2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canim tesekkur ederim :) ben kotu hikayeler okumadim ve dinlememeye calistim.her dogumun zorunkolayi var cunku.benim dogumum bana gore kolay ve hizli oldu.her detayini anlatmak istedimki notmal dogum isteyen arkadaslarima miral olsun
Çok iyi geldiniz bana şuan.ne güzel anlatmışsınız inşallah bizimde böyle doğumumuz olur.Allah evladını sana bağışlasın.güle güle büyütün bebişinizi

Yatışım yapıldı.Açıklık 1-2 cm dendi.Nstye bagliyim.Suyunu patlattılar hemen.Ağrılarım birazdan doruk noktaya ulaşacak.Nolur dua edin..Rabbi yessir velâ tuassir rabbi temmim bilhayr..
Ay Allah im yardimcin olsun dilerim hemencik gelir yavrun cok surmeden alirissjn kucagina. Bol ayetel kürsi oku sanci ataklarinda.

Günaydın canım protein kaçağı tek başına bişi ifade etmiomus söyleki eğer tansiyon yüksek deil se ödem vücutta şişme yok ise bunlar varsa tehlikeli oluomus varmı tansiyon ödem
Yok kuzum tansiyon normal hep. Odem de cok ayakustunde kalirsam ayaklarimda oluyor onun disinda yok cok sukur. Bunu duyduguma sevindim sagol bacim.

Kizlar yardim lutfen bilen anlatsin bugun sabaha kadar bel agrisi ve kasik agrisi cektim sabahta hafif kanam oldu 40. Haftadayim dogum basliyor mu ne olacak ilk hamileligim bir sey bilmiyorum beni ne bekliyor bilmiyorum

Her aniyla yasadim sanki :) ne kadar kolay bir dogumun olsa da bazi yerlerde disimi sıktım okurken :) tadini bilen anlar
Cok tatli bi hikaye canim. İnsllah hep mutlulukla ilerlesin tum hayatiniz...

Kizlar yardim lutfen bilen anlatsin bugun sabaha kadar bel agrisi ve kasik agrisi cektim sabahta hafif kanam oldu 40. Haftadayim dogum basliyor mu ne olacak ilk hamileligim bir sey bilmiyorum beni ne bekliyor bilmiyorum
Kanaman ve sancin varsa druna gitmelisin bence canim. Haftan da gelmis zaten.

Yatışım yapıldı.Açıklık 1-2 cm dendi.Nstye bagliyim.Suyunu patlattılar hemen.Ağrılarım birazdan doruk noktaya ulaşacak.Nolur dua edin..Rabbi yessir velâ tuassir rabbi temmim bilhayr..
Allah yardimcin olsun comelip ikinmak dogumu kolaylastiriyo bebek kanala girip sanci artinca

canım ikinvi üç ayda bulantıların azalır hatta biter insallh . demir ilacı mide bulantı arttırrıyo simdi devam edemiyorsan ozman içersin endiselenme diğerinide

aglama canım sen kırılacagına onlar kırılsın esine söyle nasıl söyleyecekse söylesin kayınvalidene.anne erek yok okadar sure kalmaya diye desin doguma yakın yada sonra gelsin canım

Aynen canım maaşallah çok problemli bir bebek değil, en azından gaz uyku sorunumuz yok. Ama emmeye alıştırmaya çalışıyorum sütüm bir gün geliyor bir gün azalıyor... Memede durmak istemiyor çok, savaşıyoruz resmen bilemedim ya söyledim ama bakalım çok da birşey diyemiyorum gerçekten çok hassas...

İyi ki yazdın canım, ne güzel geçmiş bize de moral oluyor böyle hikayeler

Darısı başımıza

Canim al bendende o kadar.suana kadar emme problemkeri yasadik.birgun emiyosa birgun hic emmedi kizim.cok stresli zor zamanlardi.cok agladim.emzirmeye calisirken esimi bile yanimda istemedigim oldu.baskasinin stresi hic cekilmez bence.

Aa çok geçmiş olsun canım benimm ben bilmiyordum. Allah yardımcın olsun dualarım seninle kuzum. İnşallah sağlıkla ve fazla sancı çekmeden alırsın bebeğini kucağına. Toparlanınca yaz hemen merakta bırakma bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…