• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
yav ne biliiim benim ailem abimlerin çocukları için ölürler...
her şeyilerini almaya çalşırlar sorarlar
maddiyatlarını yetmediği zamanlar olsa da manevi oalrak her şeylerinne koştururlar..
ama bazıları da ilk torun olduğu halde umru olmaz..
sevgisiz insnalar ..
Allah merhamet versin kalplerine ne deyim
benimkiler allah razı olsun çok iyi insanlar canım. çok şükür diyorum. çok fazla kafaya takan bir yapım var kötü davransalar perişan olurdum. ama bu bebek konusunda alışveriş konusunda geri duruyorlar biraz. ben bişey beklemem de istemem de ama eşim mahcup oluyo. keşke bi çöp alıp getirseler de eşim rahat etse diyorum. yoksa çok şükür biz herşeyi hallederiz kimseye muhtaç değiliz. zaten varımız yoğumuz bebişler için ;)

Günaydın kızlar, net olarak günü almasakta doktor 1 temmuz gibi düşünelim dedi :) Kaldı 50 günümüz, çok heyecanlı :KK200: Yarın kontrolümüz var bak gösterecek mi yüzünü cimcime :)
Hakkında hayırlısı olur inşallah canım Rabbim kolaylık versin. Seninle tahmini doğum tarihimiz ayni ama 1 hafta erken demiş sezaryendi senin dimi. Ben daha doktorumla görüşmedim bakalım bizimkisi ne diyecek inşallah normal doğum olur

benimkiler allah razı olsun çok iyi insanlar canım. çok şükür diyorum. çok fazla kafaya takan bir yapım var kötü davransalar perişan olurdum. ama bu bebek konusunda alışveriş konusunda geri duruyorlar biraz. ben bişey beklemem de istemem de ama eşim mahcup oluyo. keşke bi çöp alıp getirseler de eşim rahat etse diyorum. yoksa çok şükür biz herşeyi hallederiz kimseye muhtaç değiliz. zaten varımız yoğumuz bebişler için :KK66:

kesinlikle benim beklentim maddi anlamda sıfır..

bin şükür yetiyoruz kendimize..

sıfır beklenti maxımum mutluluk :)

Hanımlaar, sabah doktordaydık, çalışabilir raporumuzu aldık kızımla mesailere devam ediyoruz :halay:

32+0'ız bugün, 1750 kilomuz, 42 cm boyumuz bir de tombiş yanaklarımız var :nazar:

16 kg aldım yine papara yedim doktordan, artık o kısmını duymazdan geliyorum :işsiz: suyumuz biraz azalmış, su içmio musun dedi, dedim nasıl içmiim içim yanıo 3 lt içiyorum en az. o zaman yorgunluktan olabilir dedi, sen biraz git işe, baktın olmadı raporunu kapatırız burdan dedi. 2 hafta sonra tekrar gideceğiz doktor teyzemize. :KK55:
Masallahhh minnakina canım suyun su içmekle alakası hiç yok cidden ben az tuketiyorum ama suyu çok fazla sağlıkla gelsinler inşallah :anneadayı:

Ayy kızlar çok yazamıyorum ama herşeyi okumaya çalışıyorum. Gayretlerinize hayran kaldım oda süslemeler filan. Ben bir tek kapı süsü ve magnetli bebek şekeri düşünüyorum o kadar. Nişanımda filan herşeyi iğne iplik incelemiştim hazırlamıştım. Bir de şanssızdım ki bir anlatamam her şeyim geç geliyordu bir aksilik çıkıyordu hoppp nişana bir hafta kala stresten her tarafım kırmızı noktacıklar oldu sanki milyonlarca sinek ısırmış gibiydim. Sonradan öğrendim ki vücut strese girince aktifleşen bir virüs kapmışım :cry: Ondan herhalde hiç bişey yapıp bebeği strese sokmak istemiyorum.

