- 25 Mayıs 2013
- 14.041
- 20.778
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #54.201
günaydın hamiş nasılsın neler yaparsın :)günaydııııınnnnnnnnnnlllaarrrrr![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın hamiş nasılsın neler yaparsın :)günaydııııınnnnnnnnnnlllaarrrrr![]()
Evet e bebekte var gidip bakabilrim aslında çok sağolBen bu modelle aynı model e bebekte baktım canım kullanışlı bi ürün.ama benim içime sinmedi neden diceksin o çıkıntı lardan dolayi hiç hoş durmuo açıkçası canlı gör derim almadan pişman olma diye. Kullanımı çok iyi gerçekten
Aslında işlevini yani kullanımı nı merak etmiştim ucuz ya acaba çok mu basit die. Görünüş olarak park yataklara göre her türlü iui gibi geldi onlar bez ya içime sinmiyo bi türlü. Ben yine bi gidip bakm zamanım oluncaBen bu modelle aynı model e bebekte baktım canım kullanışlı bi ürün.ama benim içime sinmedi neden diceksin o çıkıntı lardan dolayi hiç hoş durmuo açıkçası canlı gör derim almadan pişman olma diye. Kullanımı çok iyi gerçekten
Park yatak benimde hoşuma gtmio hiç kullanmicagim bi beşik ahşap en iyisi Ucuz olması sıkıntı olmaz aslında bu ne kadar bilmiorum ama ikeada aynı tarz kullanımlı daha sık 279 tl ye var canım o da kademeli alt üst olarak onada bi bak istersenAslında işlevini yani kullanımı nı merak etmiştim ucuz ya acaba çok mu basit die. Görünüş olarak park yataklara göre her türlü iui gibi geldi onlar bez ya içime sinmiyo bi türlü. Ben yine bi gidip bakm zamanım olunca
bana her hafta kontrol dediler ...troid sınırda çıktı ...suyun azalma sebebini sormak aklıma hiç gelmedi biliyomusun nasıl korktuysam artık ama sorsam cevap alırdım çünkü çok iyi insanlar doktorlar hiç devlet hastanesi demezsin o derece...ben çok güvendim özeli bırakmayı düşünüyorum ...eşimde dahil tüm aile para için bunu yaptığımı düşünüyor sanırım ama asla ilgisi yok zaten aylarca gitmişim nedeni para olsa bunca ay neden gittim değilmi artık bardak taştı adama tahammülüm kalmadı ciddiye almadıkları şeker başıma ne işler açtı birde pişkin pişkin iri olur hepsi o o zamanda alırız sezeryana diyo tabiii sezeryan daha kolay 15 dakikada alıyor bebeği sen ne olursan ol bebek iriymiş şekeri düşmüş kimene ....lanet olsun hepsine bir doğum yapayım gidip şikaet edeceğim hastane başhekimine...
Pleksi diye geçiyor bunlar. Gerçekten güzelmiş.misam internetten almıştı pleksiyi gayet de güzeldi. O nerden aldı bi yazsın sana belki eşini.ikna edersin. Ben bu hamilelikte öğrendim ki biraz da eşi ikna etmektense baskın olup istediğini yaptırmak lazım. Bana ne alışveriş yaptırıyodu ne süs yaptırıyodu herşeye ne gerek var ne gerek var. Mevlüt bile yapma diyor. Hatta şimdi de taktı küvet alma leğebde yıka çocuğu diyor. Birçok şeye sen karışma dedim sonunda. Şimdi küvet kaldı ona da kusura bakma alıcam dicem kapatıcam konuyu. İkna etmeye kalkarsan yandıkkkk
Nerden aldın cnm. Hangi siteden ne kadara
Kızlar miğde yanması yaşayan var mı?? Ne önerirsiniz şurup dışında
ederim ama acil doğum olur diğer tarafa yetişemeyiz onlarında şikayetten haberi olur bebeğe zarar verirler yanlış bir müdahale yaparlar diye korkuyorum açıkçası ....adama ne kadar güveniyorum görüyosun değilmi nasıl korkutmuş gözümü
Hatırladım canım teşekkür ederimasososos canım benn face ve ig da erdem hediyelikten aldım, 100 tanesini arkasını mıktanıslı 150 den gönderdi 3 gün içinde, boncuk ve kurdelelerini kendim yapıştırdım silikon tabancası ile,
Sagol canım iyi geçti bizde tosuncuk değiliz ya zaten cokta önemli değil benim açımdan haftasiyla gidiyor her daim normal olsun istiyorum çünkü bir 3800 4 bulsa sezaryen alıyorlar hemen dikkat ediyorum bende. Ufak dogsada bakar buyuturuz allahın izniyle takilma hamileliğin tadını çıkarmaya bak senGunaydin kizlar insallah herkes iyidir...1cicek3bocek canim kontrolun iyi gecmis sevindim ... bizde iyiz cok sukur migde yanmasi bel agridi klasik problemlerle geciyor gunler pazartesi doktor kontrrolumuz var insallah 2 kg mi gormustur bebisim biraz zayif ilerliyodu ... herkese cok selamlar opuyorum
Aslında işlevini yani kullanımı nı merak etmiştim ucuz ya acaba çok mu basit die. Görünüş olarak park yataklara göre her türlü iui gibi geldi onlar bez ya içime sinmiyo bi türlü. Ben yine bi gidip bakm zamanım olunca
Günaydın canım kafası yukarı da ise bebeğin ayaklari ile vuruyordur ama cati ağrısı da normalmis30 dan sonra doktorum vücut kendini doğuma hazırlıyor normal demistihamişlerim hayırlı sabahlaaar :)
her kes umarım iyidir..
bu sabah alt tarafıma bi ağrı gibi sancı gibi bir şey girdi.. bebek aşağı mı vuruyor çatı kemik ağrısı mı bilemedim.
Rabb im şifa versin inşaallah![]()
ederim ama acil doğum olur diğer tarafa yetişemeyiz onlarında şikayetten haberi olur bebeğe zarar verirler yanlış bir müdahale yaparlar diye korkuyorum açıkçası ....adama ne kadar güveniyorum görüyosun değilmi nasıl korkutmuş gözümü
Günaydın canım kafası yukarı da ise bebeğin ayaklari ile vuruyordur ama cati ağrısı da normalmis30 dan sonra doktorum vücut kendini doğuma hazırlıyor normal demisti
Vallahi hayret ediyorum ben afedersiniz başı kıçı nerde anlamıyorum siz nasıl anlıyorsunuz bravo :)evet en son baş yukarı ayakalr aağıda idi..
ara sıra dönüyor bi kaç gün baş aşağı oluyor sonra tekrar ters oluyor :)
ama o tekmeler yerimdne hoplatıyor..
sağlıklı olsun da kuzucuk napalım anne olmak kolay değil dı mı :)![]()
Vallahi hayret ediyorum ben afedersiniz başı kıçı nerde anlamıyorum siz nasıl anlıyorsunuz bravo :)
araştırayım canım sağol. ben de tam tersi bebeğin duyu gelişimine yardımcı olduğunu okumuştum.Canım ben dönence almadım. Almayı da düşünmüyorum. Bildiğim kadarıyla uzmanlar da tavsiye etmiyor. Ama illa ki kullanmak istiyorsan ışıksız olanlarını tercih etmek de fayda var diye biliyorum.
http://www.filozofanne.com/donence-zararli-mi/
Tabi bu linkteki de bir uzman görüşü değil. En doğrusu iyice araştırmak ya da bir çocuk doktoruna sormak.