2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ay sanki her anını yaşadım doğumun sancılar dışında tabi :) çok teşekkür ederiz canım benim gerçekten iyi bir örnek oldun bana Rabbim bebişinle eşinle bir ömür mutlu huzurlu sağlıklı olmayı nasip etsin ❤

Kızlar perine masajını uygulayan var mı ne düşünüyorsunuz bu konuda, haziran annelerine yazmıştım geçenlerde doğumu kolaylaştırmak için neler yaptınız diye bana biri perine masajını önerdi

Canim bana da arkadasim onerdi.videolarini izledim ama yapamam gibi sanki. Hem icim bi garip oldu hem de zor geldi

Canim tesekkur ederim :) ben kotu hikayeler okumadim ve dinlememeye calistim.her dogumun zorunkolayi var cunku.benim dogumum bana gore kolay ve hizli oldu.her detayini anlatmak istedimki notmal dogum isteyen arkadaslarima miral olsun

Canım masaAllah çok duygulandim hikayeni okurken xok mutlu oldum darısı başımıza ins :)) peki doğum öncesi doğumu kolaylastirmasi için yaptığın herhangi bisry var mı tavsiye edebilecegin:))

Ya anlayış gösterdi zaten ama arada kalıyor, yani şuan kız hala soruyor ve eşim oyalıyor. Annesiyle konuş dedim bende ama eşim ablasına nasıl diyecek bilemiyorum şuan bile çok geriliyor biliyorum. Anlamadığım ben yeni doğum yapan arkadaşıma bile gitmezdim hani rahatsız olmasın diye, yarın bir gün kendi çocuğumu da göndermem insanlar ne kadar rahat, biraz frenlemesi lazım diye düşünüyorum çocuğunu ama hiç birşey demiyorlar...

Canım eşim zaten dün konuşurken tarih ver o zaman dedi ama ben ne bileyim ne zaman toprlanır dedim, bari 40'ım çıksın falan dedim... Oyalayabildiğim kadar oyalayacağım o arada gelmek isterse ya annesiyle ya da eşimin annesiyle gelsin ne yapayım...

Kizlar doktoro geldik bir parmak acilma var doktor sezeryana alalim diyo istersen ebe bana 40. Haftadasin cok bekleme diyolar 38 olsan bekle derdik diyo ne zor bir kararmis yaaaaa arkdas

Boşver sen dert edeceğine eşin dert etsin, akraba onun akrabası sonuçta

Canım yanında bir büyükle gelse razıyım; hiç sallamam inan gider odama emzirir uyurum yatar kalkarım. Ama eşim işte olacak, annem bebeğe bakıyor bir yandan bizim evin yemeği, işleri... Ben işime geri döndüm evden çalışıyorum ama sonuçta çalışıyorum... Yani kızla ilgilenecek kimse yok, bir de tek çocuk çok bencil birşeyi tutturunca yaptırmak için insanı bezdiriyorum. Eşime söyledim artık ben ilgilenemem, sen de olmayacaksın. Dışarı çıkmak istese çıkartamayız da, isterse ailesi ile gelsin ya da beklesin Eylül de biz gideriz dedim

Hassas olduğu için direkt söylemedim ama anlattım kendimi, hala buna rağmen gelecekse de bilmiyorum ya inan şimdiden stres oldum çünkü devamlı whatsapptan taciz ediyor görmen lazım. Naber yazıyor, cevap verirsen hemen ne zaman geleyim, çok görmek istiyorum vs diye yapıştırıyor. Açmıyorum artık ararsa,ya da mesaj atarsa cevap vermiyorum. Bilet olayını da hiç sorma 8 saat otobüste gelemezmiş, istediği de uçak bileti...

Esin araci olarak tatlilkla halletse bu isi canim. Hem annene yazik... Hem de ne kadar fazla kisi varsa bebek bi turlu duzen kuramiyor. Senin stresin ona yansiyor. Bence kizin ailesine esin uygun bi sekilde anlatmali.

Canım eşimi biliyorum ona göre bunu söylemek şuan çok ayıp, nasıl konuşacak bilmiyorum... Benim kızdığım ablası nasıl frenlemiyor çocuğunu çünkü çocuk bizi gizli gizli aramıyor, annesinin telefonundan arıyor ya da whatsapp grubumuz var ailesinin olduğu ordan yazıyor devamlı. Ben olsam göndermem yani karşı tarafı düşünürüm ama insanlar çok mu rahat bilerek mi yapıyorlar bilmiyorum

Canim al bendende o kadar.suana kadar emme problemkeri yasadik.birgun emiyosa birgun hic emmedi kizim.cok stresli zor zamanlardi.cok agladim.emzirmeye calisirken esimi bile yanimda istemedigim oldu.baskasinin stresi hic cekilmez bence.

Canım benim hatam ben eşime hiçbirşey yansıtmıyorum; aman çok güzel uyuyor, aman emiyor vs ... Zaten hamileliğimde de hiç naz yapmadım ama karar verdim bugün ona da yansıtacağım herşeyi

Kizlar doktoro geldik bir parmak acilma var doktor sezeryana alalim diyo istersen ebe bana 40. Haftadasin cok bekleme diyolar 38 olsan bekle derdik diyo ne zor bir kararmis yaaaaa arkdas
Canim 41 bitene kadar yolun var. eger risk felan yoksa bebegin ve sen tehlike de degilsen bekeleme sezaryene alalim demeleri bana cok mantikli gelmedi. Hem bir cm acilman varmis bi kac gune hizla ilerleyecek belki

Bilerek yapiyorlarsa Allah kalplerine gore versin. haklisin bu is kizin annesinde bitiyor. yani onlarda dogum yapti anlamalari lazim.. ne kadar oyalayabiliyorsaniz oyalayin canim. Gerekirse bi cok kez kapat telefonunu. Bebek durmuyor cok uykusuzum yorgunum dikislerimde sıkıntılar var desen...

Canım benim hatam ben eşime hiçbirşey yansıtmıyorum; aman çok güzel uyuyor, aman emiyor vs ... Zaten hamileliğimde de hiç naz yapmadım ama karar verdim bugün ona da yansıtacağım herşeyi
Evet kesinlikle zorlandığın şeyi bilmeli.valla iyi örnek oldun sen. Aynı hatayı yapmayalım.biz onlar rahat oldun die belli etmyrz onların da brklentileri çok oluyo.bilckler zorlukları da.seni biraz kötü görse belki söylemezdi bile.gelmez inş cnm ya gerçekten keşke biraz düşünseler.erkekler bu konuda çok hassas nedense hayır diyemyolar

S sssn canım doğum hikayeni okudum, ne kadar güzel ne kadar pozitif bir insansın sen, doğumuna da yansımış. Bebişinle sağlıklı uzun ömürler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…