• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
:olamaz::olamaz:Kizlar bisey sorucam bebisleri sabunla mi kopukle mi yikamak daha iyi olur birde marka olarak ne kullanmaliyiz.tecrubesiz anne adayi olarak hersey soru isareti .

İlk zamanlar dalın şampuanı her yerine kullanıyordum. Sonra sebamed in köpük şampuanı alınca o çok rahatmış keşke ilk onu alsaymisim demiştim. Hiç sünger bez vs kullanmadım ilk zamanlar derisi öyle ince geliyor ki ne sürsem tahriş edecekmiş gibi. Sonra indirimde ne varsa onu kullandim:KK48:

Kizlar nasılsınız gorusmeyeli :) biz pek iyi değiliz memlekete gittik ama burnundan geldi desem tam yeridir önce yollarda maf oldm sonra skintidan patladm sonrada hava değişiminden saniyorum her yerim kabardi birde kasiniyo maf oldm kaç gundur çok sukur bugün döndük ama kasinmaya devam yara oldu heryer var mi boyle olan aranzda

hay allah ya, geçmiş olsun. bir doktora görün mutlaka.

Bende tahmini doğum tarihi 08.07.16 ve 17 .06.16 ya hadar çalışabilir yazıyor canım 17 haziranda 36 artı 5 oluyorum
Demek ki ben de o zamanlar çalışamaz raporunu alacağım. Araştırdım da 37+0 da alınıyomuş genelde. Gerçi ben bi hafta on gün önce çıkarım izne biraz kafa izni hakkım var önceki fazla çalışmalardan dolayı

ben zorlamadim kizlar yillik iznimi aldim pesine dogum iznimi baslaticam.bankaciyim aksama kadar ayaklar davul kafa bi milyon oluyor.hic gerek yok dedim.3 ay da ucretsiz izin alip ocak ayina kadar gitmeyecegim ise.hic bir sey kizimdan onemli degil zaten su saatten sonra.

image.webp
:KK54:Ta ta taaaaam

Kayacans coştu halbuki hiç de becerikli değildi ya da o öyle sanıyordu :oha:

Yavrusuna kirli torbası ve bez torbası da dikmiş

Azmin elinden hiç bir şey kurtulamaz:KK76:

Eki Görüntüle 1836366 :KK54:Ta ta taaaaam

Kayacans coştu halbuki hiç de becerikli değildi ya da o öyle sanıyordu :oha:

Yavrusuna kirli torbası ve bez torbası da dikmiş

Azmin elinden hiç bir şey kurtulamaz:KK76:
Bende anneme model attım dikmesi3icin ama seninkide çok gusel olmus Güle güle kullansın kirli çamaşır torbası ni bez torbası ni insallah

Bende anneme model attım dikmesi3icin ama seninkide çok gusel olmus Güle güle kullansın kirli çamaşır torbası ni bez torbası ni insallah
Amin inşaallah
Çok daha güzel modeller yapılabilir ama benim ilk deneyimim
Geçenlerde alt açma minderi ile bir de örtü diktim .emzirme önlüğü ya da tutarken kullanılabilecek türden
Bu da ikinci dikişim ve ilk torbalarım
Zaman'la ustalaşırım umarım
İnci boncuk Bi şeyler alıp süsleyebilirim aslında
Dur bakalım Zaman'la ne fikirler çıkacak :KK52::KK54:

Sen de yapınca at mutlaka modeli görmek isterim

Amin inşaallah
Çok daha güzel modeller yapılabilir ama benim ilk deneyimim
Geçenlerde alt açma minderi ile bir de örtü diktim .emzirme önlüğü ya da tutarken kullanılabilecek türden
Bu da ikinci dikişim ve ilk torbalarım
Zaman'la ustalaşırım umarım
İnci boncuk Bi şeyler alıp süsleyebilirim aslında
Dur bakalım Zaman'la ne fikirler çıkacak :KK52::KK54:

Sen de yapınca at mutlaka modeli görmek isterim
Canım ben anneme atiorum o dikio terzi şu modeli attım bakalım yapsın getirince koyarım inşallah

Eklentiler

• Screenshot_2016-05-21-10-48-26.webp
    Screenshot_2016-05-21-10-48-26.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 102
İlk zamanlar dalın şampuanı her yerine kullanıyordum. Sonra sebamed in köpük şampuanı alınca o çok rahatmış keşke ilk onu alsaymisim demiştim. Hiç sünger bez vs kullanmadım ilk zamanlar derisi öyle ince geliyor ki ne sürsem tahriş edecekmiş gibi. Sonra indirimde ne varsa onu kullandim:KK48:
Tesekkur ederim tecrubeni paylastigin icin.Ben banyo kopugu sivi sabun gibi seyleri sevmiyorum kendim beyaz sabundan baska kullanmam yada dogal sabun ama dedigin gibi bebegin cildi hassas o yuzden en iyi ne olur bilemiyorum

Demek ki ben de o zamanlar çalışamaz raporunu alacağım. Araştırdım da 37+0 da alınıyomuş genelde. Gerçi ben bi hafta on gün önce çıkarım izne biraz kafa izni hakkım var önceki fazla çalışmalardan dolayı
Ben 37 de izne ayrilacagim 39 da sezeryan insallah dayanabilirim.Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun.Dogum sonrasi bebisin yaninda biraz daha kalabileyim diye.

ben zorlamadim kizlar yillik iznimi aldim pesine dogum iznimi baslaticam.bankaciyim aksama kadar ayaklar davul kafa bi milyon oluyor.hic gerek yok dedim.3 ay da ucretsiz izin alip ocak ayina kadar gitmeyecegim ise.hic bir sey kizimdan onemli degil zaten su saatten sonra.
Ben de ucretsiz imzin alip aralik sonu gibi baslamayi dusunuyorum yillik iznimin bi kismini ay basi kullandim bile

Back
X