- 2 Aralık 2015
- 2.490
- 2.215
- 83
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #64.041
Anlat cnm kimlerdensin ne iş yaparsın. Ne zaman evlendikçn.anlat kızzzAma öyle sessiz sedasız nöbet olmaz kiii konuşmak lazımmm
Valla ye kız nolck. Bi daha bu kadar rahat yiyemycz bahane olmyck.ikş canlym dedin mi kimse bişey diyemiyoSelam kızlar.bende uykusuzlardanim.iki gündür iğne yapılınca iştahim bi açıldı sormayın.doyamiyorum.
Geçtiğimiz ağustos ayında okulumu ikinci sınıftan bırakıp kocişime kaçıp evlendim güzelim ❤Anlat cnm kimlerdensin ne iş yaparsın. Ne zaman evlendikçn.anlat kızzz
Anaaaam sen de benim gibi koca için okul mu bıraktın kıııız. Ben de bıraktım sonra yeniden kazandım. Eşimin desteğiyle tabi. Öyle anlamıştık.zaten bölümü sevmiyodum.şimdi daha mutluyum. Ama ben ailemi versinler die zorladım.senin ki daha heyecanlı. Hangi bölümü bıraktın nasıl kaçtın kızzzz .olaya bak sen. Ayyy çok heyecanlı.Geçtiğimiz ağustos ayında okulumu ikinci sınıftan bırakıp kocişime kaçıp evlendim güzelim ❤
Heyecanlı kızzz valla: D ilahiyatı bıraktım canım tabii bebişim biraz büyüsün devam edicem inşallah benim ailemi zorlayacak zamanım olmadı pekAnaaaam sen de benim gibi koca için okul mu bıraktın kıııız. Ben de bıraktım sonra yeniden kazandım. Eşimin desteğiyle tabi. Öyle anlamıştık.zaten bölümü sevmiyodum.şimdi daha mutluyum. Ama ben ailemi versinler die zorladım.senin ki daha heyecanlı. Hangi bölümü bıraktın nasıl kaçtın kızzzz .olaya bak sen. Ayyy çok heyecanlı.
Evet senin ki kötü olmuş. Bizi hala bilmyiolar sözde o beni istemeye geldi ben de illa evlencm dedi.m öyle oldu yani. Ama istemediler okul nolck die.çok zor oldu ikna etmek.öğrenseler benim de kaçmam gerekirdi.ama çok benziyo hikayelerimiz.bencede devam edersin.sende o ışığı göryrm çocuk ta yaparız kariyerde.türk filmi gibisin valla.Heyecanlı kızzz valla: D ilahiyatı bıraktım canım tabii bebişim biraz büyüsün devam edicem inşallah benim ailemi zorlayacak zamanım olmadı peksevgilim olduğunu öğrendiler bende ertesi gün gündüz vakti bindim kocişin arabasına kaçtımmm
Ailenle barıştınnmı sonra.zor oldu muHeyecanlı kızzz valla: D ilahiyatı bıraktım canım tabii bebişim biraz büyüsün devam edicem inşallah benim ailemi zorlayacak zamanım olmadı peksevgilim olduğunu öğrendiler bende ertesi gün gündüz vakti bindim kocişin arabasına kaçtımmm
Yaparız tabi kızzzEvet senin ki kötü olmuş. Bizi hala bilmyiolar sözde o beni istemeye geldi ben de illa evlencm dedi.m öyle oldu yani. Ama istemediler okul nolck die.çok zor oldu ikna etmek.öğrenseler benim de kaçmam gerekirdi.ama çok benziyo hikayelerimiz.bencede devam edersin.sende o ışığı göryrm çocuk ta yaparız kariyerde.türk filmi gibisin valla.
