• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
günaydın annişler ve melekleri az çok okudum su dönem en çok dua ile geçirmemi gereken dönem sanırım allahım hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimizi bizlere bağışlasın

Kızlar ton balığı yiyor musunuz? Ben 3.-4. Aydan beri hiç balık yemedim. Hap mapta içmedim. Sadece ceviz yiyorum hergün. Bi hamile arkadaşım söyledi ton yiyormuş. Güvenemedim ama yiyen var mı? Bilginiz var mı?
Ton balığı fazla cıva içerio diye önermiolar canım hap olarak al solgar çok iyi mesela öneririm

kızlarrrrr bebek şekerleri / hediyelikleri kapı süsü hastane süsü gibi şeyleri kendim yapmak istiyorum. bunlar için gerekli malzemeleri internetten bulabileceğim site fln önerebilir misiniz?:KK73:

kızlar günaydın sancılar başladımı acaba?

günaydın canım bana ara ara geliyor sanki ayak kramplarıda başladı :KK43:

Şimdi 2- 3 hafta sizden geri gelen cahil bir hamile olarak sormak istiyorum ki sancının başladığını nasıl anlıyorsunuz ki? şimdi benim kızım 17-18. haftadan beri içerde kıpır kıpır sürekli hareketli. Sanki kasılmalarım felan başlasa yine beeğin hareketi fln sanıp farkında olmayacakmışım gibi geliyor :KK17:

Doktor tam olarak nerde olduğunu söylemedi aşağıda dedi sadece kaç gündür yatıyorum evden cikmiyordum bugün gezmeye gittim belim ağrıyor yine ayakta kalmak gezmek falan yaramıyor bazen oturmak bile iyi gelmiyor ben o kadar erken olsun istemyorum İnşallah sağlıklı olursa bebekte sorun olmazsa bayram tatili bitimi istiyorum doğumu bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
Özelden mesaj attım canim

Günaydın güzel anneler :anneadayı:
Bugün bizim içinde yeni bir hafta 33.haftaya Merhaba dedik hayırlısıyla :KK54:
Tahlil sonuçlarını aldım trioid yüksek çıktı :mad:3.415 pazartesi endokrine gidiyorum ilacın dozunu arttıracak kesin.inşallah bebeğe zararı olmaz çok endiseleniyorum :KK64:@idilduam d vitamini tahlilinide yaptırdım pazartesi çıkacaktır sonuç yazarım sana canim:KK25:

Arkadaşlar kontrole gittim 37 ye kadar çalışır raporu aldım ama 36 da ayrılıp memleketime gidicem inşallah dayanır o Zamana kadar zira yalnız doğurmak istemiyorum:KK17: bebeğim iyi cok şükür 2 kilo olmuş tabi ben de 15 günde 1,5 kilo almışım kafası aşağıda normal dogum olabillir dedi doktor
Maşallah bacim büyümüş bebis bekler allahın izniyle korkma normal dogum etmeye bak sen :KK46:

bende gecen haftadan başlattım raporu ama hiç gelesin gidesim yok zorla geliyorum resmen ya sırf sezeryan falan olursam az bebeğimle geçirmeme zaman kalsın diye dayanabildiğim yere kadar dayanıcam Allahtan yarın annemle babam geliyorlar bizde kalacaklar doğumdan 10 15 gün sonrada hepberaber balıkesire gideriz diye düşünüyoruz :)
Ahanda aynı ben, işe zorla gidiyorum gidebildiğim yere kadar, annemler de haziran başı gelecek doğumdan 1-2 hafta sonra biz de bursaya gidicez ;)

Şimdi 2- 3 hafta sizden geri gelen cahil bir hamile olarak sormak istiyorum ki sancının başladığını nasıl anlıyorsunuz ki? şimdi benim kızım 17-18. haftadan beri içerde kıpır kıpır sürekli hareketli. Sanki kasılmalarım felan başlasa yine beeğin hareketi fln sanıp farkında olmayacakmışım gibi geliyor :KK17:
Ara ara olan ağrılar varsa önemsiz canım ama dogum sancısı oyle bir şey ki ışte geliyor bebek dersin tecrübe ile alakası yok yani. Ilk bebegimde eşime kalk al çantayı bebek geliyor dedim dusun artık. Normal dogum sancısı yani acilman1 cm bile olsa sancı başlar 2 dk 1 belden yada kasiktan vurur özelllikle kiz bebekler kasiktan erkek bebekler belden vururlar 3_4 cm kadar 2 saat yolda gitsen dayanirsin ama 4 cm den sonra daha ağrılı olmaya başlar sancılar :duduk:yani kısacası kuzum düzensiz olarak bel kasik ağrıların varsa sorun değil ama suyun gelir kanaman olur yada kıvranır dereceye gelirsen doğru cantani sırtlayıp hastaneye :)

