• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Valla canim ne diyim.gercekten cok cok zor bir durum.senin suan ilk onceligin cocuklarin o yuzden lutfen aglama etkilenmesin onlar.sakinlesmedende ailenle gorusmemeye caliski daha kotu geri donusu olmayan seyler olmasin.Allah yardimciniz olsun insallah hersey duzelir
ah aptal kafam onu düşünebilsem böyle mi yapardım olan eşime çocuğuma oldu ne kötü olsa eşim desteğimdir onunla bile aram açıldı birazda olsa sonra toparladık ama olan oldu tabii...bide bana diyorki pislik o gün neden konuşmadın bunları yapmacıkmıydı konuşmaların ...evet dedim eşimin yanında uzatmak istemedim sakinleşeyim diye bekledim ama bi türlü olmuyor içime oturdu yaptığın dedim ...iyi yazmışsın senaryonu sen haklısın hayatında istemiyosan olmam gibi şeyler söyledi ben de iyi olur bana zarar veren kızıma aileme zarar veren kimseyi istemiyorum dedim

Aynen cnm sen söyledin ya unutmam artık hiç düşünemedim ben 9 sene geçmiş üstünden herşeyi baştan yaşıyorum sizleri okudukça öğreniyorum tekrardan mesela karın sertleşince kasılmaymış ben hiç bilmiyodum gün içinde 5-6 kez oluyo bebek toplanıyo diyodum öyle ama değilmiş hepinizden allah razı olsun çok çok faydanız dokunuyo En Büyük KK
:KK15:

Canım ben 34+5 deyim dün doktorum daha kaç kere döner doğuma kadar dedi....Daha geçen hafta başı sol tarafta ayakları sağ da yukardaydı, benim de dün öğleden sonra döndü biraz yorulmuştum, karnım taş gibi sert oldu sol tarafta toplandı 1 saat kadar sürdü hareketleri ne uzanabildim ne yatabildim yan bile dönemiyordum kaburgama yaptığı baskılardan, akşam üstü doktora gittik biraz eliyle yokladı doktor sonra ultrasona girince dönmüş başı aşağıda poposu sol üst tarafta dedi ama 39'a kadar kaç kere döner panikleme dedi...
Evet çok doğru benim ki de o daha çok döner diyor ama yeri kalmayınca dönemez diye düşünüyorum ben

gittim konuşmaya ama ablam olacak pislik bi şekilde olayı yine üstüme yapıştırdı çocuğun eşyalarını topladım annemle helalleştim çıktım fakat kızım orada kalmak istedi büyük ablam akşama getirim dedi bişey diyemedim artık gücüm kalmadı çünkü
Inşallah herşey iyi olur sonradan canım sen suan hamileligini sürdürmeye bak su akar yolunu bulur sonradan

Besigimizin son hali :halay:

Eklentiler

• IMG-20160528-WA0000.webp
    IMG-20160528-WA0000.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 108
Kızlar bişey sorcam size geçen cumartesi kontrole gittim tam 31+0 dık bebek 1470 g 37 cmdi dr kafası 31 hafta ama karın çevresi 29+4 dedi çok kafama takıldı neden böyle dediğimde de senin beslenmenle alakalı dedi kilosu az mı sizce de internetten bakıyorum her site farklı bişey söylüyo çok iştahlı biri değilim yani çok canım sıkılıyo ama yiyemiyorum da nolcak bilmiyorum:KK43:

Kızlar bişey sorcam size geçen cumartesi kontrole gittim tam 31+0 dık bebek 1470 g 37 cmdi dr kafası 31 hafta ama karın çevresi 29+4 dedi çok kafama takıldı neden böyle dediğimde de senin beslenmenle alakalı dedi kilosu az mı sizce de internetten bakıyorum her site farklı bişey söylüyo çok iştahlı biri değilim yani çok canım sıkılıyo ama yiyemiyorum da nolcak bilmiyorum:KK43:
Beslenmede protein ağırlıklı Beslen. Ve tahin helvası muz pekmez ye canjm alır kilo ve karın çevresi de buyur merak etme

Benimkinde hep karın çevresi bir hafta geriden geliyor, genetik demişti doktor. Çok önemli değil takılma, hatta benden bebişe giden damarların akımına bakmışlardı sonra da akış gayet iyi o yüzden de sen ne yersen ye etkilemez demişlerdi.

Canım sen sadece 3 hafta için mi izin aldın anlamadım? Yengem izne ayrılmıştı ilk hamileliğinde 32'de, 16.haftadan sonrada ücretsiz izne ayrıldı tam başladı ikinciye hamile kaldı tekrar ayrıldı derken yaklaşık 1,5 seneden fazla okula gitmedi...
Yok. Doğum iznime bu hafta başlayacağım. Okulların kapanmasına 3 hafta var. Bu üç hafta için yeni bir program yapılacak denildi.

Yok. Doğum iznime bu hafta başlayacağım. Okulların kapanmasına 3 hafta var. Bu üç hafta için yeni bir program yapılacak denildi.

Branş neydi hocam? Ben yeni atandığım için stajyer öğretmenim. Doğum iznine çıktım ama bir etkisi olmadı derslere :)

Sınavları sözlü notlarını tamamladıysanız ücretli öğretmene ihtiyaç yok tabi. zaten ramazanda öğrenci filan da gelmez. Sırf laf olsun diye diğer öğretmenlere dağıtacaklar demek ki...

Canimm önce drunla görüş mutlaka yonlendirecektir benim nabız bir haftadır 130 larda dr kardiyolojiye yönlendirdi. İhmal etme sürekli olc

:) benimkininde filesi yoktu mesela hiç filed yıkamadim 4 aya kadar annem yikadi sonra eşimle yıkadık biraz büyüyünce de kendim yikadim
Şimdi buna file aldım kendim yukarı diye iki kardeş aynı kuveti kullanacaklar :) 4 yıl kullandık valla hiç bişey olmadı o zaman e bebekten almıştık.uzun süreli kullanırım diyorsan biraz daha büyük ve geniş alabilirsin kısa süreli kullanırsan da daha küçük alırsın. Tamamen kullanım amacına bağlı

Bize de çocuk Dru pamuk daha sağlıklı dedi.yün kullanacaksınız 2 nevresim geçirin dedi yastığına ve Yorganına

Hadi gözün aydın canım bizde artık 9. Aya girdik ben bu kadar ağrılar ve sıkıntilar çektiğim halde hiç bitmesin istiyorum bir yandan da merak ediyorum.düşünene onu bizden daha çok kimse hissetmedi gerçekten anne ve bebek arasındaki bağ çok kuvvetli oğlumu dogurduk tan sonra en çok tekmeler ini özlemiştim

İnşallah sınavı verirsin minigin destek olur annesine.bizde de ufak ufak tikanmalar oluyor alerjik bir bünye mız var Rabbim hepimize şifa versin
Bazen ben de hiç bitmesin istiyorum. Ona en yakın olduğumuz zamanlar bunlar. Bütün kötü yönlerine rağmen hamileliği çok sevdim ben. Şimdiden ikincinin hayallerini kuruyorum :)

Back
X