• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ya dogumu etkilermi acaba :110: bu hafta kontrolde doktoruma sorayim bakayim ne diyecek.kesiden yirtiktan cok korkuyorum.belki bi ihtimal dikissiz atlatirim diyodum

Bence konuş canım çünkü benim bu erken doğum riski olunca doktor beni alttan bile muayene etmedi doğumu tetikler korkusuyla... benim bildiğim kadarıyla ne yaparsak yapalım yırtık olmadan garanti olsun diye muhakkak kesik atıyorlar yani kaçarı yok malesef :(

Bu sabah 32.hafta raporu için doktora gidecektim, uyandım sağ bacağıma basamıyorum. Kalçama doğru bıçak saplanır gibi, yürüdükçe açılıyor ama yürüyene kadar canım çıkıyor. Ne oldu anlam veremedim. Doktora geldim bir şekilde kramp diyor, magnezyum iç diyor. Bebeğim iyi çok şükür ama zayıfmış, 1.800gr halbuki 9 kilo almış anası yemekten :)

denizbatiekin denizbatiekin fıstık gibisin maşallah arkadaşım birde o 22 kiloyu Nerede ben bişey göremiyorum bu arada senin oğlan degilmiydi pipi nereye gitti :KK53:

:)))) doktorumla şakalaşırken bana %50 erkek demişti :)) hatta burada da konusu olunca belki erkek hatırlıyorsundur :))
kızımız son 3 kontrolde de kızlığını korumaya devam ettiği için biz de eminiz artık :)) hiç aklımda yokken de eşim Ekin diyince çok hoşuma gitti, ismi ekin olacak kızımızın :)) deniz, batı ve ekin kardeşler :))

24 kilo oldu bu arada :)) çok zayıftım ben, afrikalı gibiydim. suratım kırış kırıştı zayıflıktan ama bilerek ya da isteyerek olmadı o kadar zayıflamam. doğumdan sonra da veririm diye düşünüyorum. sağlıklı olayım da yeter bana :))

Canım bende senin gibiyim ilki genel oldu bunda çok kararsızim epidural da bebeğin narkoz almaması ve bebeği ilk annenin gorMesi hissetmesi çok güzel ama bende çok korkuyorum :KK17:Sonunda neye karar vericem bende bilmiyorum umarım hakkımızda hayırlısı olur:KK19:

Yemin ederim sen böyle yazıyorsun ya epidural olasım geliyor:olamaz: benim kesin kararı geneldi normalde ama senin şu yazıların yüzünden epidural de düşünmeye başladım :KK51:çok korkuyorum ama:KK17:

canım benim, iki tane epidural sezaryen oldum, pamuk gibi :) hiç birşey hissetmedim ve hatta doktorum karnımdan çıkarır çıkarmaz gösterdi bana bebeklerimi :)) ne sormak istersen, öncesi sonrası sor, yaşadığım kadarını anlatayım sana :))

denizbatiekin denizbatiekin canım bende sadece ben çok kilo aldım sanıyordum. bende 20 ye yakın aldım normal doğumu etkilermi acaba sezeryan istiyorum ama nolur nolmaz :)

sanmam etkileyeceğini, sezaryende zaten sıkıntı yok, ben oğlumda 35 kilo aldım, 90 kilonun üzerindeydim. iyi birşey değil tabiki ama aldım yani :)) iki sezaryen sonrası 52 kiloya kadar da düştüm.

gördüm de 3 tekerlekliler dengesiz olur diye okudum o yüzden istemedim onu.
casual cadillac siparişi verdik canım netten biraz önce. bebekhouse'dan aldık park yatak da hediyeli.
düşünürsen bak. ciciler topiğinde yazmış bi arkadaş sağolsun. hemen kaptık :)
baktım canım şimdi güzelmiş cidden tşkler

Bence konuş canım çünkü benim bu erken doğum riski olunca doktor beni alttan bile muayene etmedi doğumu tetikler korkusuyla... benim bildiğim kadarıyla ne yaparsak yapalım yırtık olmadan garanti olsun diye muhakkak kesik atıyorlar yani kaçarı yok malesef :KK43:
Benimde erken dogum riskim var kesin bana izin vermeyecek o zaman :(