Çok şükür canımmm ben onları kırsamda onlar bana kıyamadı bir aydan kısa sürede barıştık,tanışma çeyiz , gelin alması,düğün hepsinde yanımdaydı ailem ❤Ailenle barıştınnmı sonra.zor oldu mu
Ay benim kardeşim bu hikayeyi duysa o da kaçar kesin.o da benim gibi. Annemlerin haberi yok ve okuyo. Aman duymasın. Güç alır. Kaçması sorun değil de o Okumaz yani. Büyük aşkların meyveleri bizim minikler desene.ben de çok uğraştım valla.şimdi de çok mutluyum. Herkes sevdiğiyle evlensin dyrm.Yaparız tabi kızzzbizde bu hamaratlık, enerji varken yaparız evelallah hemde ne turk filmi şimdi bazen diyorum nasıl kaçtım ya ben kaçmamışımdır falan
Ayyy ne güzel.çok şükür ya. Valla helal olsun onlarda iyimiş.çok güzel bi hikaye çocukların içinÇok şükür canımmm ben onları kırsamda onlar bana kıyamadı bir aydan kısa sürede barıştık,tanışma çeyiz , gelin alması,düğün hepsinde yanımdaydı ailem ❤
Aayt kötü örnek olmayayım kız kardeşine : D Çok şükür mutluyuz kuzum Rabbim pişman ettirmesin inşallah:) evveett aşk meyvelerimiz onlar bizimAy benim kardeşim bu hikayeyi duysa o da kaçar kesin.o da benim gibi. Annemlerin haberi yok ve okuyo. Aman duymasın. Güç alır. Kaçması sorun değil de o Okumaz yani. Büyük aşkların meyveleri bizim minikler desene.ben de çok uğraştım valla.şimdi de çok mutluyum. Herkes sevdiğiyle evlensin dyrm.
Kaçak bir ananız var diyecem yavrularımaAyyy ne güzel.çok şükür ya. Valla helal olsun onlarda iyimiş.çok güzel bi hikaye çocukların için
Yok kız kötü örnek değil de onda azim yok.düşünemiyo yani. Senin gibi düşünse bugün kaçsoçın.hatta bana kaçsınlarAayt kötü örnek olmayayım kız kardeşine : D Çok şükür mutluyuz kuzum Rabbim pişman ettirmesin inşallah:) evveett aşk meyvelerimiz onlar bizim
Mutlu olmak sevdiğinle olmak güzel tabi ama okumakta bir o kadar önemli:) ama sevenler kavuşsun kızz kıyamam ❤Ay benim kardeşim bu hikayeyi duysa o da kaçar kesin.o da benim gibi. Annemlerin haberi yok ve okuyo. Aman duymasın. Güç alır. Kaçması sorun değil de o Okumaz yani. Büyük aşkların meyveleri bizim minikler desene.ben de çok uğraştım valla.şimdi de çok mutluyum. Herkes sevdiğiyle evlensin dyrm.
O zaman durdur onu ablasıYok kız kötü örnek değil de onda azim yok.düşünemiyo yani. Senin gibi düşünse bugün kaçsoçın.hatta bana kaçsınlar
Biz onu evlendrcz ama okulla birlikte benim gibi. Herşeyi ayarlsdık. Annemgil duymadan olur inşO zaman durdur onu ablasıBirazcık hayatın gerçeklerini geleceği düşünmek lazım yanii ama çok heyecanlı oluyor bee
Oooyy sizinki de heyecanlıymış be kuzummBiz onu evlendrcz ama okulla birlikte benim gibi. Herşeyi ayarlsdık. Annemgil duymadan olur inş
Hazır hazır bu yaz halledyrz inş. Çok seviyolar.Oooyy sizinki de heyecanlıymış be kuzummplan hazır diyorsun yanii
Ooyyy çok mutlu oluyorum boyle birbirini sevenleri sevdikleri için herşeyi göze alanları ❤ Rabbim tamamına erdirsin bir ömür mutlu huzurlu bir yuva nasip etsin inşallahHazır hazır bu yaz halledyrz inş. Çok seviyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?