• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
akans akans canım benim bacak kramplarım çok arttı ve bel ağrım , ben normalde magnezyumu kafama göre alıyordum doktorumda 2-3 günde bir al diyordu. Bu kontrolümde asla bacak bacak üstüne atma, çalışırken ve akşam evde ayaklarını yükseğe uzat (altına 1-2 yastık koy), magnezyumu hergün al, günde 1 tane de mutlaka maden suyu tüket dedi. Kramplarım tek nedeni dolaşım bozukluğu ve magnezyum eksikliği imiş, bebekler artık büyüdüğü için magnezyumu bizden fazla tüketiyor takviyeye ihtiyaç duyup tepki veriyor bünyelerimiz....
misam misam canım arkadaşım doktorumdan alamadığım bilgiyi senden almış oldum...adam bişiy soruyoruz diye dövecek nerdeyse :) hergün alıyorum aslında düzenli ama pek değişim olmadı...ayrıca midemi bulandırıyor kapsül şeklinde suda eritip içiyorum aynı kalsiyum gibi ...ben senin söylediklerini uygulayacağım her ne kadar artık uykusuz geceler başlamış olsada:)artık pek hareket de edemiyorum hem gücüm yok hemde bu şeker olayı artık iyiden iyiye sıktı beni bunaldım çok...cevap verdiğin için teşekkür ederim

Kizlar morelim bozulu bugun doktora gittim senin cok sancin var cok gerilmissin erken dogum olabilir hatta acilman bile vardir senin dedi ilac verdi adalat rono bide boynuna kordon dolanmis dedi ya internette neler yaziyo neler. Agrin gecmezse uc gune gel dedi

Ben de son kontrolumde boynunda kordon var ama onemli degil dedi 29_30 haftadayiz. Hic kafana takma dua et hep. onlar icerde neler yapiyo neler ... hergun usg ile bakilsa neler gorulur. Bugun kordonu vardr yarin olmaz icini ferah tut canim hareket takibi onemli.

Ben de son kontrolumde boynunda kordon var ama onemli degil dedi 29_30 haftadayiz. Hic kafana takma dua et hep. onlar icerde neler yapiyo neler ... hergun usg ile bakilsa neler gorulur. Bugun kordonu vardr yarin olmaz icini ferah tut canim hareket takibi onemli.

Insallah canim ya yarin kendi doktorumada gidicem bakalik o ne diyecek allah yardimcimiz olsun

misam misam canım arkadaşım doktorumdan alamadığım bilgiyi senden almış oldum...adam bişiy soruyoruz diye dövecek nerdeyse :) hergün alıyorum aslında düzenli ama pek değişim olmadı...ayrıca midemi bulandırıyor kapsül şeklinde suda eritip içiyorum aynı kalsiyum gibi ...ben senin söylediklerini uygulayacağım her ne kadar artık uykusuz geceler başlamış olsada:)artık pek hareket de edemiyorum hem gücüm yok hemde bu şeker olayı artık iyiden iyiye sıktı beni bunaldım çok...cevap verdiğin için teşekkür ederim

Canim ben osteocare diye bir ilac kullaniyorum mide bulantisi yapmadi bana. Bu konuda hassasim cogu demir ilacini icememistim bulantidan. Gunde iki kere iciyorum agrilarim cok azaldi. Bir ara yuruyemiyordum bel agrisindan. Simdi sadece icmeyi unutursam gece bacagimda kramp oluyor. Allah yardimcin olsun.

Tecrubeli anneler birsey soracagim size yardimci olur musunuz? Ben 4 aydan sonra calismaya baslayacagim icin sut sagip evde oldugum donem boyunca dolaba atmayi planliyordum 6 aya kadar duruyor diye. Bugun bir arkadasim dedi ki bebege gelisi guzel veremezsin sagdigin sutleri, hangi saatte sagdiysan o saatteki ogunu olarak icebilir. Sizden bunu yapan duyan vb.. varmi?

Tecrubeli anneler birsey soracagim size yardimci olur musunuz? Ben 4 aydan sonra calismaya baslayacagim icin sut sagip evde oldugum donem boyunca dolaba atmayi planliyordum 6 aya kadar duruyor diye. Bugun bir arkadasim dedi ki bebege gelisi guzel veremezsin sagdigin sutleri, hangi saatte sagdiysan o saatteki ogunu olarak icebilir. Sizden bunu yapan duyan vb.. varmi?
Ne diyeceğimi şaşırdım, yazdım yazdım sildim. Allah aşkına nasıl uydurmuş böyle bişeyi!

arkadasim idrardaki protein orani ve tansiyonu sebebiyle bugun acil sezeryan oldu.32+lardaydi.kendisi musade altinda yogun bakimda.bebekte sarilikmis kuvezdeymis tabi.o kadar zor bir durumki canlm slklldi cok.25 hazirandi aslinda sezeryan tarihi.sizden ricam dualarinizda ona da yer vermeniz.bir an once sagligina kavussun hem kendi hem bebegi
Sagliklarina kavuşur lar İnşallah canım

Hanimlar bebisi onden goden varmi. Kac kilo bebekleriniz.
Canim benimki 2 hafta onden gidiyo hep. 27. Haftada 1400 gr 39 cm di. 30. Haftada 2000gr 45 cm olmuş. Sekerden suphelendi dr basta ama seker yuklemelerimde sıkıntı cikmadi. Esimde bende uzun boylu yapiliyiz. Ona bagladi en son dr. Bude ultroson olcumleri net olmuyor. Ben bu ozel hastanede bide devlet hastanesinde iki dr. Takip ediyorum. Olcumlerde arada muhakkak fark oluyo. Devlet hast. Daha yuksek olcuyo hep. Tamamen cihaza bagli bi durum.

Kordon dolanmasi problem yaratirmi cocuga xaari varmi ay diken ustundeyim

canım öncelikle içini ferah tut..
inşaallah bir şey olmayacak..
kordon çok kaygan yapıya sahip ve öyle bi dolanmadan bi şey olmazmış..
sen sancın için baktır nst de..
inşaallah kötü bi şey olmayacak

Herkese hayırlı sabahlar arkadaşlar. ben yine cuma gününden beri giremedim. hala evin tadilat dolap ve yayıntı işleri ile uğraşıyorum bebeğimin dolabı beşiği alt açma ünitesi falan geldi. dünde bütün gün hastanedeydim. an itibariyle hala dökülüyorum. işe zor geldim. Kağnı arabası gibiyim :( dünkü kontrolümüzde bebeğim 1800 gr olmuş 5 gün önce özeldeki doktoruma gittiğimde 1480 yani yaklaşık 1500 gr dı 5 günde 300 gr almış kulaklarıma inanamadım. halbuki işten güçten hiç kendime bakamadım ilaçlarımı içmedim. demekki arkadaşlar biz ne yaparsak yapalım bebek büyüyeceği kadar büyüyor. dün aslında 30+2 olması gerekirken baş ve karın cevresi 31+4, boyu 31+6 olmuş baş çevresi boyu farklı haftalar çıktı yani. kan sonuçlarımı alamadım hala. tekrar açlık tokluk baktılar. bizde haberler böyle sizde ne var ne yok. herkes iyidir inşallah :KK39:

Back
X