- 25 Mayıs 2013
- 14.040
- 20.777
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #54.281
bebiş naıslmıiş kilo boySlm kızlar bizde bugün kontrolden geldik haftaya nst lere basliyoruz
doğum şekli vs_?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebiş naıslmıiş kilo boySlm kızlar bizde bugün kontrolden geldik haftaya nst lere basliyoruz
zaten eni sonu öyle olacak ama gidip kendilerine göre alırlar saçma sapan o yüzden de istemiyorum .. bu arada bebeb bezini aldın mı alırsam ne boyutta kaç tane alayım.. bir alışveriş fişim varda bu ay ona harcamak istedim
Canım bende onunla, sıvı deterjan arasında kaldım neyapayım sence??
Anladım ben taşımayı düşünmyrm beyaz olduğu için içine de güzel bi set alcm yapınca resmini atm. Odadan odaya gezdirmek için ana kucağı alcm zaten
Ben cahil bi insan olarak bişey daha sorm ben şimdi beşiğin içine karyola seti alcm Bellona da beğendim ama şunu bilmyrm orda yorgan diyo yo mesela üzerinde nevresim geçirilmiş şekli ni o yoksa o yorgan öyle baskılı falan mı uyku seti karyola seti olunca kendinden desenli mi oluyo ki yoksa boş bi yorgan mı gelecek iç yorgan
Amin İnşallah sizinkide döner bende 29 haftalıkken gittiğimde tersti ama doktorum daha 50 kere döner dedi acaba bundan sonra tekrar geri ters döner mi bunu sormayı unuttum![]()
doğrudur haklısın canım bakalımm minnaklar nasıl durmak isterse artıkCanım ben 32.haftamda gittim baş gelişti,, ama son haftaya kadar değişebilir dedi. Son haftaki durumuna göre karar vereceğiz dedi
Evet ya nevresimi söylememiş ben de merak ettim yani ama burda şimdi bi arkadaş yazmış nevresimli gibi renkliymiş yani beşiği de yükleyemedim sonra bi daha denymaynen canım bizde her iki ailede uzakta, bir de biz gezmeyi çok seviyoruz :) şuanki evimizde de en fazla 2 sene daha otururuz o yüzden oda yapmayacağız, park yatak alalım dedik. Gerçi şuan beşiği var tekerlekli, seninkini göremedim eski mesajlara baktım ama...Aldığımız beşik tekerlekli ama en fazla 6-7 ay kullanılıyor sonrasında da park yatağa geçer gittiğimiz heryere taşırız dedik. Gezgin hayat son buluncada artık odasını kurarız :)
Yani görüntü deki desende geliyo dimi bi daha aynı serinin nevresimini de almaya gerek yok ben zaten başka bi nevresim. Almıştım.ben de nevresim ayrı mı alcm hani beyaz bi yorgan mı gelck die düşündüm
Sen hangi modeli aldın
Ben de pepe şila alcm kız olduğu için bebeğim.evet atsana ya çok merak ettimBen pepe li bi model var onu aldım biraz bizimkisi zorunlu oldu gerçikendimize yatak almıştık ondan memnun kalmadık iade ettik yerine başka bi yatak aldım fiyat olarak o ucuzdu diğerinden alacaklı olduk yani bi miktar onun yerine artik bende karyola seti ni aldım fotoğrafını atayim bak ben senin icin
Canım bende 2 paket 2 numara aldım yaa, kim tavsiye etti ki yenidoğanı? 1 paket 1 numara alayımmı şimdi?Canım valla çocuk kiloluda doğsa ilk zamandalar yenidoğan diye tavsiye etmişler ben ben prima yenidoğan 108 adetli aldım sanırım 45-48 tl civarındaydı indirimden almıştım. Günde 8 defa vs değiştiriyorsun dediler en fazla o bizi 15 gün falan götürür sanırım ondan sonrada kilosuna göre bakacağım artık, artık kampanyalar her zaman var zaten internette vs ilk etap için ben 108'li aldım ama istersen sen daha az al
Ben de 108 li yenidoğan aldım ablam tavsiye etti banaCanım bende 2 paket 2 numara aldım yaa, kim tavsiye etti ki yenidoğanı? 1 paket 1 numara alayımmı şimdi?
Küçük geldi bana, kilolu doğarsa diye 2 numara almıştım bendeBen de 108 li yenidoğan aldım ablam tavsiye etti bana
Valla ablamın kız 3.750 doğdu oda hep büyük almış orda biri yenidoğan verdi çok güzel oldu dedi.kendi aldıkları büyük gelmişKüçük geldi bana, kilolu doğarsa diye 2 numara almıştım bende![]()
Ben de pepe şila alcm kız olduğu için bebeğim.evet atsana ya çok merak ettim
Canım bende 2 paket 2 numara aldım yaa, kim tavsiye etti ki yenidoğanı? 1 paket 1 numara alayımmı şimdi?
iyidir canım yarın son gıunum işyerinde inşallah evde yatma heyecanı içindeym :)günaydın hamiş nasılsın neler yaparsın :)
Tmm çok tşk ettim valla çok yardımcı oldun bütün sorularım yanıtlandı böyleceset içinden çıkanlar böyle canım