2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

insanbuL Senam72015 canlarım aynen bugün karar verdim, abartacağım. Sezaryenden çıktım gerçekten çok iyiydim; eve geldik yine çok iyiydim tabiki ameliyat oldum ama kalktım kendi işimi kendim yaptım; hatta oturdum şuan çalışıyorum yani işimin başına da geçtim... Bebeğe alışmaya çalışıyorum çok şükür sıkıntılı bir bebek değil ya da ben kendimi en kötüsüne hazırlamıştım o yüzden hiç zor gelmiyor ama ben iyiyim dedikçe böyle olması da canımı sıktı... Gelsin naz zamanı :)

Kizlar doktoro geldik bir parmak acilma var doktor sezeryana alalim diyo istersen ebe bana 40. Haftadasin cok bekleme diyolar 38 olsan bekle derdik diyo ne zor bir kararmis yaaaaa arkdas
canim bazi doktorlar suyu gelan iyi ise 42 ye kadar bekletiyorlar. bazi doktorlarda direk aksam yada tatilde cagirma diye gel alalim diyor zaten Acilman var neden sezeryana sokmak istiyorki.

Yap kız.9 ay taşıdn senin hakkın tabi. Ya onlar düşünecek ya da biz düşündürcz kendimizi.biz analık yaptıkça abartıyolar.daha çok erken bu kadar fedakarlık için. Arkandayz

Sahihuban canım fotoğrafçı için istersen sana birini önerebilirim??
S Sevrube _oceanshine_ canlarım sağlıkla alın kucaklarınıza minnoşlarınızı :) hayırlı haberlerle gelin inşallah..
@Aylnalpr canım gittin mi doktora?
kalinkam gözünaydın canımm :)
yazdıklarınızı okudum doğum yapan atladıgım varsa kusura bakmasın okurken bitene kadar unutuyorum :)

Kizlar doktoro geldik bir parmak acilma var doktor sezeryana alalim diyo istersen ebe bana 40. Haftadasin cok bekleme diyolar 38 olsan bekle derdik diyo ne zor bir kararmis yaaaaa arkdas

Canım benim hatam ben eşime hiçbirşey yansıtmıyorum; aman çok güzel uyuyor, aman emiyor vs ... Zaten hamileliğimde de hiç naz yapmadım ama karar verdim bugün ona da yansıtacağım herşeyi
eşime herşeyi yansıttım misamcım ...belki kötü yaptım ama tek başıma daha zor olacaktı bazen ilgilendi bazen umursamadı bile ama tek başına yaşamak çok daha zor bana inan

Haplarını almaya devam et canım ne kadar yersen ye sonuçta yarısını bebiş alıyor yetmeyecek kan hapını da bırakma kan değeri hamilelikte çok önemli hatta yetmeyebilir takviye besinlerle artırmaya bak kanını

Diyecek bişey bulamıyorum sert konuş gerekirse cnm lohusalik birşeye benzemez gerçekten ben yaşadım bak lohusa depresyonu zor toparlandim tavrını net koy toparlan anasiyla gelsin bide. Özel durumu varmış bide nasıl bırakıyorlar anlamıyorum ya bebeği alsa etse sen wc falan gidince 1 anlık ihmalle oluyor herşey bu durumu çözmeye calis cnm

Ay canım ya yaşıyormuşum gibi hissettim çok güzel anlatmışsın hatta ağlattın da beni iyice sulu göz oldum zaten :) ben de normal doğum istiyorum darısı bizlere inşallah. Buarada doğumdan önce doğumun kolay olsun diye biseyler yaptın mı

eşime herşeyi yansıttım misamcım ...belki kötü yaptım ama tek başıma daha zor olacaktı bazen ilgilendi bazen umursamadı bile ama tek başına yaşamak çok daha zor bana inan

En güzelini yapmışsın canım, yanlış hatırlamıyorsam sen kendi ailenle de problem yaşamıştın değil mi? Gücüme giden şey ailesi doğumdan sonra 2.gün gittiler sadece bize ihtiyaç olursa çağırın geliriz dediler ne bileyim annesi en azından yardımcı olmak için kalmak ister diye düşünmüştüm çünkü emekli ebe kendisi... Ablası başımın kalabalık olduğu bahanesi ile 1 hafta sonra tebrik etmek için aradı ama kızını bize 1 hafta tatile göndermekten geri kalmıyor. Ben mi abartıyorum yoksa insanlar mı çok rahat anlamıyorum!!!

Canim 41 bitene kadar yolun var. eger risk felan yoksa bebegin ve sen tehlike de degilsen bekeleme sezaryene alalim demeleri bana cok mantikli gelmedi. Hem bir cm acilman varmis bi kac gune hizla ilerleyecek belki

Aynen katılıyorum bence de bekle S Sunaz3580 yani açılman varmış, benim de doktor gazladı yok 2 hafta önden gidiyor yok suyun azaldı her an doğurursun diye 38.haftada aldı... Gerçi ben yine sezaryen olacaktım ama bence beklesem 39-40'ı görürdüm açıkçası biraz pişmanım....

Okurken gözlerim doldu canımm benimm ne güzel bir doğum yaşamışsın ne kadar yürekli bir ekiple karşı karşıyaymışsın. Tebrik ederim seni darısı inşallah bizim başımıza :))

Selam güzel anneler boncuk oğlum uyuyor ken yazayım dedim matsiyahoje doğum yaptın mi çok merak ettim kuzunun ve senin sağlık durumu nasıl? Ben bugun daha iyiyim şükür iki çocukla ilgilenmek zor ama bir o kadar mutluluk verici şimdi annem yanımda o gidene kadar duzenimizi kurarız inşallah. Gelelim minnosuma doğumdan sonra 200 gr kaybetmisiz malesef ama drlar normal olduğunu söyledi siskinlikleti gidiyormuş
Sütum tam anlamıyla dün gece dolu dolu gelmeye başladı boncugumun gözleri Maviş gibi duruyor keşke degismese,sarı bir oğlan dogurdum :)) emmeye alıştı şükür.biraz yorgun biraz ağrılı ama çok mutluyum darısı sizin başınıza inşallah selametle...He bu arada minnosumun ismini Yunus Emre koyduk ismini layıkıyla taşısin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…