• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
iyi aksamlarr

bugun yogun bir gundu yatak odasini toparladim.pazara ciktik esimle bezelye falan aldim onlar hallettim buzluk icin.
pzartesi de allahin izniyle kizimin odasina girisicem.

bizim mobilyalar nisan basinda geldi.geldiginde 2 damla bulasik deterjanli su pesine sirkeli su ile duruladim.icine vanilin koydum cay tabaklarinda.1 ayda cikti koku.pazartesi son olarak 1 kere de duru suya 2 damla dalin yumusatici koyup silecegim.

Iyi aksamlar kizlar hayirli kandiller.umarim hersey yolundadir herkes iyidir bebekler yerli yerinde uslu uslu gunlerini bekliyolardir.
Yarin sinav var o yuzden giremiyrm gunlerdir ilk defa bi sinavi bu kadar stres yaptim bebek de benimle birlikte huzursuz oluyo sanirim surekli hareket halinde:KK43:
Sinavdan sonra kalan bi kac eksigimide tamamlayip cantami kapaticam artik.
Hepinizi kocaman opuyorum kendinize cok cok iyi bakin :KK15:

Allah kolaylık versin, inşallah herşey yolunda gider, bol şanslar

image.webp
image.webp
image.webp
Kizlar hayirli kandiller bebek arabamizi sonunda aldik:anneadayı::KK200::halay:

en iyisini yaparsın canım. benim ilk gittiğim doktor annemin arkadaşıydı. bebeğimin hastalığını duyunca sen bana gelme artık dedi açık açık. bunu anneme bi türlü anlatamadım. en ufak bişeyde ona git diyolar. ya kadın gelme demiş ben gidip ne dicem? bi de zaten 3 aydır gitmiyorum şimdi nasıl gideyim. dimi yani
aynen öyle banada bir devlet hastanesindeki doktor bana gelme dedi yoğun bakım yok burada daha iyi bi yere git dedi zorlamanın ne anlamı var ...en iyisi kendi bildiğinden şaşmamak

Canım önemli olan senin nerede rahat ediyor olduğun özelmiş, devletmiş farketmez...İnsanların özel hastahane seçmelerinin çeşit çeşit nedeni var kimi sırf hava olsun diye, kimi de hizmetten memnun kalıyor, kimi sezaryen istiyor vs vs... Benim gitmek istediğim doktor özeldeydi ve ben normal doğumdan çok korkuyordum; bir de hastahane fobim var. Çok şükür hastahane ve doktorum çok ilgili,istediğim zaman ulaşabiliyorum evime 10 dak mesafede, tüm tetkikleri titizlik ile yapıyorlar... Senin yaşadığın talihsizlik olmuş kimi çok popüler özel hastahanelerde yaşanan durumu yaşamışsın yoğunluktan burunlarından kıl aldırmıyorlar...Sen nerede rahat ediyorsan oraya git ve sakin olmaya çalış herşeyi sor doktorlara eminim cevaplayacaklardır...
verdim canım zaten kararımı araştırma hastanesinde devam edeceğim çok memnun kaldım iyi insanlar inşallah doğumumuzda kolay olur sorunsuz çıkarız hepimiz için duam bu

Şikayette haberi olur ama asla ismini öğrenemez.zaten memnuniyetsizligin sana özel değil çoğu hastadan benzer şikayet gelse ceza alır kaldı ki özel hastane diyorsun. Hastane yönetimi ayar çeker. Ben olsam hiç beklemezdim. Yada hastane değiştir. İçine sinmiyorsa zaten birsey çıkıyor. Hangi hastaneye gidoyorsun
değiştirdim canım zaten araştırmaya devam edeceğim çok iyi ilgilendiler ama ilk fırsatta şikayet edeceğim kesin

Canım limonlu çay ve ballı süt yapıp içtim ben sürekli ve kendimi terlettim bi dene istersen sende olmazsa.. faranjit sıcağı sevmez dikkat et sıcak şeyler tüketme ha bi de doktor bana zencefil kullanma kanı sulandırıyor kanaman olur demişti aklında olsun
Sağol canım verdiğin bilgiler çok değerli benim için. Doktor sıcak şeyler tüket demişti evet yanlışmış. İnternette zencefil çayı tarifi vardı evet içmemek lazımmış. Çok sağolasın hatadan döndürdün beni

Canlar burda devlet hastanelerinde doktorlar normal doğuma girmiyor, özel hastanede bildiğim iyi bayan doktor yok. Kontrole gittiğim erkek doktor çok iyi ama ben onunla normal doğuma girmeye çekiniyorum. Doğumda bunu atarmıyım acaba yoksa kasarmıyım???

Selamun aleykum canlarim kandiliniz mübarek olsun malum temizliğe anca başladım ve bitti çok sukur darısı size olsun şimdi oturup Rabbim izin verirse doğumu beklicem salı günü 33. Haftada olucam artık 15 günde bir gidicem doktor kontrolüne ve her gittiğimde nstye giricekmisim bendeki değişiklik ayaklarim sisti çok fazla yuruyemiyorum kilo olarak halen aynı 8 kiloda kaldım kasilmalarim ve kramplarim devam ediyor son durumumuz böyle bugünlerin yüzü suyu hurmetine sağlıkla atlatalim bugunleri ve dünya gözüyle evlatlarimiza kavusalim.

Sağol canım verdiğin bilgiler çok değerli benim için. Doktor sıcak şeyler tüket demişti evet yanlışmış. İnternette zencefil çayı tarifi vardı evet içmemek lazımmış. Çok sağolasın hatadan döndürdün beni
Ne demek siz bebişinizle iyi olun yeter ki:KK16: yine de boğazını yumuşak tut sıcak içemediğin için HAKİKİ bal ile paket olmayan GÜNLÜK ılık süt karışımı boğazına iyi gelir.. geçmiş olsun tekrar:KK66:

Back
X