- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #54.521
Arabayı bilmiyorum ama baby max kraftın markası diye duymuştum.öyleyse gayet iyidirBu arabadan kullanan var mı kızlar yada bilgisi olan bunu almayı düşünüyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arabayı bilmiyorum ama baby max kraftın markası diye duymuştum.öyleyse gayet iyidirBu arabadan kullanan var mı kızlar yada bilgisi olan bunu almayı düşünüyoruz
Canım geçmiş olsun bence biran önce doktora git. Alerji olabilir karaciğerde sorun olabilir herşey olabilirKizlar nasılsınız gorusmeyeli :) biz pek iyi değiliz memlekete gittik ama burnundan geldi desem tam yeridir önce yollarda maf oldm sonra skintidan patladm sonrada hava değişiminden saniyorum her yerim kabardi birde kasiniyo maf oldm kaç gundur çok sukur bugün döndük ama kasinmaya devam yara oldu heryer var mi boyle olan aranzda
Ayy darısı başıma. Ben de haziranın ikinci haftası çıkacam izne. Dört gözle bekliyorumKizlarr nasilsiniz bebisleriniz nasil Ben izne ayrildinm evde yatiyorum bunseferde tembellestim ya
Hazir evdeyken yürüyüş fln yap canim degerlendir ewde durmayiKizlarr nasilsiniz bebisleriniz nasil Ben izne ayrildinm evde yatiyorum bunseferde tembellestim ya
Ay deme canım hic aklıma gelmedi valla bunlar ozaman ben hemen yarin gideyim muayneye daha var diye erteliyordumCanım geçmiş olsun bence biran önce doktora git. Alerji olabilir karaciğerde sorun olabilir herşey olabilir
E ne guzel sen daha gec cikacagin icin bebeginle daha cok xaman gecireeksin benimde oyle bir sansim olmayacakCanım geçmiş olsun bence biran önce doktora git. Alerji olabilir karaciğerde sorun olabilir herşey olabilir
Ay oyle olmuyo canim ya insan daha bi tembellesiyo bide anne evde aoylemesi ayip hep hamur isleri yandim benHazir evdeyken yürüyüş fln yap canim degerlendir ewde durmayi
cnm seninle günlerimiz aynı sayılır benim çalışır raporumda 17 hazirana kadar ama artık cok zor oluyor işte ayaklarım şişiyor şu ayı bi atlatsak diyorum bi yandan haziranda 2 hafta çalışsam diyorum ay nasıl dayanıcazzzAyy darısı başıma. Ben de haziranın ikinci haftası çıkacam izne. Dört gözle bekliyorum
Olxsun canim annen yanindaysa cok sanslisin ben bugun annemin benim icin hazirladigi tulbent pike bebek icin orgu vs. Ceyizimden cikardim ve cok uzuldum hayatta olsaydi ne yapacagini ne alacagini sasirirdiAy oyle olmuyo canim ya insan daha bi tembellesiyo bide anne evde aoylemesi ayip hep hamur isleri yandim ben
Olsun canım ya rapor ayarlarsın ücretsiz izin alırsın bi şekilde halledersinE ne guzel sen daha gec cikacagin icin bebeginle daha cok xaman gecireeksin benimde oyle bir sansim olmayacak
Canım benim de çarpıntım oluyor nefes almakta zorlanıyorum hatta bazen uykudan uyanıyorum deprem oluyor sanıyorum heryerim titriyor öyle olunca hemen hava al geçiyor normal olabilir çünkü artık bebek büyüdü sığmıyor bizi de daraltıyor ama ilk kontrolümde soracam ınşallah doktorumaKızlar bebek diyaframa dayanınca nefes darlığı oluyor da. Dayanmamışken nedensiz yere nefes darlığınız oluyor mu? Bebeğe oksijen gitmeyecek diye korkuyorum. Durduk yere nefesim daralıyor kalbim hızlı hızlı atmaya başlıyor.
Benim çalışır raporuna bitiş tarihi yazmamışlar canım ya. Ben de onu merak ediyorum 17 haziranda kaç artı kaç oluyorsun tam olarak?cnm seninle günlerimiz aynı sayılır benim çalışır raporumda 17 hazirana kadar ama artık cok zor oluyor işte ayaklarım şişiyor şu ayı bi atlatsak diyorum bi yandan haziranda 2 hafta çalışsam diyorum ay nasıl dayanıcazzz![]()
Bende haftaya soracağım inşallah canım.Canım benim de çarpıntım oluyor nefes almakta zorlanıyorum hatta bazen uykudan uyanıyorum deprem oluyor sanıyorum heryerim titriyor öyle olunca hemen hava al geçiyor normal olabilir çünkü artık bebek büyüdü sığmıyor bizi de daraltıyor ama ilk kontrolümde soracam ınşallah doktoruma
Bende tahmini doğum tarihi 08.07.16 ve 17 .06.16 ya hadar çalışabilir yazıyor canım 17 haziranda 36 artı 5 oluyorumBenim çalışır raporuna bitiş tarihi yazmamışlar canım ya. Ben de onu merak ediyorum 17 haziranda kaç artı kaç oluyorsun tam olarak?
Benim bu hafta işle ilgili ama işyeri dışında işlerim var onu halledicrm haftaya da işyerindeki son işleri yaparım diyorum haziranın 6 sında falan izne çıkarım diyorum ama tabi tam tarih olarak ne zaman çalışamaz oluyoruz onu bilmiyorum
Allah rahmet eylesin dogru diyosun herseyini annem yapti allah yokluklarini goatermesin gorenlere sabir verainOlxsun canim annen yanindaysa cok sanslisin ben bugun annemin benim icin hazirladigi tulbent pike bebek icin orgu vs. Ceyizimden cikardim ve cok uzuldum hayatta olsaydi ne yapacagini ne alacagini sasirirdi
Canim devlet isi olsa dedigin gibide ozel olunca zor bide hastanede calisiyorum zten mudur pesin pesin ucretsiz izin yok dedi raporuda gel burdan al der demesede kaldin bunu acikk demisken ben uzatamam hetalde napalim hayirlisiOlsun canım ya rapor ayarlarsın ücretsiz izin alırsın bi şekilde halledersin