• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Farklı kavramlar diye biliyorum canım. Biz de park yatak içine yatak araştırıyoruz birçok yerden duydum bebeğe yaylı yatak olmazmış. Visko da olmazmış boğar diyolar allah korusun. Sert sünger olması gerekiyormuş

bende sert süngerin iyi olduğunu duymuştum, kısmet bu kızımaymış :)) büyük kızım ve oğlum pamuk yatakta yattılara yaklaşık 1,5 - 2 yaşa kadar. sonrasında yatsan dan ciddi para verip düzgün yatak aldık. buraya getiremedik ama yazlıkta paşalar gibi uyuyorlar :) eğer tr ye geri dönüş yaparsak evimize ilk alacağımız şey yazlıktaki yataklar olur heralde :)))

Kızlar benim hemeroit hat safhaya ulaştı artık doktor bugüne kadar ilaç vermemişti hemeroit ilaçları kortizonlu diye ama bugünkü kontrolde verdi proctolog merhemi sonunda.. 34 ten sonra sorun olmaz hatta akciğer gelişimi icin iyi bile olabilir dedi.. Oturamaz olmustum artık Yaradana sığınıp kullanıyorum valla:110:

anestol pomad la da karıştırıp kullanabilirsin, acıyı kesiyor ve o kası serbest bırakmanı sağladığı için daha çabuk iyileşme sağlıyor. ama dr.una danış tabii. geçmiş olsun, zor olduğunu biliyorum, inşallah biran önce geçer .

teyzeleeeeeeeeeeeeeer :) bi maşallah alırıııız :) siz böyle utangaç oğlan gördünüz müü ben görmedimmmmm :) :) annesine yüzünü göstermedi ayıp etti ama onun canı sağolsun :)
bu resimde ezan mı okuyo yoksa uzun hava mı çekiyo anlayamadık :) galiba imam olcak benim oğlan :)
IMG-20160526-WA0015.webp
IMG-20160526-WA0013.webp

lohusa pijama.webp
bu arada pijamamı aldımm :) hastanenin gelmiş geçmiş en kokoş lohusası olmaya adayıııım :)

Kızımın tatlış teyzeleri, anca fırsat bulduk yazmaya. Sabah doktor teyzemize gittik, 2275 gr 46 cm olmuş Bilge hanım. Doğum pozisyonunu almış vaktini bekliyor çıkmak için. Önümüzdeki 15 gün kritik, sonrasında istediği zaman gelsin küçük hanım diyor doktorumuz. Suyu geçen gidişte az bulmuştu şimdi iyi dedi. Çalışabilir raporumu da kapattım 2 haziran itibariyle izinliyim :halay: ha böyle raporu sallaya sallaya çıktım hastaneden :p

Kızımın tatlış teyzeleri, anca fırsat bulduk yazmaya. Sabah doktor teyzemize gittik, 2275 gr 46 cm olmuş Bilge hanım. Doğum pozisyonunu almış vaktini bekliyor çıkmak için. Önümüzdeki 15 gün kritik, sonrasında istediği zaman gelsin küçük hanım diyor doktorumuz. Suyu geçen gidişte az bulmuştu şimdi iyi dedi. Çalışabilir raporumu da kapattım 2 haziran itibariyle izinliyim :halay: ha böyle raporu sallaya sallaya çıktım hastaneden :p
gözünaydıııııınnnnnnnn canım beniiim :)

Aynen canım dönmüş deyince ben de atladım hemen doğum pozisyonu mu almış diye :) Yok yok o daha kaç kere döner dedi; bol bol dinlen yorma kendini yukarıda zaten dedi.... Ben yorucu bir işte çalışmıyorum zaten ev işlerini de bıraktım artık doğumu tetikleyecek şeyler yapmayacağım ki zaten sezaryen olacak erken gelmeye kalkmasın 1 gün bile fazla dursa içerde gelişimi için önemli dedi doktor...
Senin nie sezeryandı ki bilmydm ben. Benimde bitti okul çok şükür de ben normal istediğim için dönmesini istyrm ama dün yine bobrekleri tekmelemeye geçti yan döndü sanırım kokyrm sırf bu yüzden sezeryan olmaktan aslında sezeryandan değil de ilk doğum ya mecbur bi durum da yok normal olsa daha iyi olur die düşünyrm

Siz ayrıldıktan sonra yerinize ücretli mi geldi yoksa sizin dersler diğer öğrenmelere mi dagitildildi. Benim okul müdürü sen gidince yeni bir program yapacağız dedi. 3 haftalik için.
Diger ogretmenlere dagitildi hatta izin baslamadan bi ay once heyet raporum vardi ta ozamandan dersleri dagittilar sonrasida boşluksuz dogum izni olunca

Ben de gecen ay A 101 e gelmisti kocaman kuvet iyi ki almisim bayagi kullanir. Kovasiyla birlikte 19 liraya aldim. En azindan buyuyunce atcaksam da atarim icim acimaz. Yine gelir bence bu aralar takip edin. Yeri olan icin iyi. Ben Ebeveyn banyosuna koydum
Ben onu gördüm de daha erken ne acele ediysn deyince çevredekiler almadım ama çok istedim almayı çok beğendim ve çok uygundu fiyatı

teyzeleeeeeeeeeeeeeer :) bi maşallah alırıııız :) siz böyle utangaç oğlan gördünüz müü ben görmedimmmmm :) :) annesine yüzünü göstermedi ayıp etti ama onun canı sağolsun :)
bu resimde ezan mı okuyo yoksa uzun hava mı çekiyo anlayamadık :) galiba imam olcak benim oğlan :)
Eki Görüntüle 1839162 Eki Görüntüle 1839163

Eki Görüntüle 1839164 bu arada pijamamı aldımm :) hastanenin gelmiş geçmiş en kokoş lohusası olmaya adayıııım :)
Imam imam :) maşallah kız terbiyeli çocuk bu devirde böyle oğlan zor :)) kimindi birilerinin elleri pipisindeydi. Her halleriyle tatlılar tabi.

Yapma be gülüm bak bunlar gebelik hormonları tamamen doğumdan sonra uzulursun tamam çocuğunu bırakma ama ailenle de kopma lütfen bacı arkadaş tavsiyesi
gittim konuşmaya ama ablam olacak pislik bi şekilde olayı yine üstüme yapıştırdı çocuğun eşyalarını topladım annemle helalleştim çıktım fakat kızım orada kalmak istedi büyük ablam akşama getirim dedi bişey diyemedim artık gücüm kalmadı çünkü

Back
X