- 13 Ekim 2015
- 2.578
- 3.307
- 53
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #55.221
ben geldim batıcım suyu iyi ama iri dedi sadece iri bebek olacak dedi şimdilik başka bir sorun yok dedi...bayan doktor yoktu ama ...ondan daha çok memnun kalmıştım tabii araştırma hastanesi olduğu için günlerini bilemedik...şekeri kontrol altında tut dedi...dozlarım artırıldı hepsi bu ...sabah arabada ablamla atıştık biraz sözde kızımla ilgilenmek için geliyor dün konuşmuştuk güneş seni çarpıyor istemiyosan gelme dedim sen ne dersen öyle yapalım dedi işine yarayacaksam geleyim dedi sonuçta bebeğin alınma durumu var bunu bildiği halde bende senin için sorun olmayacaksa gel dedim sabah erken çıktık 7,30 gibi bi surat bindi arabaya arabada çocuklada doğru düzgün ilgilenmedi bende iyimisin hastamısın falan dedim hastaysan keşke gelmeseydin dedim yok iyiyim dedi ellerini bağlamış yeni gelin gibi çekilmiş arabanın bi köşesine çocuk bişey soruyo dedim sana söylüyor dedi (eşimde bana söylediğini söyledi)neyse hastaneye girdik eşim park etmeye gitti geldi yanıma ben gideyim istersen dedi böyle yapacaksan neden geldinki dedim daha muayene olmamışım ne olacağım belli değil gideceksen git dedim çıktı dışarı eşim duyacak diye gittim peşine kızımı alıp ama nasıl ağlıyorum beni rezil ettin eşim gelecek şimdi ben ne söyleyeceğim diye bana dediki senin tavrın dünden beliydi istemiyosan söyleseydin falan dedi bağırıyor ama bende ona bağırdım kızım ağlıyor millet bakıyor bir yandan annemi aradım defolun hayatımdan yeter artık bana bu günümde yapılırmı bu dedim ne dedin yine ablana dedi bana suçlu benim yani otomatik olarak...çıkın hayatımdan dedim sonra bu geldi gel konuşalım falan dedi ama çok sinirlenmiştim kızım ağlıyor onamı yanayım eşim geldi hiçbişeyden haberi yok onamı yanayım doktoru bulmaya çalışıyoruz onamı yanayım şekerim var saat 10 olmuş bi lokma yememişim onamı yanayım bilemedim o sinirle defol hayatımdan dedim gitti...sonra eşim aradı nerdesin diye otogardayım demiş gidip alayım dedi bende aradım gelip alacakmış dedim yine işine yarayacaksam geleyim diyo geleceksen gel dedim eşim tekrar gitti aldı geldi ...böyle geçti günüm...eski konularımda da vardır zaten problemler sildim hepsini bebeğim oluyor diye ama hata mı ettim bilmiyorum ...beteray @misam aklıma gelmeyen arkadaşlarım hala ağlıyorum çok mu kötü biriyim ben anlamadım bu başıma gelenleri cidden artık istemiyorum kimseyi hayatımda
ah be canım ya, talihsiz bir sürü olay olmuş. hamilesin, hassassın, desteğe ihtiyacın var, beklentin çok ama karşılayan yok

ama evveliyatınızı bilemem tabiki, bebeğin olacak, aileniz büyüyecek ve sen çok daha farklı bir insan olacaksın. daha olumlu, daha sabırlı, daha daha daha...
yine de onlar senin ailen, ne yaparsan yap ve kendini hazır hissettiğin zaman mutlaka sakince isteklerini, ihtiyaçlarını ve desteğe ihtiyacın olduğunu uygun bir dille ifade etmeye çalış. hatta aklına gelenleri bir bir yaz bir kağıda, 3 gün 5 gün 1 hafta 1 ay her ne ise ama mutlaka konuşmanı tavsiye ederim.
tekrar söylüyorum sen kötü bir insan değilsin ama son derece hassas ve kırılgan olduğun kesin :) hepimiz öyleyiz, az ya da çok fark etmiyor :))