• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Rica ederim canım ne demek : ) yok canım olsa zaten benim riskli durumumdan dolayı doktorum çok özeniyor sıkıntı yaratacak bişey olsa söylerdi diye düşünüyorum. Senim de ateşin falannyok anladığım kadarıyla kendinde bir sıkıntı hissedersen doğru doktora :KK66:

yok canım şimdilik ateş vs ..
ama yanma var sanki hafif idrarda..
çok şükür halimize ..:
tekrar teşekkür ederim..

Okula gidiyrm her gün iki üç sınav var zorluyor ya hem mideme baskı yapıyo hem kaburgalarım.heekes aynı dmeek ki ben hiç zorlanmdım çok şükür şimdiye kadar bu saatten sonrada olsun azıcık napalım son 3 sınavım kaldı.idare ederim inş.çok sağol

Canım benim karnım küçük, aslında hiç zorlanmıyordum ki hala aslında mesela eğilip uzanabiliyorum heryere ama son 2 haftadır hareketleri çok canımı yakıyor ve yoruyor. Özellikle çalışırken otururken sanırım sıkışıyor daha çok hareket ediyor

Aynen o durum sanki karnin patlayacakmis gibi bir his bebeğinyeri var ama sigmiyor gibi dirsek yada diz kapaklarını oynatirken bicak gibi girer her yeri ve benim bu ara inanılmaz fazla kasilmalar duz oturmak ne mümkün mesela kasilmalarda karın hep taş gibi oluyor birde
Ayyy benimde öyle çok oluyor ki..... Gündüzde oluyor ama akşam eve gidipde ayaklarımı uzatınca ölüyorum zannediyorum canım acıyor artık kasılmalarından. Peki bu erken doğum olabilir demek mi? Büyük oğlum 40 haftasını tamamlayıp doğmuştu, hiç böyle şeyler yaşadığımı hatırlamıyorum (üzerinden 9 sene geçti o yüzden mi hatırlamıyorum acaba).

Canım benim karnım küçük, aslında hiç zorlanmıyordum ki hala aslında mesela eğilip uzanabiliyorum heryere ama son 2 haftadır hareketleri çok canımı yakıyor ve yoruyor. Özellikle çalışırken otururken sanırım sıkışıyor daha çok hareket ediyor
Benim karnım kocaman oldu ve hareketleri benimde canımı çok acıtıyor. Hele şu bir haftadır falan bir hıçkırık tutuyor, yemin ederim o içimde hıçkırdıkça ben yoruluyorum, çok uzun sürüyor. 10-15 dk. sürüyor. Benim içim acıyor o hıçkırdıkça...Birde kasıklardan vurdumu çok canımı acıtıyor. Demek ki bu haftalarda herkes aynı şeyleri yaşıyor...

Benim de çok küçük.daha dün komşu teyze çocuk falsn düşünüyomusun kızım dedi. Ne dycğimi bilemedim :) ama bi kere su azlığından bahsetti ya karnımın çıkmamasını bile ona bağlıyrm.ben dr herşeyi kendim yapyrm eşim diyoki sen ne zaman hamile gibi olcksın.okula gidiyrm temizlik otururken kslkarkrn hiç zorlanmyrm.sadece bebek canımı acıtıyo mide ağrısı falan oluyo.bi de son günlerde karnım da hafif sancılar var

Merhaba :KK54: çoğumuz temmuz annesiyiz, aramızda ikinci üçüncü bebeğini bekleyenler var. Onlara bir sorum olacak diger bebeklerini -tabi aradan uzun yillar gecmediyse- sezaryen ile dünyaya getirenler nasıl oldu? Tamamen mi bayiltildiniz? Ya da tam bayiltilmadiysaniz hiçbi şey hissettiniz mi kesilirken bebek alınırken? Bir de bebeği doktor elini sokup mu alıyo yoksa metal bi seyle mi çıkarıyor? :işsiz:o_O

Merhaba :KK54: çoğumuz temmuz annesiyiz, aramızda ikinci üçüncü bebeğini bekleyenler var. Onlara bir sorum olacak diger bebeklerini -tabi aradan uzun yillar gecmediyse- sezaryen ile dünyaya getirenler nasıl oldu? Tamamen mi bayiltildiniz? Ya da tam bayiltilmadiysaniz hiçbi şey hissettiniz mi kesilirken bebek alınırken? Bir de bebeği doktor elini sokup mu alıyo yoksa metal bi seyle mi çıkarıyor? :işsiz:o_O
sezaryan mı istiyorsunuz ki

Benim de çok küçük.daha dün komşu teyze çocuk falsn düşünüyomusun kızım dedi. Ne dycğimi bilemedim :) ama bi kere su azlığından bahsetti ya karnımın çıkmamasını bile ona bağlıyrm.ben dr herşeyi kendim yapyrm eşim diyoki sen ne zaman hamile gibi olcksın.okula gidiyrm temizlik otururken kslkarkrn hiç zorlanmyrm.sadece bebek canımı acıtıyo mide ağrısı falan oluyo.bi de son günlerde karnım da hafif sancılar var
Benim de karnim cok cikmadi amacok sukur bebegin durumu iyi. Bebeginin kilosu nasil peki?

Canım ben 9 sene önce sezeryan oldum, genel anesteziyle oldum. Çok rahattım sonrasında da, hiç bir sıkıntım olmadı çok şükür. İnşallah bunda da genel anestezi düşünüyorum umduğum gibi olur. Oğlumun videosu var ameliyathanedekilerden rica etmiştik doktor kafasından tutup eliyle çekiyor hiç bir alet kullanmıyor çekmek için. O yüzden de derim oğlumun kafası çok güzeldir yusyuvarlak hiç bozulma olmadı allaha şükür. Umarım yardımcı olabilmişimdir...

Yrn doktor randevum var 34 ü dolduruyorum ilk kez nstye bağlanıcam bakalım nasılmış.. Bi de doğum için memlekete gitmekten vazgeçtim olduğum yerde yapıcım inşallah doğumu çünkü son Zaman'larda rahat hareket edemiyorum artık yolculuk ve son anda yeni bir doktoru göze alamıyorum burda kimsem yok ama annem gelecek napalım bebiş sağlıklı olsun da...

Ben genel anestezi oldum videosu var kızımın çıkışı elinle cikario doktor ve ben çok canım kiymetlidir çok ağrısız dikişim fln çok iyi geçti epidural yapamazdim ben tansiyonum fln çıkar genel anestesi ye dönmek zorunda kalirlardi boşuna strese girmedim yine genel anestesi yaptiricam bana göre deil açıkçası

Canım bebek hareketi gibi değil mi? Sanki bebek orda kendini kasıyor sonra bırakıyor gibi mi? Öyleyse benim kasılmalarım çok fazla :KK48:
Neyse hakkımızda hayırlısı.... Bu bebekler bizi bizden aldı :KK53:
Evet evet bebek hareketi gibi. Sanki karnından disarı çıkmaya var gücüyle zorluyor gibi oluyor.
Şaşkın ettiler bizi :deli:

Kontrolum yarina kaldi yeni gidecegm doktorun ameliyati varmis yarina gelin dediler digerinide yarina aldim daha dogrusu doluymus da ben hastalarin bitmesini beklicem.
al sana gebe kadinin drami idilduam idilduam :KK70:
Ya ben çok uzuluorum böyle tam görmeye gidicek ken iptal olmasına dram tamda bu :kusmuk:gerçekten

Back
X