2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Erken tatlım korkma daha var 37 gibi konuşuluyor bebeğin gelişimi Nasıl

canım çok erken henüz..
doğum ve şeklinden aksi durum olmadıkça 38.haftada felan konuşulur

Benimde oyle canım hiç konuşmadıkkk dahaa bir dahada bayramdan sonraki haftaya gel dedi artık doğumamı giderim kontrole mi bilmiyorum
Bebekde gelisim geriligi yada herhangi bi sikinti olmadigi icin ayda bir ultrasyon bile yeter dedi dogumumda 39.hafta da olacakmis allah nasip ederse sekerimde aclik 90 tokluk 158 cikti cok yuksk degil diyetini uygula dedi

Rabbim kolaylık versin canım ben de oğluşuma yunus emre ismini koymayı istiyorum ama eşimle çakışıyor istediğimiz çok güzel bir ismi var Rabbim bu güzel ismi layıkıyla taşımayı nasip etsin

Hadi hayirli haberlerle insallah. Bakalim Ediz bey annesinin egzersizlerine kayitsiz mi kalmis :))

@aylinalpr bugün kontrol varmış canım iyi hbrler le gel insallah

Kizlae randevuyu yarina erteledim. Haber vereyim dedim sonra dogurdumu acaba diye heyecan yapmayin ediz yerinden memnun

S sssn kiz allah iyiligini versin oturmus hungur hungur agliyorum burda senin yuzunden
cok duygulandim ya dogum hikayenden ne guzel bi dogum olmus normal yapacak arkadaslara da motive vermis oldun

Cok tesekkur ederim canim.motive ettiysem ne mutlu bana :)

Canım masaAllah çok duygulandim hikayeni okurken xok mutlu oldum darısı başımıza ins :)) peki doğum öncesi doğumu kolaylastirmasi için yaptığın herhangi bisry var mı tavsiye edebilecegin:))
Canim ben hamileligim boyunca cok hareketsiz kaldim.erken dogum riskimden dolayi.dogumum kesin zor olacak diyodum.hicbirsey yapamadim.son 37 haftalikken acilmalarimin basladigini ogrendigim zaman artik yakin oldugunu anladim ve 2 aksam yurudum.doguma 2 gun kala o da :)) evimi temizledim dip kose bide 8 kat merdiven indim ciktim 2 kez :)

Ay ay ayy adıyla yaşasın inşallah sarı oğlan :) Rabbim iki yavrunla,eşinle bir ömür mutlu huzurlu birlikte olmayı nasip etsin inşallah canım benim:)

maşallah maşallah size güzel anne ve onun boncuk oğluuu :) güzel günler görün hep birlikte inşallah :)

Canım benim hatam ben eşime hiçbirşey yansıtmıyorum; aman çok güzel uyuyor, aman emiyor vs ... Zaten hamileliğimde de hiç naz yapmadım ama karar verdim bugün ona da yansıtacağım herşeyi
Canim tek basina yasamak zorunda degilsin bunu.ben sahsen sadece esime yansitabildim.onun destegi guc verdi bana.esin senin yasadiklarinida bilse eminim sana sormaz zaten gelsin mi diye.lohusalik cok zor cunku ya ne bileyim

Yazdıklarını bir solukta okudum ve sanki o anları ben de yaşadım.. 3 gün sonra Rabb'imin izniyle ben de miniğime kavuşucam bu yüzden okurken gözyaşlarımı tutamadım.. Sağol anlattığın için ve bebeğinle Mutlu bir ömür diliyorum sana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…