• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
günaydın temmuz anneleri :KK37:
ağustos anneleri gbundan geliyorum ama benim doğum tarihim nasipse 20-21 temmuz olacak :anneadayı: size sorum olacak çalışan hamileler 32. haftadan sonra aldığımız çalışabilir raporunu 31. hafta gitsem verilir mi yoksa 32ye girmiş mi olmam gerekiyor? sürekli izin alma imkanım olmuyor o yüzden alan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi? :KK31:

günaydın temmuz anneleri :KK37:
ağustos anneleri gbundan geliyorum ama benim doğum tarihim nasipse 20-21 temmuz olacak :anneadayı: size sorum olacak çalışan hamileler 32. haftadan sonra aldığımız çalışabilir raporunu 31. hafta gitsem verilir mi yoksa 32ye girmiş mi olmam gerekiyor? sürekli izin alma imkanım olmuyor o yüzden alan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi? :KK31:
Günaydın canım ben devlet hastanesine sormuştum tam 32+0 da gel dediler. Hatta eşin bile gelsr veririz dediler öyle yaptık biz de. Daha erken alanlar da var. Ama bildiğşm kadarıyla 32+0 da almazsan sonra izin otomatik başlıyo.

Günaydın canım ben devlet hastanesine sormuştum tam 32+0 da gel dediler. Hatta eşin bile gelsr veririz dediler öyle yaptık biz de. Daha erken alanlar da var. Ama bildiğşm kadarıyla 32+0 da almazsan sonra izin otomatik başlıyo.
benim doktorum raporu hesaba kattı mı katmadı mı bilmiyorum ama takvimine bakıp 25inden sonra gel dedi ama o zamn da 30+2 oluyorum o zamanda erken oluyor en iyisi 31+ olunca gideyim ben yoksa izin alamam zaten izin de vermiyor iş yeri rapor alıorum her gidişimde :işsiz:

:nazar::anneadayı:GÜNAYDIIINN güzel anneler nasılsınız..:KK46:

bebişler tekmeliyor mu :KK66: canınızı acıtıyor mu.. :)
Günaydıııın ;)
Ben hasta yatıyorum antibiyotikleri yutup yutup geri yatıyorum :(
Ama bebiş iyi çok şükür.tekmeyi bırakto bayadır. Dönüyo sağa sola bol bol. Yeni oyun öğrendi yan yatınca yatağı itiririyo? göbeğimin üstne kolumu koyarsam kolumu ittiriyo, babası eliyle bastırıyo hemen babasının elini ittiriyo. Böyle dünyayla kavgalı hiç kimseye eyvallahı olmayan bi tip oldu çıktı kerata :KK70::KK70:

Tuzu kesip bol su içiyo musun canım?
Gerçi hamile kaldığım gün tuzu minimuma indirdim suyu maksimuma çıkardım ama gel gör ki az da olsa ellerim biraz da ayaklarım şişiyor yine de. Çaresi yok demek ki
tuzu nerdeyse hiç kullanmıyorum cnm bu hafta başladı şişme :((

benim doktorum raporu hesaba kattı mı katmadı mı bilmiyorum ama takvimine bakıp 25inden sonra gel dedi ama o zamn da 30+2 oluyorum o zamanda erken oluyor en iyisi 31+ olunca gideyim ben yoksa izin alamam zaten izin de vermiyor iş yeri rapor alıorum her gidişimde :işsiz:
Sen yine de araştır tabi ama sata göre 32+0 ı geçmeden git bence

Günaydıııın :KK66:
Ben hasta yatıyorum antibiyotikleri yutup yutup geri yatıyorum :KK43:
Ama bebiş iyi çok şükür.tekmeyi bırakto bayadır. Dönüyo sağa sola bol bol. Yeni oyun öğrendi yan yatınca yatağı itiririyo? göbeğimin üstne kolumu koyarsam kolumu ittiriyo, babası eliyle bastırıyo hemen babasının elini ittiriyo. Böyle dünyayla kavgalı hiç kimseye eyvallahı olmayan bi tip oldu çıktı kerata :KK70::KK70:

Bulaşmayın bana diyor demek :KK48:

Günaydınlar hamiskolar:KK76: bugün hayatımda ilk kez süt le kahvaltı ettim bünye alışkın deil ama yapcak bişi yok çayın demligi dokulunce elden ne gelir.Sayesinde iyi bişi yapmış oldum :işsiz:

Günaydın kuzularin güzel anneleri:dondurma:
Bol tekmeli güzel haberli bir hafta olsun inşallah :KK46:ben bu hamileligimde acayip süte takmış durumdayım günde neredeyse 1 lt soğuk süt içiyorum :KK50:

Back
X