- 21 Ocak 2011
- 303
- 59
- 118
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #54.561
Kızlar sezeryan adet tarihine göremi yapılıor yoksa bebeğin ultrason yaşına göremi.?? Bilgisi olan var mı acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim tecrubeni paylastigin icin.Ben banyo kopugu sivi sabun gibi seyleri sevmiyorum kendim beyaz sabundan baska kullanmam yada dogal sabun ama dedigin gibi bebegin cildi hassas o yuzden en iyi ne olur bilemiyorum
Kızlar sezeryan adet tarihine göremi yapılıor yoksa bebeğin ultrason yaşına göremi.?? Bilgisi olan var mı acaba
Canım ben anneme atiorum o dikio terzi şu modeli attım bakalım yapsın getirince koyarım inşallah
teşekkür ederim sağlıkla inşaallah :)Cok guzeller gule gule kullanin.Biraz yetenek biraz heves yapilamiyacak sey yok ellerinize saglik.
Kızlar bu bez torbasının içine elbise askısı koyupta karyolaya asabilirsiniz çok güzel duruyor
Ben de öyle yapıcam ama çalışır raporu aldığım gün zorlanmaya başladım valla allah yardımcımız olsunBen 37 de izne ayrilacagim 39 da sezeryan insallah dayanabilirim.Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun.Dogum sonrasi bebisin yaninda biraz daha kalabileyim diye.
Adet tarihine göre diye biliyorum benKızlar sezeryan adet tarihine göremi yapılıor yoksa bebeğin ultrason yaşına göremi.?? Bilgisi olan var mı acaba
Afiyet bal olsun yarasın kuzucuğa :)Günaydınlar hamiskolarbugün hayatımda ilk kez süt le kahvaltı ettim bünye alışkın deil ama yapcak bişi yok çayın demligi dokulunce elden ne gelir.Sayesinde iyi bişi yapmış oldum
![]()
Tuzu kesip bol su içiyo musun canım?gunaydın kızlar benim elim ayağım çok fena şişti belimde boynumda heryerimde ağrı var bgn 34. haftaya girdik ve sanırım en zor günler bu dönemler hamilelikte![]()
bende deterjanla silmiştim sonra iki kez duruladım. geçen gün sirkeli su le sildi kapakları da açık birde bebek şampuanı ile sileyim bariiyi aksamlarr
bugun yogun bir gundu yatak odasini toparladim.pazara ciktik esimle bezelye falan aldim onlar hallettim buzluk icin.
pzartesi de allahin izniyle kizimin odasina girisicem.
bizim mobilyalar nisan basinda geldi.geldiginde 2 damla bulasik deterjanli su pesine sirkeli su ile duruladim.icine vanilin koydum cay tabaklarinda.1 ayda cikti koku.pazartesi son olarak 1 kere de duru suya 2 damla dalin yumusatici koyup silecegim.
ayy ne güzel mis mis olmuşş ellerine sağlıkkEki Görüntüle 1836220 Kızlar kuzucuğun bi kısım cicileri ütülendi.koyu renkliler de kuruyunca ütülenecek
Annesi hızını alamadı çarşaflarını yorgan kılıfını kendi yaracağı nevresimleri bile ütüledi
Yeni kumaş aldım . Bez torbası, kıyafet torbası ,kirli torbası yapmak için..
Anneme gidince onun dikiş makinasıyla dilerim yine inşaalalh
Bin şükür
Güzel haberler alırsın inşallah. Maşallah kocaman olmuş bebiş34+2'den merhaba teyzeleri :)) çarşamba günü kontrolümüz var inşallah güzel geçer. Bu sıralar karpuza takmış durumdayız :))
ah ah keşke bende ayrılabilsem gelecek hafta resmi iznim başlıyor müdürüme söyledim e haftaya ayrılacak değilsin ya sonuna kadar kullanmalısın napraız biz burada vs gibi konuştu canımı sıktı gitmek istesemde tavırlanacak belliKizlarr nasilsiniz bebisleriniz nasil Ben izne ayrildinm evde yatiyorum bunseferde tembellestim ya
ben mustelanın şampuanını ve jelini aldım kullananlar çok memnundu bakalım deneyince göreceğim sonucuKizlar bisey sorucam bebisleri sabunla mi kopukle mi yikamak daha iyi olur birde marka olarak ne kullanmaliyiz.tecrubesiz anne adayi olarak hersey soru isareti .
ya benimde ayaklar aşırı şiş eller decnm seninle günlerimiz aynı sayılır benim çalışır raporumda 17 hazirana kadar ama artık cok zor oluyor işte ayaklarım şişiyor şu ayı bi atlatsak diyorum bi yandan haziranda 2 hafta çalışsam diyorum ay nasıl dayanıcazzz![]()