Hatta nişanda dilek balonu uçururken ateşi nişanlığımın eteğine düştü yandı eteğim:skandal: ayy hatırladıkça bile bir tuhaf oldum.
Bahtsız bedevi misali allah başka dert vermesin onlar olsa da olur olmasa da canım allah sağlık vrsin yeter ki

soru neydi unuttum bile :KK66: bi sıkıntım yok canım çok şükür. mahçup olma aşkolsun ya.
kalpte parlamayı birçok kişiden duydum ama kısa sürede geçiyor canım merak etme. kontrollerde mutlaka söyle baksınlar. bizim durum biraz sıkıntılı şuan ama ben doğana kadar kızımın iyileşeceğine inanıyorum. dualarında kızımla bana da yer ver canım lütfen
canım benim allah razı olsun inanki her namazımda tüm bebekler anneler kolay doğumlar kolay hamilelikler için dua ediyorum rabbim şafi ismiyle şifa versin senin bebeğinede minnak kızınada inşallah benimde bebiş kızmış bu arada duyunca insan daha bi farklı oluyo rabbim cümlemizinkini tamamına erdirsin sıkıntısız bi şekilde inşallah canımmmm

Teşekkür ederim canım
Sezaryan olacak biri olarak benim hastanede neye ihtiyacım olur acaba

extra birşey yapmana ya da almana gerek yok bence, sadece iççamaşırının bel kısmı olabildiğince kalın olsun.

M_20161-6Y4646Z8-933_A.webp
bunlardan lcw de var, ben 2 beden büyüğünü aldım kendi bedenimden. daha önce de kullanmıştım rahat oldu çok. normal kalıplar dikişe denk geliyor ve insanı rahatsız edebiliyor :)

ben kendim için hastane çantama ;
2 tane gecelik ( önden açılabilen)
çorap
terlik
külot
sütyen ( hiç kullanmadım daha önce ama yine de alacağım yanıma :))
süt pompası ( yine kullanmayacağımı biliyorum çünkü tam 2 gün sonra geliyor sütüm:))
diş fırçası ve macunu
gögüs pedi ( kullanmayacağım ama dursun :))

belki sütüm gelirse diye alıyorum bunları yanıma ama eminim ki 2 gün sonra gelecek :) hiç şaşmadı bugüne kadar :))

bu yüzden de bebek için steril edilmiş biberon, mama ve emzik alacağım yanıma mutlaka.

oda organizasyonunu tamamen kendim yapacagim.hediyeliklerim kolonya nazar duasi ve anahtarlik.nazar duasini hallettim susleyip kaldirdim.20 mayista izne cikicam sonra kolonya siselerini susleyip doldurcam.anahtarliklar netten yeni siparis ettim gelecek.ucunu karton cantaya koyacagim canta da hazir aldim.yatak susleri kapi susu terlik ve taci netten siparis ettim onlarda geldi.cikolatayi haci seriften siparis verdim bugun yarin gelir:)foto konusunda kararsizim.dogumdan 1 sonraki gun icin istiyorum 200tl fiyat aldim.zaten dogum yapacagim hastane ameliyathaneye sokmuyor fotocu.kendi telimi vermeyi dusunuyorum resim icin.ya da hemsirelere soyleyecegim.profesyonel cekimi ertesi gun yapiracagim buyuk ihtimalle.
nasıl bir şey yaptın nazar duasına canım resmi var mı ?

2gundur zaten keyifsizim haftaya sinav var vs bide insanlarin sadece kendilerini dusunmeleriyle ugrasiyorum. Dun bi arkadasima bisey icin soz verdim sabah uyanir uyanmaz yazmis birileride sunu yapacakti diye. Ya bi gunaydin de nasilsin de soz vermistin bisey demedigine gore iyimisin acaba de hastamisin isinmi var vs bisey de dimi. Sonra isim var hallaedeym doncm sana dedim tamam bile demedi. Isi dusunce surekli arayan bisey yapan insan isi hemen olmicak ya tamam bile demiyo.
Butun sinirlerim tepemde. Senin keyfinlemi ugrasayim sinavimla derdimle hamileligimle mi ugrasaym. Ooffffff:işsiz::kızgın::kızgın:

Günaydın ilk göz ağrım topiğim.
Size birşey göstermek istiyorum. Kimseye söylemeyin şimdilik :)
Eki Görüntüle 1830897

hayırlı olsun, kış ayında Deniz huzuru,ferahlığı kaplasın evinizi:))) inşallah herşey yolunda gitsin,önemli gelişmeleri yaz buraya, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Back
X