Günaydın güzel anneler :anneadayı:
Bugün bizim içinde yeni bir hafta 33.haftaya Merhaba dedik hayırlısıyla :KK54:
Tahlil sonuçlarını aldım trioid yüksek çıktı :mad:3.415 pazartesi endokrine gidiyorum ilacın dozunu arttıracak kesin.inşallah bebeğe zararı olmaz çok endiseleniyorum :KK64:@idilduam d vitamini tahlilinide yaptırdım pazartesi çıkacaktır sonuç yazarım sana canim:KK25:
Maşallah sende 33 olmuşsun sizler dogurucaksiniz ben hala buralarda volta atacağım :) inşallah bebeğe zararı olmaz ilacın ama olsa vermez zaten doktorun iyi arastir canım geçmiş olsun cok

1cicek3bocek 1cicek3bocek canım ya açıkçası benımde şimdiden düşünüp sinir olduğum sey o boş kalabalık ben orda agrı sızı içinde yatıcam millet gelip sabahtan akşama önlerine hizmet bekleyecek zavallı annem koşturacak zaten kalabalığı sevmiyorum ama milletede ay bi gidim diyemem :KK43:
Zavallı anam garip anam çilekeş anam ahh benimde oyle ve balim kayinvalide gelir annemden bekler ben ilk bebegimde lohusa depresyonu gecirdim onun yüzüne artık bağırdım dedim ki anne otursana az yoruldun ben yaparım dedim yine anlamadı kaynanam demek ki algı meselesi çok sinir bozucu gerçekten kalkıp iş yapma ama hizmette bekleme yani delirdimresmen lohusa iken allah yasatmasin kimseye yine yaşamaktan korkuyorum allahtan torunu sünnet oluyor gec gelecek benim 15 25 temmuz arası dogurmam gerek :KK53:

Hahah kiz 1 çeyrek gelir 3 misli gider allah yardımcınız olsun senin es sülalesi bende de mevcut anlıyorum seni ben inşallah en az hasarla atlatiriZ bu sureci
bazen diyorum sanane madem öyle kocan düşündün.. harcasın geri de naparsa yapsın biz kadınlar her şeyi düşünmek zorunda mıyız ?

Ara ara olan ağrılar varsa önemsiz canım ama dogum sancısı oyle bir şey ki ışte geliyor bebek dersin tecrübe ile alakası yok yani. Ilk bebegimde eşime kalk al çantayı bebek geliyor dedim dusun artık. Normal dogum sancısı yani acilman1 cm bile olsa sancı başlar 2 dk 1 belden yada kasiktan vurur özelllikle kiz bebekler kasiktan erkek bebekler belden vururlar 3_4 cm kadar 2 saat yolda gitsen dayanirsin ama 4 cm den sonra daha ağrılı olmaya başlar sancılar :duduk:yani kısacası kuzum düzensiz olarak bel kasik ağrıların varsa sorun değil ama suyun gelir kanaman olur yada kıvranır dereceye gelirsen doğru cantani sırtlayıp hastaneye :)
ayyy canım çok saol valla bu süper oldu :)

Maşallah sende 33 olmuşsun sizler dogurucaksiniz ben hala buralarda volta atacağım :) inşallah bebeğe zararı olmaz ilacın ama olsa vermez zaten doktorun iyi arastir canım geçmiş olsun cok

Darısı başına canım :) büyüyor kuzular zaman çok çabuk geçiyor.kuzum ilaç bebeğe zararlı değil içmezsem zarar zaten ama değerim yükseldi ya ondan dedim inşallah bebeğe zararı olmaz diye büyük ihtimal ilacın dozunu arttıracak

Back
X