim de kaçmam gerekirdi.ama çok benziyo hikayelerimiz.bencede devam edersin.sende o ışığı göryrm çocuk ta yaparız kariyerde.türk filmi gibisin valla.

Ailenle barıştınnmı sonra.zor oldu mu

Yaparız tabi kızzz bizde bu hamaratlık, enerji varken yaparız evelallah hemde ne turk filmi şimdi bazen diyorum nasıl kaçtım ya ben kaçmamışımdır falan

Yaparız tabi kızzz bizde bu hamaratlık, enerji varken yaparız evelallah hemde ne turk filmi şimdi bazen diyorum nasıl kaçtım ya ben kaçmamışımdır falan
Ay benim kardeşim bu hikayeyi duysa o da kaçar kesin.o da benim gibi. Annemlerin haberi yok ve okuyo. Aman duymasın. Güç alır. Kaçması sorun değil de o Okumaz yani. Büyük aşkların meyveleri bizim minikler desene.ben de çok uğraştım valla.şimdi de çok mutluyum. Herkes sevdiğiyle evlensin dyrm.

Çok şükür canımmm ben onları kırsamda onlar bana kıyamadı bir aydan kısa sürede barıştık,tanışma çeyiz , gelin alması,düğün hepsinde yanımdaydı ailem ❤
Ayyy ne güzel.çok şükür ya. Valla helal olsun onlarda iyimiş.çok güzel bi hikaye çocukların için

Aayt kötü örnek olmayayım kız kardeşine : D Çok şükür mutluyuz kuzum Rabbim pişman ettirmesin inşallah:) evveett aşk meyvelerimiz onlar bizim

Aayt kötü örnek olmayayım kız kardeşine : D Çok şükür mutluyuz kuzum Rabbim pişman ettirmesin inşallah:) evveett aşk meyvelerimiz onlar bizim
Yok kız kötü örnek değil de onda azim yok.düşünemiyo yani. Senin gibi düşünse bugün kaçsoçın.hatta bana kaçsınlar

Mutlu olmak sevdiğinle olmak güzel tabi ama okumakta bir o kadar önemli:) ama sevenler kavuşsun kızz kıyamam ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…