2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canim ben hastane tipi kiraladim.ilk 2 hafta kullandim.simdi emdigi icin kullanmiyorum cok sukur.ayari vardi onun dusukten yavas yavas yukselttim.ve her sagma sonrasi lansinoh krem surup acikta biraktim goguslerimi.sonra kapattim.bu sekilde aci falan olmadi.ilk basta acimasinin sebebide hastanede sagarken direkt yuksek ayarda sagilmasiydi.o mahvetmisti goguslerimi resmen kanadi.esim makinayi kiralarken kadin nasil yapilcagini anlatmis once masaj ayarinda 2 dk cok dusuk devirde kalsin.sonra sagma ayarinda dusukten yuksege dogru yavas yavas yukseltsin demis.hic ama hic agrim olmadi o sekilde.yinede hep kremledim her ihtimale karsi.sende oyle dene derim.birde imkanin varsa elektirikli sagma kullansan daha iyi

Canim ben hastane tipi kiraladim.ilk 2 hafta kullandim.simdi emdigi icin kullanmiyorum cok sukur.ayari vardi onun dusukten yavas yavas yukselttim.ve her sagma sonrasi lansinoh krem surup acikta biraktim goguslerimi.sonra kapattim.bu sekilde aci falan olmadi.ilk basta acimasinin sebebide hastanede sagarken direkt yuksek ayarda sagilmasiydi.o mahvetmisti goguslerimi resmen kanadi.esim makinayi kiralarken kadin nasil yapilcagini anlatmis once masaj ayarinda 2 dk cok dusuk devirde kalsin.sonra sagma ayarinda dusukten yuksege dogru yavas yavas yukseltsin demis.hic ama hic agrim olmadi o sekilde.yinede hep kremledim her ihtimale karsi.sende oyle dene derim.birde imkanin varsa elektirikli sagma kullansan daha iyi

Yormamaya çalışıyorum canım evet bir haftacık daha sabreder inşallah miniğim ama tabi bayram ve gelin olarak işler biraz bana duşuyor

Ya o kadar gorumxen varmış evde daha niye sana is yaptirirlar anlamıyorum gerçekten . Son ayindasin insan biraz anlayışlı olur bi de bize bunu yapanlar hemcinslerimiz ya en xok ona sinir oluyorum . Canım iyiysen bile kötü gibi davran ağrım var sancim vsr de kosturma herseye kim ne derse desin insanları mecbur birakiyorlar artık Allah yardımcın olsun :/

Günaydın hanimlar taze anneler
Ben dün akşam birden hasta oldum alerji zannettim ama sanırım grip ;( başım çok ağrıyor ne uyuyabiliyorum ne oturabiliyorum. Dua edin benim için
Bu arada emzirme konusunda bebeklerinizi saatli emzirmenizi öneririm. Çok sık emince süt yaglanmiyor. Su gibi olunca bebekte doyma hissi oluşmuyor. Ne kadar memede beklerse süt o kadar yaglaniyor , doyuculugu artıyor , yağlı sütte bebise yarıyor ve güzel kilo alıyor.... doydugunda uyumasına keyfine hepsine etki ediyor. İdeali 3 saat diyorlar ama 2 , 2.5 saatte olsa olur

Bende onu anlamıyorum canım işte kadınız hepimiz hem onlar evli bile değilller daha ama işler bana kalıyor sonunda nedense

Canım medela kullandım ben, çok memnun kaldım. Kiralayabilirsin de düzene girene kadar. İnşallah bir an önce yumuşarlar :)

daha dur hemen gelmemesi normal.benimde oyleydi.gun gectikce artiyor.ama ben surekli sagma makinasiyla uyardim.o cektikce sut gelmeye baslaadi.evde iyi bir beslenme ile artar.ben komposto ve dereotuna borcluyum sutu

Kizlar nst den ciktim ama doktorumun tlfnu kapali resmi yuklesem doktoruyla irtibata gecebilcek olan varmi. Ebe bisey yok dedi ama doktor gerek gorurse yeniden bakalim dedi. Nstnin sonuna dogru kalp atislari duz cizgi biraz dedi.aklima takildi

canım benim allahtan umut kesilmez inşallah sen de bebeğini alacaksın kucağına. hatırlamaz olur muyum hiç. tedavi oldunuz mu naptınız özelden yazar mısın pek giremiyorum foruma da. ayrıntıları merak ediyorum.

icecreamm cım darısı başına inşallah canım bebeğini sağ salim kucağına alıraın inşallah.

arkadaşlar çok kısıtlı zamanda girdim iyiyiz denizim de ben de. doktorlar başında bekleyin dediler başında bekliyoruz. geçen gün kontrole götürdük sonuçlar iyi çıktı çok şükür. bayramdan sonra tekrar kontrolümüz var. sık sık kontrol edilecek bundan sonra. inşallah sıkıntı çıkmadan büyüsün kızım ameliyat olcaksa da büyütünce olsum inşallah.
hepiniz iyisinizdir umarım. doğum yapanlara bebeklerini hayırla büyütmelerini diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…