• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canım bende 2 paket 2 numara aldım yaa, kim tavsiye etti ki yenidoğanı? 1 paket 1 numara alayımmı şimdi?
Canim bende 1 numara 108li aldim.hatta daha gerekecek bile gibime geliyo.sonrasina ihtiyaca gore bakicam.yenidogun zaten 2 ile 5 kilo arasi uygun.2 numara buyuk olur bence

Peki memnun kaldın mı bu Son sorum çok sıktım seni de ama k.b

Rica ederim canım sorabilirsin sıkılmam ben henüz kullanamadık tabi bizde alalı 3-4 gün oldu bugün besigimiz gelecek daha inşallah ama kalite olarak iyi pamuklu bi urun üzerinde kanserojen ve toksik maddelerden arındırılmıştır diye yazıyor genel olarak beni tatmin etti kullandigimizdada memnun kalırız inşallah

Anladım ben taşımayı düşünmyrm beyaz olduğu için içine de güzel bi set alcm yapınca resmini atm. Odadan odaya gezdirmek için ana kucağı alcm zaten
Bizim park yatak kapıdan geçmiyo zaten. ben de anakucağı alıcam daha doğrusu hediye gelecek. ama şehir değiştirirken park yatak lazım olacak.

Geçmiş olsun. Erken doğum yaşayabilirsin derkenki sebep neydi canım? Dün çok karnım ağrıyodu benim de ama önceki gün kontrole gitmiştim rahim ağzında falan sıkıntı yoktu o yüzden tekrar gitmedim dün sonra dinlenince geçti. Şimdi ben de tedirgin oldum
Ya bende aynı gün kontrole gitmiştim hiç bi sıkıntı yoktu ama İşte akŞam Bi hayli ağrım oldu adet sancısı gibi ama her 10 dakikada bir girmeye başladı sonra hemen dokTorumu aradım hastaneye gittik orda muayenede bebeğin başının çok aşağıda olduğunu söylediler ama şuan iYiyim evet zaman zaman oluyo ama o gün kü gibi değil sürekli yatıyorum kalkmıyorum hiç

benim çatım 26.-27. haftalardan beri beri ağrıyor artık çatı ağrısından oturup kalkamaz hale geldim. normal doğum yapamıcam zaten boşu boşuna bu ağrıyı çekiyorum
Hepimiz çekeceğiz canım normalyada sezaryen ama ben doğuda 35 de falan çektim sanırım benim kurtajim olmuştu ondan bu kdr ağrılarım oluyor

IMG_20160518_111226912.webp biz bugün 30+1 iz teyzoslar :anneadayı::anneadayı:

Aslında yok yani çok rahatsız edici olmuyo sadece biraz fazla ayakta kalınca kasıklarım ağrıyo
Ay benimkide mi döndü acaba karnımın altında hafif baskı var öyle rahatsız etmiyo ama eskisi gibi rahat değilim özellikle ayakta kaçıncı kasık ağrım oluyo şu An gidemediğim için beklyrm ama döndü sanırım öyle hissedym

Back
X