:)))) doktorumla şakalaşırken bana %50 erkek demişti :)) hatta burada da konusu olunca belki erkek hatırlıyorsundur :))
kızımız son 3 kontrolde de kızlığını korumaya devam ettiği için biz de eminiz artık :)) hiç aklımda yokken de eşim Ekin diyince çok hoşuma gitti, ismi ekin olacak kızımızın :)) deniz, batı ve ekin kardeşler :))

24 kilo oldu bu arada :)) çok zayıftım ben, afrikalı gibiydim. suratım kırış kırıştı zayıflıktan ama bilerek ya da isteyerek olmadı o kadar zayıflamam. doğumdan sonra da veririm diye düşünüyorum. sağlıklı olayım da yeter bana :))

Ayy inan çok şaşırdım ben hala erkek diye biliyorum demekki kaçırmışim hadi hayırlısı canım çok ta sevindim kiz olduğuna isimde pek güzelmiş sağlıkla hayırla doğsun kuzu. Tabii herseyin başı sağlık canım benim çok tatlı bir hamile olmuşsun sadece gobus var çok şirin duruyor Allah nazar lardan saklasin benimde kalça basenler almış başını gidiyor :)

Maşallah sen de ekin hanım da ayrı güzelsiniz. O 22 kiloyu nerenden aldın merak ettim şimdi. Manken gibisin maşallah tütütü poponu kaşı nazar değmesin :KK70: bu ara bende bi nazar geyiği başladı niye bilmiyom :KK70:

teşekür ederim :)

sen birde bebeğin doğduktan sonra gör o nazar geyiğini :)) ben anlam vermezdim bu kadar nazara ama gözümle gördüm yemin ederim. kem göz dedikleri insanlarla karşılaşınca o kadar huzursuz hissettim ki kendimi. belki içgüdüsel birşeydir bu nazara inanma olayı. anne olduktan sonra baya arttı bende :))

cnm bende cuma çalişabilir raporu alicam mayıs ayını atlatmak istiyorum 35.haftayı doldurmak ama sanırım 37 yi doldurmak mümkün değil

Eğer izinlerini tam kullanacaksan bekle canım, doğumdan sonra rahat edersin. Benim bir nevi kendi işim, o yüzden hepsini kullanmayacağım kendi isteğimle bundan dolayı başlatayım da elimdeki fazla işleri dağıtayım diyorum, patronumla konuştum karşılıklı idare edeceğiz artık birbirimizi bir de canım istediğim de raporlu olduğum için çalışmam. Bazen çok zor geliyor sabahları kalkmak. İşe gitmiyorum ama gerçekten gidenlerin Allah yardımcısı olsun...

Bu sabah 32.hafta raporu için doktora gidecektim, uyandım sağ bacağıma basamıyorum. Kalçama doğru bıçak saplanır gibi, yürüdükçe açılıyor ama yürüyene kadar canım çıkıyor. Ne oldu anlam veremedim. Doktora geldim bir şekilde kramp diyor, magnezyum iç diyor. Bebeğim iyi çok şükür ama zayıfmış, 1.800gr halbuki 9 kilo almış anası yemekten :)

Canım bebeğe kaşar, muz, çiğ badem-ceviz çok kilo aldırıyor. Bir de yemeklerden sonra sol tarafına uzan bebek daha iyi besleniyormuş :) Doktorum önermişti. Denendi onaylandı :)

teşekür ederim :)

sen birde bebeğin doğduktan sonra gör o nazar geyiğini :)) ben anlam vermezdim bu kadar nazara ama gözümle gördüm yemin ederim. kem göz dedikleri insanlarla karşılaşınca o kadar huzursuz hissettim ki kendimi. belki içgüdüsel birşeydir bu nazara inanma olayı. anne olduktan sonra baya arttı bende :))

Negatif enerjiye ben de çok inanıyorum. Bazı insanlarla görüştükten sonra kafam kazan gibi oluyor, resmen üzerime ağırlık çöküyor....

Back
X