- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #65.081
Kendini fazla yorma bol sıvı al canım 1 hafta daha bekleyin bebis en azından 37.jaftadasinDimii bende baktım oyle diyordun teşekkür ederim canımartık beklicem bakalım
Ayyy çok açir ya geçmiş olsunTeşekkür ederim canim :) eve gidince deneyeyim sisligim yetmedi bi de solayak baş parmağım acıyo sanırım tırnak batiyo :'(
Canim ben hastane tipi kiraladim.ilk 2 hafta kullandim.simdi emdigi icin kullanmiyorum cok sukur.ayari vardi onun dusukten yavas yavas yukselttim.ve her sagma sonrasi lansinoh krem surup acikta biraktim goguslerimi.sonra kapattim.bu sekilde aci falan olmadi.ilk basta acimasinin sebebide hastanede sagarken direkt yuksek ayarda sagilmasiydi.o mahvetmisti goguslerimi resmen kanadi.esim makinayi kiralarken kadin nasil yapilcagini anlatmis once masaj ayarinda 2 dk cok dusuk devirde kalsin.sonra sagma ayarinda dusukten yuksege dogru yavas yavas yukseltsin demis.hic ama hic agrim olmadi o sekilde.yinede hep kremledim her ihtimale karsi.sende oyle dene derim.birde imkanin varsa elektirikli sagma kullansan daha iyiSagmaya calisiyorum bu seferde gogus baslarim cok aciyor elle cekilen sut sagmadan almistimvelektriklerdenbhangisini onerirsin mememi acitmayacak dayanamiyorum agliyorum artik bir taraftan memem agriyor bir taraftan yavruyu besleyemiyorum yardim istiyorum kizlar sizden ogrenecegim cok sey var
Canim ben hastane tipi kiraladim.ilk 2 hafta kullandim.simdi emdigi icin kullanmiyorum cok sukur.ayari vardi onun dusukten yavas yavas yukselttim.ve her sagma sonrasi lansinoh krem surup acikta biraktim goguslerimi.sonra kapattim.bu sekilde aci falan olmadi.ilk basta acimasinin sebebide hastanede sagarken direkt yuksek ayarda sagilmasiydi.o mahvetmisti goguslerimi resmen kanadi.esim makinayi kiralarken kadin nasil yapilcagini anlatmis once masaj ayarinda 2 dk cok dusuk devirde kalsin.sonra sagma ayarinda dusukten yuksege dogru yavas yavas yukseltsin demis.hic ama hic agrim olmadi o sekilde.yinede hep kremledim her ihtimale karsi.sende oyle dene derim.birde imkanin varsa elektirikli sagma kullansan daha iyiSagmaya calisiyorum bu seferde gogus baslarim cok aciyor elle cekilen sut sagmadan almistimvelektriklerdenbhangisini onerirsin mememi acitmayacak dayanamiyorum agliyorum artik bir taraftan memem agriyor bir taraftan yavruyu besleyemiyorum yardim istiyorum kizlar sizden ogrenecegim cok sey var
Hem de nasıl acıyo :/ ama ben acı maci dinlemedim denize geldimAyyy çok açir ya geçmiş olsun
Rabbim herşeyin en güzelini en hayırlısını nasip etsin guzelimm ❤ duaların için çok ama çok teşekkür ederim:)Gonlunde olup hakkında hayırlı olan ne varsa Allah nasip etsin canım benim :) sen de bana dua et e mi bu sene kadrolu işi olsun devlette diye :)
Yormamaya çalışıyorum canım evet bir haftacık daha sabreder inşallah miniğimKendini fazla yorma bol sıvı al canım 1 hafta daha bekleyin bebis en azından 37.jaftadasin
Bende istiyorum ama maalesef bu dene gidemedik tatile benim içinde şok ayaklarinjHem de nasıl acıyo :/ ama ben acı maci dinlemedim denize geldimayaklarımi sokcam sadece ama.çok giresim geldi :'(
Bebeğin daha önemli canım ya biYormamaya çalışıyorum canım evet bir haftacık daha sabreder inşallah miniğimama tabi bayram ve gelin olarak işler biraz bana duşuyor
Yormamaya çalışıyorum canım evet bir haftacık daha sabreder inşallah miniğimama tabi bayram ve gelin olarak işler biraz bana duşuyor
Kocişim çekiyor sağolsun da kv nazı sevmiyor pek sankiBebeğin daha önemli canım ya bi
BİRA naz yap
Bende onu anlamıyorum canım işte kadınız hepimiz hem onlar evli bile değilller daha ama işler bana kalıyor sonunda nedenseYa o kadar gorumxen varmış evde daha niye sana is yaptirirlar anlamıyorum gerçekten . Son ayindasin insan biraz anlayışlı olur bi de bize bunu yapanlar hemcinslerimiz ya en xok ona sinir oluyorum . Canım iyiysen bile kötü gibi davran ağrım var sancim vsr de kosturma herseye kim ne derse desin insanları mecbur birakiyorlar artık Allah yardımcın olsun :/
Sagmaya calisiyorum bu seferde gogus baslarim cok aciyor elle cekilen sut sagmadan almistimvelektriklerdenbhangisini onerirsin mememi acitmayacak dayanamiyorum agliyorum artik bir taraftan memem agriyor bir taraftan yavruyu besleyemiyorum yardim istiyorum kizlar sizden ogrenecegim cok sey var
daha dur hemen gelmemesi normal.benimde oyleydi.gun gectikce artiyor.ama ben surekli sagma makinasiyla uyardim.o cektikce sut gelmeye baslaadi.evde iyi bir beslenme ile artar.ben komposto ve dereotuna borcluyum sutuKızlar ben de dün itibari ile spinal anestezi ile bebeğimi kucağıma aldım.. Sutum gelmedi ama o halde Bebek sürekli emmek istiyor sabaha kadar uyutmadı. Ameliyat yerim cok acıyor.. Velhasıl kelam annelik zormuş kardeşler...
canım benim allahtan umut kesilmez inşallah sen de bebeğini alacaksın kucağına. hatırlamaz olur muyum hiç. tedavi oldunuz mu naptınız özelden yazar mısın pek giremiyorum foruma da. ayrıntıları merak ediyorum.matsiyahoje beni hatırladın mı? doğum yapmışsın çok sevindim. sonunda meleğini aldın kucağına.
bende hala yok
güle güle büyüt bebişini inşalah. sağlıklı uzun ömrü olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?